Kilka minut spacerem do najbliższych sklepów i restauracji.
Dla najmłodszych gości: masa atrakcji w mini klubie oraz plac zabaw.
Nieopodal hotelu znajduje się kolejka podmiejska, która pozwala zwiedzić pozostałą część regionu.
Tylko 100 m od hotelu znajduje się publiczna, piaszczysta plaża.
Bardzo fajny hotel miła obsługa jedzenie też rewelacja,pan ochroniarz bardzo miły i sympatyczny i wielkie pozdrowienia dla niego
Wszystko tak jak ma być
Zero wad
Hotel przeciętny. mimo remontu wszędzie widać niedociągnięcia. Okropny smród kanalizacji w toalecie, który rozprzestrzeniał się do pokoju- nie do wytrzymania, musieliśmy spędzać czas poza pokojem. Przykry zapach również z klimatyzacji. Przy zameldowaniu pobierana kaucja 2€ za żeton który wymienia się na drinki, przy wymeldowaniu jednak informacja że kaucja nie jest zwrotna mimo, iż żetony oddaliśmy. 2x2€ to nie fortuna ale jednak niesmak pozostał. W hotelu raczej spokojnie, mało dzieci, mało imprez i zorganizowanej rozrywki dla gości. Woda w basenie lodowata + sam basen położony jest tak, że nie pada na niego w ogóle słońce więc praktycznie nikt z basenu nie korzysta. Bliskość stacji kolejowej w ogóle nie wpływa na jakość pobytu ( pociągi poruszają się tak cicho jakby wisiały w powietrzu nad torami), ale przejście podziemne na plażę non stop zalane wodą więc polecam zakładać wyższe buty żeby się nie zmoczyć.
Obsługa hotelowa bardzo życzliwa, zarówno panie sprzątające jak i kelnerzy, barmani. Pokoje czyszczone codziennie , ręczniki wymieniane codziennie. Posiłki różnorodne, smaczne, świeże, dokładane gdy tylko czegoś brakuje. Polecam raczej dla osób szukających spokoju i hotelu na bazę wypadową do lorret, Blanes lub Barcelony, gdyż Margret de mar samo w sobie jest dość nudną mieściną.
Jeśli komuś zależy na tym żeby nie być się biernym palaczem to musi albo zamknąć się w pokoju albo opuścić hotel. Goście hotelowi palą dosłownie wszędzie - na balkonach , przy basenie, na tarasie z leżakami, przed barem na zewnątrz budynku ( drzwi wejściowe otwarte cały czas+ okna bez uszczelek=dym pchał się non stop do wnętrza baru) żeby wypić drinka i nie wąchać dymu papierosowego musieliśmy z drinkami chodzić na plażę lub zamykać się w pokoju...
Hotel jest bardzo ładny! Ja myślałam że wakacje będą zepsute, bo hotel znajduje się naprzeciwko stacji kolejowej. Ale! Pociągi są ciche i nic nie słychać. Jeszcze wielki plus hotelu to 1,5 godziny do Barcelony. Świetna lokalizacja & przyjazna obsługa.
1. Wyżywienie nam bardzo się podobało! Zawsze coś nowe & smaczne. 2. Pokój był czysty jak my przyjechaliśmy i jak zostawaliśmy tablicę o tym że trzeba posprzątać, obsługa szybko to robiła. 3. Do morza 2 min!!! I to jest największy plus.
1. W ofercie było napisane że każda łazienka jest wyposażona w suszarkę do włosów. Ale :))))) Numer jaki państwo z wakacje.pl tutaj oferuje był Econom i niestety za suszarkę musiałam płacić 10€. Nieprzyjemnie. 2. Security tego hotelu ma w (...) wasze bezpieczeństwo. 18.10 mój chłopak wyszedł na balkon i jakiś anglik z innego pokoju do niego coś tam miał „come on man, come and fight with me, I’m gonna find you”. Ja oczywiście byłam zastraszona i powiedziałam to na recepcji. Ale to nie dało nic.
Hotel czysty, miła obsługa. Blisko plaży. Jedzenie monotonne. Kilka metrów od hotelu jest stacja metra ktora generuje duży hałas również w nocy i wczesnym rankiem.
Hotel polecam, ale t ylko jako bazę do zwiedzania. Na pobyty na dłuższe na miejscu zdecydowanie nie polecam.
Położenie, przy plaży (przejście tunelem), blisko że 30 m do stacji pociąg. Nie za duży wybór, ale b.smaczna kuchnia. Pokoje czyste,sprzątane.
Gdzie się podziały meble w pokojach, szafki ,półki, stół.? To samo dotyczy łazienki... Nawet na 3 * to nie przystoi. Ściany w hotelu chyba z płyty USB, polecam zatyczki do uszu żeby tu jakoś spać...
