Ibersol Torremolinos Beach (ex. Marconfort Costa del Sol)

Pobyt w hotelu oceniam na bardzo dobry. Pokoje czyste, sprzątane codziennie, codzienna wymiana ręczników, śniadania były ok (nie mieliśmy żadnych dolegliwości żołądkowych, staraliśmy się jeść na tyle na ile nasz organizm nam pozwalał), nie mieliśmy wykupionych innych posiłków gdyż chcieliśmy spróbować lokalnej kuchni. Jedynym minusem lokalizacja pokoju, nad kuchnią hotelu ( codziennie słuchać było stukanie naczyń oraz głośną wentylację) oraz vis a vis hotelu (...)- lecz nie przeszkadzało nam to jakoś wybitnie ponieważ większość dnia byliśmy poza obiektem. Hotel zlokalizowany bardzo blisko plaży, dosłownie 2 minuty. Mnóstwo restauracji w pobliżu ze świeżymi rybami oraz owocami morza. Obsługa hotelu uśmiechnięta i bardzo pomocna. Smak sangrii przygotowanej przez barmana do dzisiaj tkwi nam w pamięci :) Ogólnie pobyt w hotelu oceniamy z mężem bardzo dobrze :)

Hotel ma juz swoje lata, nie polecam rodzinom i malymi dziecmi, male pokoje, basen wewnetrzny od 12 czy 16 rz, poza tym ok, czysto, sprzatane

WIDZIALAM Z MEZEM WIELE HOTELI, ALE TEN HOTEL NADAJE SIE CALKOWICIE DO KAPITALNEGO REMONTU. Bylismy w grudniu 2017 12 dni w tym hotelu, i odliczalismy tylko dni do wylotu. ´Bardzo brudno, bardzo zaniedbany, pokoje , a szczegolnie lazienki w katastrofalnym stanie. Pokojowki bardzo niemile, i wrecz bezczelne, wyrzucaly prawie codziennie z pokoju , zeby moc zarobic na posprzataniu pokoju. Ponadto w Hotelu funkcjonalnosc oraz czystosc 4 stk windy , ktore sa na srodku Hotelu jest okropna, ciagle trzeba bylo czekac na ktoras z 4 , a smrod jaki codziennie unosil sie w tych windach i klejaca podloga przeszla sama siebie. Na caly Hotel po niemiecku rozmawial tylko jeden Pan, ktory byl co 3 dzien w pracy. Telefony w pokojach zepsute. Ale najgorsza Hanba to jedzenie, ktore zapamietam do konca zycia ! Przez 12 dni codziennie to samo !!!!! Non stop to samo suche , bez smaku mieso , oraz surowki i owoce, bez zmian, po prostu mozna bylo sie zzygac ! Parokrotnie zwaracalismy uwage, ze jajecznica jest zepsuta , zeby nie podawali ludziom, bo ich potruja !!!!!!!! I bardzo wazne jest , ze srednia wieku jaka tam zastalismy to 75 lat !!!!!!!!!..... tak tak. ja nie zartuje. !!!!!!!!!!! Moj maz i syn powiedzieli po 5 minutach pobytu w tym Hotelu , ze jestesmy w jakims Sanatorium ! Bardzo wazne jest rowniez basen !!!!! Na zdjeciu wszystko wyglada pieknie i urodziwie, lecz Prawda i rzeczywistosc jest bardzo gorzka, poniewaz na caly Hotel ludzi , jest tylko 1 bardzo maly basenik oraz malutkie Jaccussi , Plytki oblesne i brudne !!!!!!!! Naprawde odradzam, ze Tak duze pieniadze , Taki tragiczny Hotel, ktory ma podobno 4 * ,,,, bo my bysmy mu dali max 2*

Byłam jedynym gościem hotelu z tego rejsu samolotu. Problemy /lot + pomylone bagaże/ opóźniły moje wyjście około 1,5 godziny. Kierowca taxi z moją wizytówką oczekiwał i dowiózł mnie spokojnie do hotelu. Byłam pod wrażeniem! Świeżych owoców moc a do śniadania także soki z miksowanych ananasów, bananów, pomarańczy czy arbuzów. Pycha!

Hotel ok. Widać, że po remoncie. Nie mamy uwag i zastrzeżeń. Wszystko zgodnie z opisem. Do plaży dwa kroki. Pogoda dopisała.

Nazwa  Ibersol Torremolinos Beach (ex. Marconfort Costa del Sol)
Miejsce  Hiszpania / Costa del Sol / Torremolinos
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, basen z podgrzewaną wodą, dostęp do internetu

Bezpośrednio przy hotelu piaszczysta plaża.

Boga oferta rekreacyjna: strzelanie z łuku, bilard, program zajęć animacyjnych, rzutki, tenis stołowy, minigolf.

Atrakcyjne położenie: ok. 9 km od Malagi, ok. 12 km od Selwo Marina, ok. 24 km od Zoo Fuengirola.

Słoneczne plaże przez cały rok i ciepłe morze

Wyświetlono 6 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Martyna

Pobyt - Kwiecień 2024

Adam

Pobyt - Kwiecień 2024

Zalety

Blisko plazy, do centrum jest kawalek, autobus albo uber. Jedzenie dobre, kazdy znajdzie cos dla siebie, chociaz corka i zona mialy jednodniowy problem z bolami brzucha, ja i syn ok, ja i syn nie jedlismy oliwek i krewetek+

Wady

Male pokoje, w pomieszczeniach bylo duszno, brak wentylacji grawitacyjnej

2.2
Aga

Pobyt - Grudzień 2017

Zalety

Wady

mozna by wymieniac i wymieniac

Daniela Czarska

Pobyt - Marzec 2016

Zalety

Luksusowe wyżywienie. Bardzo życzliwy klimat we wszystkich rozwiązaniach. Hotel z klasą!

Wady

Bezpłatny internet także w pokoju ale słaby poziom połączenia.

Anna K

Pobyt - Wrzesień 2015

Zalety

położony przy plaż, jedzenie ok

Wady

szpital obok :D

Iza

Pobyt - Sierpień 2015

Jedne z lepszych wakacji w moim życiu. Kierunek i hotel poleciła mi znajoma która była tam rok temu z mężem teraz ja będę go polecać dalej. Plaża rzut beretem od hotelu, pokój z widokiem na morze plus duży balkon, codzienna kawa była bardzo miłym punktem dnia ze względu właśnie na widoki. Jedzenie rewelacja samo jego zaprezentowanie już powodowało ssanie w żołądku. Jedyna wada to słabo działający Internet. Polecam z czystym sumieniem

Zalety

widok z pokoju, plaża blisko, jedzenie świetne

Wady

słaby internet

Ibersol Torremolinos Beach (ex. Marconfort Costa del Sol)