Iberostar Creta Panorama & Mare

Bardzo ładny i zadbany hotel, położony na nadmorskich klifach, otoczony pięknym ogrodem, z którego roztacza się wspaniały widok na panoramę miasta. Ogólnie oceniam na mocne 4,5 lub 5 na 5 z małym minusem.

Według mnie hotel super👌 Czyściutki ,pokoje codziennie sprzątane , ogród wokół piękny ..a zachody słońca cudowne . Jeśli chodzi o jedzenie każdy znajdzie coś dla siebie 😉 W pokoju w dniu urodzin czekała mnie niespodzianka od hotelu tort i schłodzony Szampan 🥂 Bez wahania wrócę raz jeszcze

Hotel bardzo przyjemny, pięknie zagospodarowany teren, palmy, kwiaty…polecam

Przyjazd o 2 nad ranem, beż kolacji mała butelka wody w pokoju. Wykupiony pokój z widokiem na morze w którym widać dojazd do hotelu i drzewa, nad pokojem wentylacja umieszczona.na dachu która budziła mocnym hałasem o 6 rano a wyłączana jest o 24.Drinki w szkle mozna wypić od 11 do 12 i od 18 do 23 .Ogrody są śliczne zadbane. Do restauracji allakarte ciężko się dostać

Wszystko było idealne. Pyszne jedzenie, mili , pomocni ludzie.

Nazwa  Iberostar Creta Panorama & Mare
Miejsce  Grecja / Kreta / Panormos
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, basen z podgrzewaną wodą, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, udogodnienia dla niepełnosprawnych, darmowe wifi, sporty wodne, tenis, golf, nurkowanie

Bezpośrednio przy dwóch zadbanych hotelowych zatoczkach kąpielowych.

Szeroki wachlarz sportu i rozrywki: 4 baseny, łucznictwo, minigolf, 3 korty tenisowe, zumba, joga.

SPA & Wellness: sauna, łaźnia parowa, masaże, zabiegi kosmetyczne, strefa spa Aegeo.

Rozwiązania dla dzieci: animacje, miniklub, minidyskoteka, basen.

Wyświetlono 40 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Maciej

Zalety

Miła i kulturalna obsługa hotelu, czystość, smaczne i urozmaicone jedzenie, wspaniały ogród i cudowne zatoczki do pływania.

Wady

Brak atrakcji w najbliższej okolicy hotelu, hałas ruchliwej ulicy w pobliżu oraz straszny hałas agregata prądotwórczego w zachmurzony dzień (1 dzień z 14) . Brak siłowni

Bożena

Pobyt - Kwiecień 2023

Zalety

Zatoka z czyściutką wodą Piękny ogród

Pobyt - Kwiecień 2023

Hotel bardzo przyjemny, pięknie zagospodarowany teren, palmy, kwiaty…polecam

Zalety

Miła obsługa, różnorodne jedzenie, czyściutko, animacje przy basenach, wieczorem muzyka na żywo, naprawdę polecam.

Wady

Wadą dla mnie jest brak plaży, co prawda są zatoczki z piaskiem i leżakami więc dostęp do morza jest ale brakowało mi tego że można pójść brzegiem plaży na spacer.

2.4
Wojciech

Pobyt - Sierpień 2022

Zalety

Ogrod

Wady

Łazienka

Pobyt - Maj 2022

Wszystko było idealne. Pyszne jedzenie, mili , pomocni ludzie.

Zalety

Cudowny ogród, wspaniałe jedzenie.

Wady

nie ma wad

Lidia

Bardzo fajny hotel, pięknie położony. Masa atrakcji dookoła. My wypożyczyliśmy sobie skuter, i objechaliśmy wyspę wzdłuż i wszerz:) Obsługa bardzo miła, jedzeni smaczne, świeże. Spory wybór tutejszych przysmaków, ryż zawijany w liście winogron - pyszności!

ela

Hotel nie rzuca na kolana jednak można wytrzymać przez tydzień,drugi tydzień na pewno za długo.Największy minus to słona woda w basenach nawet dzieci nie chciały się kąpać bo rzadna przyjemnośc gdy wszystko szczypie.Wieczorne show dość dobre jednak w ciągu dnia jakoś animatorzy niby się starają ale coś troche nie wychodzi,jedzenie dośc smaczne,pokoje sprzątane codziennie.Dyskoteka mnie rozbawiła-pomieszczenie 5x5m głosna muzyka i dzieci w wieku 15 lat na parkiecie.Ja byłam widziałam ale już nie wrócę są lepsze hotele.

