Oferta sportowa obejmuje m.in. koszykówkę, boccie, strzelanie z łuku i wiatrówki, gimnastykę, boisko sportowe
Dla dzieci: brodzik, plac zabaw, mini klub (4-7 lat) oraz w lipcu i sierpniu Maxi Club (7-12 lat) oraz Teenie Club (13-17 lat)
Bezpośrednio przy piaszczystej zatoce kąpielowej Font de Sa Cala
Malownicze zatoczki z turkusową wodą i białymi plażami
Hotel w ładnym, dość ustronnym miejscu, 30 min spacerem od miasta. Pokój standardowy, czysty ale do odnowienia, mało miejsca przy dostawce.
Dobra kuchnia.
Bardzo dużo rodzin z małymi dziećmi.
Cudowny mały klimatyczny hotel w otoczeniu lasu sosnowego
Przepyszne jedzenie dużo owoców morza świeże owoce i słodkości
W hotelu głównie rodziny z dziećmi więc jak ktoś nie przepada za bobasami odradzam
Hotel położony w bardzo spokojnym miejscu w otoczeniu zieleni i z przepięknym widokiem na morze. Pokoje bardzo czyste, obsługa przemiła, zawsze uśmiechnięta i chętna do pomocy. Jedzenie bardzo dobre, a drinki "nie oszukane" ;) Jako, że zawsz podróżujemy w dwójkę z mężem brakowało mi w informacji o hotelu, że jest "bardzo przyjazny dzieciom" ( nie zdecydowalibyśmy się wtedy na niego) , co przekładało się na animacje pod dzieci oraz brak muzyki w tle w pool barze i przy basenie. Poza tym brak zastrzeżeń.
Zdecydowanie - położenie hotelu w pięknej zieleni i z widokiem na morze.
w snack barze brakowało ciepłego posiłku . tylko tosty i owoce - poza tym w opcji all nic więcej.
Pięknie położony, przyjazny dzieciom, wspaniałe jedzeni i obsługa. Pokoje lekko zmęczone czasem ale czyste.
Idealny dla rodzin z dziećmi
Nie wszystkie pokoje posiadają barek i maszyny do kawy w pokojach
Byliśmy z mężem na tygodniowym pobycie w lipcu 2018r. Hotel praktycznie bez wad. Pokoje czyste przestronne, sprzątane codziennie. Woda w basenie cieplutka, słodka a baseny i wokół nich sprzątane są każdego wieczoru. Dwóch ratowników pilnuje od rana do wieczora bezpieczeństwa. Natomiast posiłki są tak zróżnicowane i pyszne, że ciężko się oprzeć aby nie spróbować a to skutkuje paroma kilogramami więcej . Każdy deser to poezja smaku.Bardzo miła obsługa. Gorąco polecamy ten Hotel.
Hotel bardzo ładnie położony, przy piaszczystej plaży. Obiekt czysty. Przepyszne posiłki a desery cudowne.
Brak.
Bardzo dobry hotel z sieci Iberostar, naprawdę dobry standard, dużo zieleni, niewysokie budynki, pięknie urządzone pokoje i komfortowe, przy spektakularnej zatoce z piękną plażą, dużo atrakcji dla dzieci zjeżdżalnie , animacje . Na pewno nikt się nie zawiedzie.
piękna plaża w pobliżu, duży zielony teren, dużo atrakcji dla rodzin z dziećmi
daleko do centrum
Dużo zielonego obszaru. Wspaniała plaża przy hotelu. Team do animacji udowadniał ze nawet trzygwiazdkowych obiektach można mile spędzić czas. Personel dobrze władał językiem angielskim. Zawsze uśmiechnięty i uprzejmy. W pokoju brak A/C, w dzień rzadko bywaliśmy w pokoju, w nocy otwieraliśmy okno i dawało się przeżyć w miarę sprzyjających warunkach. Dla dzieci przewidziane były występy i czasem dyskoteka. Wrażenia z hotelu miłe z samej Majorki jeszcze lepsze.
Udany pobyt. Różnorodność animacji sprawiała że ciężko było się nudzić. Być może przy 14 dniowym pobycie pewne rzeczy by się znudziły ale na tydzień rewelacja. Jeśli ktoś nie jest zwolennikiem siatkówki, fitnessu to może rozkoszować się plażą, a potem obejrzeć wieczorne występy. Al In pozwalało nie martwić się o wyżywienie. Bufety dawały spora możliwość w wyborze różny pyszności. Pracownicy hotelu to sympatyczni ludzi do których pracy nie mam uwag.
Brak klimatyzacji w pokojach - byłam po sezonie (pod koniec września), więc było to bez znaczenia, ale w sezonie może być uciążliwe...