Hotel był wspaniały 🥰 pokoje czyste, codziennie sprzątane, ręczniki też codziennie wymieniane :) personel bardzo miły i pomocny, jednak to personel, którzy obsługiwał posiłki zasługuje na wszystkie gwiazdki. :) nigdy wcześniej z tak uprzejmym u miłym personelem się nie spotkałam, jedzenie bardzo różnorodne, dużo owoców morza. 15 kroków od hotelu znajduje się stacją kolejowa, plaza szeroka , czysta, codziennie " sprzątana ". Jedyna rzecz to wakacje.pl wprowadza w błąd klienta. W hotelu nie ma i nigdy nie było pokojow z wanną ani żelazka. Suszarka jest dostępna za kaucja w recepcji. Niedaleko hotelu odpływa statek, którym można dopłynąć najdalej do tossa de mar, warto zobaczyć. :)
Obsługa restauracji, Miły, przyjazny personel Czyste pokoje Codziennie sprzątane pokoje i wymieniane ręczniki Blisko do pkp Wokoło pełno sklepów Blisko dl statku, który dopływa do tossa de mar
Brak suszarki w pokoju , jak sugerowała oferta Brak żelazka w całym hotelu
Dla mnie pobyt idealny blisko plaża bar na plaży blisko stacji kolejowej z której można dostać się do Barcelony, pokoje po remoncie sprzątane codziennie jedzenie bardzo dobre wiadomo śniadanie powtarzające się ale obiad i kolacja już bardzo zróżnicowane dużo ryb owoców morza i mięsa, świeże owoce. Szczerze mogę polecić, zwrócić trzeba uwagę na przejście na plażę czasem brzydki zapach ale to wina miasta a nie hotelu.
Blisko plaży, smaczne jedzenie
Przejście na plażę, brzydki zapach ale tak jak wyżej to winna miasta
Hotel bardzo mile zaskakuje, Po pierwsze super lokalizacja praktycznie przy samej plaży. Wystarczy przejść przejściem podziemnym pod linią kolejową i jesteśmy na plaży. Bardzo dobre i urozmaicone jedzenie którego nigdy nie brakowało, miła i uprzejma obsługa
Lokalizacja, jedzenie
Hotel znajduje się z dzielnicy do której nie wjeżdżają autokary w związku z tym transport z i do lotniska odbywa się z miejsca do którego trzeba dojść około 5 minut.
Hotel spełnił nasze oczekiwania, pokoje czyste i sprzątane codziennie jedzenie było dużym plusem duży wybór i wszystko smaczne miejsce hotelu zaraz przy samej plaży ok 40 m!
Blisko plaża ok 40m
W niektóre wieczory głośna muzyka w barze
Hotel bardzo fajny, jest czysto, może poza otoczeniem basenu, gdzie brudzą gołębie no i ludzie (ale na to obsługa hotelu nie ma wpływu). Bardzo dobre jedzenie i bardzo duży jego wybór. Polecam.
Posiłki, kawa i herbata dostępne cały czas, bardzo miła obsługa.
Ogólnie oceniam dobrze biorąc pod uwagę 3 gwiazdki. Miałam pokój z widokiem na basen. Pokój czysty, codziennie sprzątany ale ciasny, nie było w nim nawet stolika i krzeseł i jak na dwie osoby z 7letnim dzieckiem 1 szafka nocna wydaje się za mało.
Podobała mi się dbałość o planetę- pojemniki na szampon, mydło, żel pod prysznic w pojemnikach wielorazowego użytku. W opcji allinclusive można było korzystać z napojów po uprzednim oddaniu kubka wielokrotnego użytku.
Ciasne pokoje, zaduch. Brak dojazdu do hotelu-trzeba przejść ok. 10 minut od przystanku.
Ogólnie rzecz ujmując wyjazd z narzeczoną był udany, dzięki klimatowi jaki panuje w hiszpanii i uprzejmości lokalnych mieszkańców. Natomiast co do samego hotelu mamy mieszane uczucia. Wady i zalety hotelu przedstawiam poniżej.
-Obsługa na stołówce restauracji hotelowej oraz kucharze, bardzo profesjonalni, uśmiechnięci, nigdy nie brakowało jedzenia ponieważ bardzo szybko wszystko było uzupełniane w bemarach. - nie jestem miłośnikiem ryb, ale te przygotowywane przez hotelowych kucharzy były przepyszne i to bardzo mocny plus. - lokalizacja hotelu i widoki z całkiem dużego balkonu (mieliśmy pokój na 3 piętrze od strony wejścia do baru) - blisko knajpki z dobrym i tanim jedzeniem oraz niezłą kawą - atrakcyjna cena noclegu
- nie przyjemny zapach z klimatyzacji (nie odgrzybiana dłuższy czas) - nie przyjemny zapach w pokojowej łazience - na recepcji raczej słabo ze znajomością języka angielskiego (1 młody Pan rozmawiał nieźle po angielsku) - trzeba upominać się o zmianę pościeli i ręczników nawet po kilka razy. - brak półek i wieszaków w łazience, więc idąc pod prysznic swoje czyste rzeczy do ubrania po prysznicu trzeba kłaść na sedesie - w pokoju po za szafą nie ma żadnych dodatkowych wieszaków na ubrania
Hotel blisko morza i przystanku na pociąg. Obiekt oceniam pozytywnie
Odległość od morza. Mini bar przy plaży dla gości.