Barbara

Warunki super, duży kompleks,kilka restauracji,mała plaża nad morzem to jedyny mankament

Zalety

Duży teren,kilka basenów w tym dla dzieci.Bardzo dobre jedzenie i miła obsługa

Pobyt - Październik 2018

Dzieciarnia wrzaskliwa ale nie wszedzie bardzo fajne wycieczki w okolice miła obsługa

Zalety

Jak w ogrodzie botanicznym

Wady

Komary w pokoju

Bartek

Pobyt - Sierpień 2018

Hotel 1h drogi autokarem od heraklionu. 30min od rethimonu i 1.5h od chanii. Piękny, świetna baza wypadowa do zwiedzania krety.

Zalety

Jest przepięknie położony z dużą ilością basenów i atrakcji

Wady

Słona woda w basenach i mała siłownia ale i tak to nie przeszkadza ;)

Sylwia

Pobyt - Maj 2016

Hotel mogłabym polecić każdemu. - Bardzo duży teren, piękny, duży zadbany ogród, - pięknie położony nad samym morzem, widoki z hotelu przepiękne na morze, skały klify, dużo zieleni dookoła - kilka basenów - Zadbane plaże zatoczkowe - hotel raczej stary - Bardzo przyjazny serwis, otwarci ludzie, - animacje w dzień i wieczorami/ w nocy, oddzielny budynek na dyskotekę - dobrej jakości alkohol, długo All - moim zdaniem smaczne jedzenie i duży wybór, chociaż były tez opinie, że wybór i jakość jedzenie nie trzyma klasy Iberostaru - pokoje duże i przestronne, chociaż widać, że stare, w łazience kotara prysznicowa - dużym minusem jest nieprzyjemny zapach na korytarzach - wokół nieliczne tawerny i sklepy - przystanek autobusowy do Rethymno (bilet w jedną stronę 2,20 euro, jedzie się około 45 min) autobus zatrzymuje się w centrum Rethymno

Aneta

Pobyt - Maj 2015

Pobyt bardzo udany. Polecam szczególnie parom, dla dzieci dość mało atrakcji (brak animacji PL) i mały wybór jedzenia dla maluchów. Bungalowy przestrzenne i zadbane. Dobre miejsce wypadowe do zwiedzania zachodniej i południowej Krety. Hotel położony blisko głównej autostrady na Krecie, ale w tym przypadku to plus.

Zalety

- Położenie (piękna zatoczka ze żwirową plażą i leżakami należąca do hotelu, zielony i duży teren hotelu, dobre miejsce wypadowe jeśli planujemy zwiedzanie zachodniej Krety) - Bardzo miła pomocna obsługa hotelu

Wady

Mały wybór jedzenia dla małych dzieci (5l)

Awa ze Szczecina

Pobyt - Czerwiec 2014

Cudowny wypoczynek,nie czuło się zatłoczenia - rozległy piękny park ,kaskadowe położenie obiektu i piękne widoki na morze ,bardzo czyska woda w zatokach ,wspaniałe wyżywienie All-inclusive - czerwiec 2014

Zalety

Piękne widoki na morze,położony w zadbanym parku,czyste baseny,pRzemili animatorzy,zwłaszcza Anna z Włoch,czyste pokoje,urozmaicone obfite posiłki,przemiła obsługa

Wady

Kolejka do Panormo niepunktualnie przyjeżdza,powrotny przystanek autobusu z Reythymon ok 400 metrów od hotelu

Jola

Pobyt - Czerwiec 2014

Wygodny hotel, prześliczne, starannie utrzymane otoczenie, doskonała kuchnia, szczególnie \\\"stolik grecki\\\". Wyprawa w głąb wyspy - wspaniała!

