ibis Styles ST Pauls Bay Malta

Wyjątkowy
1 opinia

Świetny hotel w swojej półce cenowej! Ibis jest nowym hotelem, co naprawdę było widać na każdym kroku - estetycznie urządzone pokoje nie będące klaustrofobicznymi klitkami, eleganckie łazienki z prysznicami walk-in i czarną armaturą, zawsze dobre ciśnienie ciepłej wody i żadnych problemów z wi-fi ;) Nowoczesna, zielono-beżowo-bordowa kolorystyka wnętrz była bardzo przyjemna i elegancka. Bardzo dobra lokalizacja, w każdą stronę dało się w ciągu kilku minut dojść na przystanek, a nad morze w dosłownie dwie minutki - zresztą, widać je dobrze z górnego tarasu hotelu. Na wspomnianym tarasie przyjemny widok na zatokę i miasto - w marcu woda nieco chłodna, ale i tak fajnie było pomoczyć nóżki :) Śniadaniami byliśmy zachwyceni, duży wybór produktów - od tradycyjnych "english breakfast" do omletów, pankejków, grzanek, serów, oliwek, suszonych pomidorków, jogurtów, dżemów, warzyw, nawet pieczonych ziemniaczków - najadaliśmy się na pół dnia na spokojnie ;) Codzienne sprzątanie w pokoju, codzienna wymiana ręczników - nie było się do czego przyczepić. Naprawdę duży telewizor pozwalał coś komfortowo obejrzeć wieczorami. Pod balkonem mieliśmy ulicę, ale widok na nią był w sumie przyjemny, i nie była jakaś super ruchliwa.

Nazwa  ibis Styles ST Pauls Bay Malta
Miejsce  Malta / Wyspa Malta / Bugibba
Udogodnienia  basen odkryty

Valletta z barokową architekturą i bogatą historią

Błękitna Grota, niesamowite jaskinie z lazurową wodą

Megalityczne świątynie starsze niż piramidy

Wyjątkowy
1 opinia

Wyświetlono 1 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Pobyt - Marzec 2024

Zalety

Bardzo elegancki i nowoczesny wystrój, ładna i czysta łazienka, dogodna lokalizacja w Bugibba, pyszne śniadanka! Przy czym był naprawdę niedrogi :)

Wady

Nie mam się do czego przyczepić! :) Moooże jedynym minusem jest brak wewnętrznego basenu, ale w sumie nie wiem czy mielibyśmy czas z niego korzystać ;)

ibis Styles ST Pauls Bay Malta