Jak są zorganizowane duze grupy są małe utrudnienia w korzystaniu z windy i kolejki do jedzenia. Palący papierosy przy basenie
Naprawdę bardzo fajny hotel. Czysto, cicho, spokojnie, blisko plaza i stacja kolejowa. Różnorodne jedzenie, wraz z owocami morza. Alkoholi nie żałują. Obsługa miła i pomocna.
Ładne widoki, Miły personel, smaczne, różnorodne jedzenie.
Nie zauważyłam
Pobyt bardzo udany, ciekawa okolica. Hotel kameralny. Polecamy
Bardzo dobre jedzenie, super widok z okna, miła obsługa, blisko hotelu pociąg dojeżdżający do Barcelony.
Pobyt uważam za bardzo udany, nawet jakbym chciała się do czegoś doczepić to nie mam do czego. Pokój o wysokim standardzie, bardzo czysty i estetyczny. Sprzątany codziennie, ręczniki wymieniane na bieżąco. Pokój miałam w widokiem na morze, na wysokości balkonu palma z gniazdem kolorowych papug. Jednym słowem rewelacja.
Zaletą hotelu jest chyba wszystko. Począwszy od obsługi przez bar i restauracje aż do pysznego serwowanego jedzenia. A te churrosy mistrzostwo świata.
Zero wad.
Pobyt w hotelu oceniam dobrze. Hotel ma dobrą lokalizację przy plaży, a zarazem blisko centrum miasteczka. Bezpośrednio przy stacji PKP, skąd w godzinę można dojechać do Barcelony. Przyjazna obsługa i dobre jedzenie, na obiad i kolację co dzień pojawiało się jakieś nowe danie. Dostaliśmy pokój na 3 piętrze - z bocznym widokiem na morze i bezpośrednim na skwer w miasteczku. W pokoju łóżko, szafa, telewizor z internetem, lodówka, duży taras, suszarkę do włosów za depozytem 10 euro pobiera się z recepcji. W łazience prysznic, WC i umywalka. Sam pokój nie duży, i dość podniszczony, choć widać że ktoś nieudolnie próbował go remontować. Wszechobecny silikon w nadmiernych ilościach, widoczne oznaki pleśni w łazience, pojawiające się pęknięcia na ścianach. W pokoju sprzątane co dzień jak tylko wywiesi się zawieszkę na kłamcę.
+Lokalizacja hotelu +Obsługa hotelu +Jedzenie
- pokój nieco podniszczony
Niskobudzetowy hotel wart polecenia. Pokoje w pelni spelniaja standard 3 gwiazdek, czyste i sprzatane codziennie. Hotel odswiezony byl kilka lat temu, ale nadal jest w dobrym stanie.
Blisko plazy, na ktora mozna przejsc przejsciem podziemnym znajdujacym sie tuz przy glownym wejsciu do hotelu. Mily i pomocny personel, dobre i roznorodne jedzenie. Tuz przy hotelu znajduje sie stacja kolejowa, z ktorej kursuja pociagi do Barcelony oraz do Girony. W bliskiej odleglosci od hotelu znajduja sie sklepy spozywcze oraz resturcje.
Do hotelu nie ma mozliwosci bezposredniego dojazdu autobusem. Transfer z lotniska odbywa sie do przystanku zlokolizowanego okolo 10 min od hotelu.
Hotel najgorszy w jakim byłem, a nie jestem wymagający. Okolica pełna meneli dworcowych. Przejście na plażę dramat. Pokoje czyste i sprzatane ale nie masz szafy na ubrania. Jedzenie było ok. Dobre miejsce na wypad do Barcelony. Jak zostałem jedno popoludnie to albo wiercili i robili remont albo ktoś się wydzieral pod hotelem.
Blisko do przystanku do Bardcelony Może jedzenie
Głośny Brak możliwości odpoczynku Daleko do przystanku przy transferze z lotniska Brak szafy w pokoju tylko wieszak i jedna półka Brudna okolica hotelu
Pobyt oceniam jak na 3 gwiazdki bardzo dobry. Jedzenie dobre, urozmaicone, są ryby , mięso, drób , owoce morza, przekąski . Hotel wyremontowany . Pokoje czyste. Jak ktoś lubi spokój, to polecam. Blisko morze, plaże czyste, niezatłoczone. Jak ktoś lubi basenowanie, to basen mały (ja nie korzystalam). Przy hotelu można posiedzieć i popatrzeć na życie miasteczka. Polecam.