Zalety

Piękne otoczenie, wygodne pokoje, świetna baza wypadowa na wycieczki

Wady

Plaża hotelowa betonowa. W płytkiej wodzie czyhają jeżowce! Uwaga!

mati

Pobyt - Październik 2012

Hotel szczerze polecam. W tym roku z mężem byliśmy na 3 wycieczkach w ciepłych krajach i naprawdę uważamy, że hotel creta panorama zasługuje na pochwałę. Poza tym mamy duże porównanie z innymi hotelami i jak dla nas to właśnie do tego wrócilibyśmy drugi raz. Hotel posiada mnóstwo zalet. Świetne animacje na wysokim poziomie, piękne widoki, ładna laguna, czysto, pokoje duże, smaczne jedzenie , opcja all ok, obsługa miła, dużo sportów i zabaw, komunikacja ok, piękny ogród, piękne alejki do spacerowania, z każdej strony widok na morze, nawet posiłki można zjeść na tarasie z widokiem. uroczo. Z minusów natomiast .... hmmm... słona woda w basenach i nie zbyt ciekawa siłownia, ale podstawy można było poćwiczyć. resztę oceniam bardzo dobrze. Ogólnie kreta urocza. Na pewno odwiedzę greckie wyspy jeszcze nie jeden raz:)

Adam

Pobyt - Wrzesień 2012

Hotel pięknie połozony, blisko plaży, z rozległymi terenami zielonymi. Na minus należy zaliczyc płatne leżaki na plaży ( do godziny 15 ) oraz mało muzyki na żywo w godzinach wieczornych. Animacje na dobrym poziomie. Zdecydowanie na plus poziom obsługi hotelowej, czystość hotelu, jakość serwisu - nie ma bakszyszów i natrętnego domagania się napiwków. Restauracje na wysokim poziomie ( jedzenia bardzo dużo i bardzo dobre , ale asortyment skromniejszy niż w dobrych hotelach Turcji czy Egiptu ). Dyskoteka też jest za skromna jak na tego typu hotel. Opcja ALL - zdecydowanie na plus ( dobre piwo+ alkohole ) Komunikacja z hotelu dobra - w poblizu wypożyczalnie aut, przystanek autobusowy. Rezydent biura Neckerman - powinien zmienić pracę bo to jest jakaś pomyłka - przychodząc na spotkanie mysli o kolejnym i na początku mówi że nie ma czasu ( oferta to sprzedaż wycieczek ). Pomimo tego hotel zdecydowanie mogę polecić.

Krakus

Pobyt - Wrzesień 2012

Hotel ogónie ok , wszystko adekwatne do ceny , absolutnie świetny zaspół animatorów - rewelacja !!! , minusy ekstra płatna siłownia ( bardzo słabe wyposażenie) i otwarta tylko od 10-14 , ekstra płatny sejf . Uwaga spokojnie można opuścić organizowany w hotelu wieczór grecki - słabiutko , szkoda pieniędzy . Moimo tych drobnych mankamentów hotel w pełni wart polecenia .

ujastek

Pobyt - Sierpień 2011

Z całym przekonaniem polecam.

Matt25

Pobyt - Czerwiec 2011

Super hotel! Położony w pieknym zadbanym ogrodzie na bardzo dużym terenie. Klimatyzacja cicha, indywidualnie regulowana. Animacje na najwyzszym, profesjonalnym poziomie. Dzieci, młodzież do 19-go roku zycia podzielone na grupy wiekowe i dostosowane do wieku zajecia prowadzone przez rewelacyjnych animatorów. Jedzenie - SUPER / bardzo duzy wybor, smaczne, cały dzien serwowane w różnych barach i w budynku głównym. Lody - samoobsługowo - przez cały dzień. Napoje w tym wino białe, czerwone, piwo - samoobsługowo z licznych dystrybutorów. Alkohole wysokoprocentowe miejscowe i zagraniczne. Hotel ma tylko jedna wg mnie wade - słona woda w większosci basenów w tym w basenie głównym, a poza tym pod kazdym wzgledem POLECAM.

VIOLKA B

Pobyt - Czerwiec 2011

wróciliśmy z IBEROSTAR CRETA PANORAMA baardzo zadowoleni,wspaniały hotel z pięknym ogrodem,obsługa bardzo miła wszyscy bardzo dbaja o gości,takie było nasze wrażenie.Jedzenie rewelacyjne i urozmaicone,pyszne drinki.Okolica spokojna nawet nie trzeba wychodzić z hotelu bo jest tam wszystko.Reasumując mam nadzieję że kiedyś tam wrócę,bo warto i POLECAM.

Iberostar Creta Panorama & Mare