Unikalne krajobrazy wulkaniczne i Park Narodowy Timanfaya
Piękne plaże z czarnym wulkanicznym piaskiem
Jaskinie Cueva de los Verdes z imponującymi formacjami skalnymi
Pobyt 2-9.10.2022. W ofercie biura podróży ma 3 opcje wyżywienia czyli BB , HB oraz all inc. Ma też trzy opcje zakwaterowania strefa ogólna, rodzinna i strefa Prestig. Hotel leży przy plaży cudownie słychać szum fal . Do plaży publicznej około 150 m. Wszystkie pokoje mają widok ma morze.. Obsługa serwis wyżywienie na najwyższym poziomie. My mieliśmy opcje HB. Nam wystarczyło nie mieliśmy w planach leżakować w hotelu. Można wykupić opcje all inc za osobę 3o euro/doba. Nie musimy kupować na cały pobyt lecz na dzień dwa czy trzy. Jest również możliwość dokupienia lunchu za 16 euro/osoba oczywiście bez napojów. W hotelu można zakupić drinki czy napoje. Woda mineralna gazowana 0,5 litra 3 euro. Mohito,cuba libre czy inne drinki cena 8 euro. Obok hotelu promenada a przy niej bary knajpki z cudnym widokiem na ocean. Przy hotelu również sklep spożywczy. Z dobrymi cenami. Oraz przy samym hoteli polska baza nurkowa. Polecam nurkowanie bardzo profesjonalna obsługa. Teraz może odrobina informacji o wyżywieniu. Hotel dla osób kochających owoce morza. Codziennie coś extra nawet homar i ostrygi. Przepyszne jedzenie i desery również bez cukru i glutenu. W całym hotelu duży reżim sanitarny. Każdy ma swoją turę śniadania i kolacji aby nie było zbyt dużo ludzi na posiłkach. Wszędzie w pomieszczeniach maseczki dezynfekcja dłoni. Bardzo tego pilnują jak i w hotelu tak na całej wyspie. Czuliśmy się bardzo bezpiecznie. Hotel nie ma minusów ale mam pewne uwagi. Prysznice nie działają nad basenem że względu na covid. Nie ma również możliwości przedłużenia doby hotelowej jeżeli wylatujemy wieczorem. Oraz brak możliwości wzięcia prysznica że względu na covid. Nie ma również dyskoteki. Co co wieczornych atrakcji to szalu nie ma.
Czystość, położenia serwis, obsługa
Wad chyba nie ma mam uwagę przez covid nieczynne prysznice nad basenem brak możliwości przedłużenia pokoju mimo wylotu wieczorem oraz brak możliwości wzięcia prysznica przed wylotem aby móc spędzić ostatni dzień nad basenem.
Byliśmy z żoną 1 tydzień w sierpniu 2018. Od pierwszego momentu najlepsze wrażenia. To były nasze najluksusowsze wakacje. Doskonała kuchnia - jadłem głównie ryby i owoce morza, szlachetne wino , w barach przednie trunki. Pokój zawsze posprzątany, ręczniki wymieniane 2 razy dziennie. Barek uzupełniany codziennie. Obsługa niezwykle uprzejma. Codzienne , bardzo ciekawe animacje z polską Animatorką - Panią Madzią. Obok piaszczysta piękna plaża. Polecamy każdemu kto chce zaznać wygody, luksusu i dobrej kuchni.
wspaniała obsługa,doskonała kuchnia,idealne położenie
Witam, wrocilismy 8 pazdziernika:) hotel ok, prezentuje sie ladnie,pokoje duze ale bez klimatyzacji (nie przeszkadza to wcale),kazdy pokoj z tarasem, my bylismy na parterze i z tarasu mielismy wyjscie bezposrednio do basenu-jeden minus-nie moglismy zostawiac otwartych drzwi tarasowych bo kazdy mogl wejsc. Poza tym 2 pokoje-dzienny i sypialnia, lodowka na wyposazeniu. Jesli chodzi o polozenie hotelu to miesci sie on przy samej promenadzie biegnacej przez cala miejscowosc. Do sklepow i restauracji (nazwe to "mniejszym centrum")trzeba isc jakies 10 min-tam tez jest port skad mozna poplynac na fuerteventure-polecam:) a do "duzego centrum" trzeba isc kolo 40-45min-tam tez jest port ale znacznie bogatszy-widac po lodziach i katamaranach...tam tez znajduja sie fajne bary, puby i restauracje z muzyka na zywo-polecam:) teraz plaze... hmmm.... nie chce was rozczarowac... ale dla mnie to do slowa "plaza" troche brakuje... zdecydowanie polecam plaze na fuercie-wydmy, bialy piaseczek, blekitny ocean i to na ogromnym obszarze!!! Ale wrocmy na Lanzarote-polecam samochod na 2 dni(my mielismy nowa polowke za 60 euro na 2 dni z pelnym ubezpieczeniem). Wiele miejsc do zwiedzenia-juz nie bede pisala co, bo te informacje w przewodnikach ale zachecam do sprobowania wina-maja znakomite winnice -jedna kolo drugiej na trasie ktora nazywa sie z tego co pamietam La Geria?? czy cos takiego-my bylismy w winnicy Stravs-pycha winko:) Wracajac do hotelu-jedzenie-mistrzostwo swiata!!!!!Przytylam po tygodniu 3 kg a mielismy tylko i az sniadania i obiadokolacje. To na tyle:) Powodzenia:) Pozdrawiamy:)
Witam. Właśnie wróciliśmy z tego hotelu. Hotel rewelacja - jak to Iberostar. Położenie: przy pięknych dwóch plażach z pięknym białym piaskiem, bliższa w odlegóści 100m etrów (2xleżak+parasol=9Eur), jednocześnie przy miasteczku Playa Blanca. Pokoje bomba, chyba wszystkie są z widokiem na ocean, my mieliśmy widok bez dopłaty. Sprzątane gruntownie codziennie (mycie podłóg, szklanek, zmiana pościeli, ręczników.. no wszysko po prostu). Jedzenie (szwedzkie stoły), pycha pycha pycha, codziennie: krewetki, muszelki, kalmary, wołowina, kurczaki, wieprzowina, owoce, warzywa, ciasta, lody.. no mnóstwoo do wyboru.. wszystko bez ograniczeń.. i codziennie dodatkowo stoły tematyczne np: wędzone ryby, owoce morza, greckie itp. Gorąco polecam ten hotel. Naprawdę wysoka jakość w bardzo przyzwoitej cenie. Pogoda na Lanzarote na początku czerwca 28-30 stopni:). Przed hotelem jest kilka wypożyczalni samochodów. Polecam Hertz, niskie ceny i nowe samochody: Toyota Urban Cruiser na 5 dni/120EUR z ubezpieczeniem, miała przejechane 8tys:). Animacje dla dzieci rewelacja, aczkolwiek my nie mieliśmy czasu być na wszystkich. W przypaku pytań proszę pisać na maila. Ogólnie hotel na 5.