Krystalicznie czyste wody Morza Egejskiego otoczone piaszczystymi plażami
Starożytne ruiny Asklepionu z zapierającymi dech widokami
Urokliwe wioski z tradycyjnymi białymi domkami i lokalnym rzemiosłem
Polecam hotel dla rodzin z dziećmi, są dwa duże baseny, brodzik, plac zabaw z różnymi atrakcjami, animacje. Jedzenie bardzo dobre i urozmaicone. Hotel położony na wzgórzu, ale kursuje bezpłatny busik.
Pobyt w czerwcu 2008, wakacje-bez zastrzeżeń, bardzo miła obsługa, dużo atrakcji dla dzieci, mini i maxi club, bus na plażę na życzenie gości, niezależnie od pory dnia, hotel godny polecenia!
Luksusowy hotel, piękne widoki, piękne położenie, 2 duże baseny brak tłoku... super
hotel polecam dla rodzin z dziecmi, dwa duze baseny , brodziki dla dzieci , ze wzgledu na swoja lokalizacje (najwyzej polozony z hoteli iberostar) od godz.8 -23 kursuje bus do glownej ulicy. Bardzo dobre i urozmaicone wyzywienie, codzienne wieczorne spacery do miasta Kos oddalonego o ok.4km sprawiaja wielka przyjemnosc zwlaszcza po calodziennym leniuchowaniu.
Polecam dla rodzin z dziećmi,bardzo wygodne,przestronne apartamenty z aneksem kuchennym.Zabawne,ciekawe animacje dla dzieci(wspominane do dzisiaj, chociaż od naszego pobytu mineły juz 3 lata).Spory kawałek drogi nad morze,na szczęście kursuje busik.Polecam wynajęcie samochodu,objechanie wyspy(nie sposób się zgubić!),w pobliżu gorące źródła,trochę dalej przepiękne piaszczyste plaże Tigaki i Marmaris.Zia wioska z przepięknym zachodem słońca,możliwość zakupu aromatycznych przypraw,Grek na osiołku rozmawiający z sąsiadem.Jednym słowem bajka. Wrócimy tam na pewno.
Agregatory od stołówki (nazwać tego restauracją nie można) wychodzą prosto na okna hotelowe środkowego budynku, wiąże się to z bardzo miłym zapachem fabrycznego jedzenia,a wieczorem z dużym hałasem. Hotel jest na wzniesieniu co należy rozumieć poprzez wspinaczkę z plaży do hotelu (skuter nie jest wstanie podjechać pod wzniesienie z jedną osobą). Wyżywienie dramatyczne, jak się skończy dana potrawa nie ma co czekać, że kotś ją doniesie, co czynie ALL INCLUSIVE bardzo biednym. Jeden basen dla wielu gość jest porażką, brak basenu dla dzieci. Pokoje przestronne tylko w ofercie niemieckiej z której korzystałem, w ofercie polskie apartament dla 4 osób posiada dwa pomieszczenia przechodnie do trzeciego, łóżka dla 10 letnich dzieci a nie osób dorosłych. Apartement w ofercie niemieckiej bardzo przestronny około 80m2.