Hotel godny polecenia obsługa zaczynając od panów z recepcji bardzo miła zawsze uśmiechnięta kelnerzy profesjonalni szczególnie 2 młodych kelnerów którzy są zawsze przy scenie jak są przedstawienia grupa animatorów jako całość wspaniali radośni ludzie z niesamowitym podejściem do gości to w jaki sposób umieją dotrzeć do drugiego człowieka po przez rozmowę żarty plus wielki za ich taniec , aerobik . W hotelu jest bardzo dobrze zaplanowane przedstawienia co dziennie jest jakieś inne . Jedzenie każdy znajdzie coś dla siebie dla nas najlepsza była pizza , spagetti, kotleciki, leczo, nadziewane papryki.
Pozytywna atmosfera
Hotel jak na sieć Iberostar przystało bez większych zastrzeżeń. Pokoje przestronne, czyste, codziennie sprzątane. Jedzenie dobre, świeże owoce, warzywa i przepyszne desery.
Blisko plaży, leżaki o każdej porze dnia dostępne, przestronne i czyste pokoje
Napoje przesłodzone, alkohole rozrzedzone…
hotel polecam. żadnych uwag, wszystko na najwyższym poziomie. Jedzenie super duży wybór szczególnie owoce morza, animacje ok, obsługa uprzejma ,pomocna zawsze uśmiechnięci.
jedzenie, pokój duży z widokiem na morze,, osobna łazienka i toaleta, animatorzy
nie znalazłem
Ok .Hotel dobry , trochę leciwy .Ogólna ocena 4,7 na 5
Obsługa oraz atmosfera - mało polaków 🙂
Hotel bardzo ładny, czysty. przestronny, wyremontowany w 2014 r. Bardzo sympatyczna, pomocna obsługa.
- czyste, przestronne pokoje - bezpośredni dostęp do plaży - różnorodne jedzenie
- wąska plaża
Hotel doskonale sprawdzi się dla osób lubiących wyjść po za teren obiektu, ponieważ w pobliżu mamy m.in wesołe miasteczko i pole golfowe. Jedzenie jest przepyszne i bardzo urozmaicone co jest bardzo dużym atutem. Warto zaznaczyć, że pokoje są bardzo zadbane i wygodne. Osoby lubiące aktywnie spędzić czas też będą zadowolone z tego hotelu.
blisko rozrywkowej dzielnicy, wyśmienite jedzenie, piękna plaża
-troszkę mało atrakcji dla dzieci
Spotkaliśmy się z ogromną uprzejmością,serdecznością obsługi hotelowej.Pokoje codziennie były sprzątane,w łazienkach świeże bielutkie ręczniki.Pomimo nieznajomości języków obcych nie miałam kłopotów z porozumieniem się.Animatorzy bawili wszystkich ludzi bez względu na wiek i narodowość,dzięki nim nie nudziłam się,każdego dnia czekało nas wiele pozytywnych emocji.Jedzenie było wręcz wyborne,mnogość potraw pozwoliło nam zasmakować\"świata\"Ręczniki na plażę wymieniałam na świeże codziennie-ręczniki plażowe są za kaucję na cały pobyt.Polecam ten hotel,jestem pod wrażeniem bardzo pozytywnym.Plaża nadmorska leży bezpośrednio przy hotelu obok kompleksów basenowych.Możliwości aktywnego wypoczynku są bardzo duże.
Co mnie urzekło najbardziej to przemiła obsługa na każdym roku! Pokoje duże i schludne, ale nasz miał widok na dachy pomieszczeń gospodarczych. Jedzenie dobre, wybór przyzwoity. Wyjątkowo kiepski bar przy basenie, obsługa przewidziana głównie dla basenu, kiepski wybór, wyjątko słabe drinki, a koktajle - odpłatnie. Wnętrze hotelu ma przepiękny kolonialny styl i klimat. Wyjątkowo udane położenie, multum opcji do spacerów.
Bylam z mezem w tym hotelu w maju 2008. Raczej ciezko sie przyczepic do czegokolwiek, hotel ladny, pokoje tez, basen bardzo przyjemny z jaccuzi w srodku, do tego basen kryty z ktorego dosc czesto korzystalismy, gdyz w maju woda byla jeszcze zbyt zimna. Wybor jedzenia dosc duzy, mnostwo deserow. Hotel znajduje sie przy samej plazy, niedaleko od hotelu jest medyna do ktorej warto zajrzec, a miejscowy autobus niemal spod hotelu zabierze nas do Hammametu (ok 15 min). Polecam jednak jedynie opcje all inclusive. My mielismy HB (sniadania i obiadokolacje), bardzo latwo bylo zauwazyc ze goscie tacy jak my byli traktowani zupelnie inaczej, obsluga byla pare razy wrecz nieuprzejma. Animatorzy natomiast bardzo mili i robili wszystko by umilic gosciom czas. Ogolnie hotel polecam, ale raczek opcje all inclusive.
Pełen relaks. Ja mialem wykupioną opcję ALL co za tym idzie 3 posiłki w formie bufetu w wybranych restauracjach, tennis jedna godzinna dziennie i łaźnia raz na tydzień i to by było na tyle. Jedzenie smaczne i dość duży wybór. Za opłatą polecam pograć w bilard lub skorzystać z masaży :-). Dla leniwych świetna plaża zaraz przy hotelu leżaki bezpłatne. Na zewnątrz hotelu basen ze słodką wodą i whirpoolem. Obsługa przemiła, choć lubiąca dostać w łapę.
W moeje opini hotel jest bardzo rodzinny, zapewniajac im komfortowy pobyt. Jeden z lepszych klubów dla dzieci jakie mieliśmy okazje poznać, dodatkowo mamy specjalny brodzik dziecięcy, i plac zabaw. Obsługa była bardzo przyjemna, a wieczorami były wystawiane całkiem niezłe skecze. Pokoje były bardzo ładne łóżko dla 1,5 latka dostawione było bezpłatnie. Klimatyzator działał bez zarzutu. W pokoju tv satelitarna, sejf ( za opłatą), mini barek ( za opłatą). Łazienki czyste bez żadnych skaz. Sam hotel stoi przy plaży, w Yasmine około10 km od Hammamet.
wszystko super, oprócz posiłku pomiedzy lunchem a kolacja, na który bylismy skazani przyjeżdzając po 14.00 do hotelu. Kilka suchych kawałków pizzy, talerz startej marchewki, cebuli i buraków to bufet sałatkowy. Przerazilismy się,że takie będzie wyżywienie takze na głównych posiłakach, ale niepotrzebnie - było naprawdę smacznie i rozmaicie. Piękne wnętrza, duże , przestronne i ładne pokoje. Przemiła i kompetentna obsługa. Basen kryty malutki i czynny tylko do 18.00 - nigdy nie włączono oświetlenia, mimo zmroku. Zabiegi kosmetyczne w hotelu odradzam - jakość słabiutka i drogo.
Bardzo dobra lokalizacja hotelu, b. punktualne loty, biuro internetowe wakacje.pl bez zarzutu - dobry wybór, polecam !