Blisko centrum Ialyssos i tylko 8 km do centrum Rodos.
Tylko 50 m do piaszczysto-żwirowej plaży.
Na terenie hotelu: minimarket, kantor, skrzynka pocztowa, wypożyczalnia samochodów i skuterów.
Bogaty program międzynarodowych animacji hotelowych dla dzieci i dorosłych.
Dobry hotel ,miła obsługa i atmosfera, blisko plaży, plaża czystą i zadbaną. Numery w hotelu czyste,codziennie spszontanie i wymiana ręczników. Jesteśmy bardzo zadowoleni z hotelu lalyssos Bay.
Obsługa, kuchnia, blisko plaży.
Niema
Hotel ładny. Nie są to luksusy w stylu tureckim ale schludny, czysty. Codziennie sprzątanie i nie było robaków - wbrew kilku komentarzom.
Bliskość lotniska, bliskość plaży, bliskość miasta Rodos. Czysto i smacznie.
Brak animacji, słaba oferta dla dzieci, ale też termin był pozasezonowy.
Hotel oceniam bardzo dobrze. Dobra lokalizacja (transfer z lotniska około 15 minut), smaczne jedzenie, czysto (codziennie sprzątane pokoje, teren wokół hotelu, baseny oraz restauracje również utrzymane w czystości) oraz blisko do plaży. Na plus hotelowa wypożyczalnia samochodów oraz wielorazowe kubki.
odległość od lotniska, dobra lokalizacja, smaczne jedzenie, miła obsługa, cały ośrodek utrzymany w czystości
Super pobyt, super obsługa głównie manager polskojęzyczny, super budynek, super pokoje, super jedzenie👍
Wszyyysstko
Nie ma. Nawet latające nisko samoloty nie denerwowały szczególnie, że jestem ich wielbicielem😀
Ogólnie pobyt uważam za udany. Hotel raczej na 3+ raczej nie dla rodzin z dziećmi. Plaża kamienista, nieodzowne buty.
Bliskość plaży, miła obsługa, czysto. Blisko do minicentrum handlowego, 15 minut autobusem do miasta Rodos. Opieka rezydenta ok.
Obrzydliwy napój zwany kawą, różne kolory opasek all inclusive przypisane do kraju pochodzenia gościa, drinki bezalkoholowe dla Polaków, dla Anglików i innych drinki z prawdziwym alkoholem. Uciążliwy hałas, szczególnie dotkliwy w nocy-latające nad hotelem samoloty. Sejf płatny.
Slabo ogolnie jedzenie slabe prawie codziennie to samo klimatyzacja nawalala eko skora w pokoju rozszarpana slabe drinki w barze i ogolnie nie ciekawie
Jedyna zaleta tego hotelu byl szef kuchni Stefano ktory byl naprawde wporzo gosciem z wyczuciem taktu i klasy
Jedzenie drinki brak beach baru a nawet platne lezaki na orywatnej plazy
W hotelu spędziliśmy całkiem udane wakacje. Blisko Lotniska- sam transfer trwał do 15-20 min. Opaski otrzymaliśmy o godzinie 12, a pokój o 14. Pokój czyściutki, wszystko świeże, wymienione. W pokoju był telewizor, w którym udało nam się znaleźć 3 polskie kanały. Co dwa dni, pokoje były sprzątane, zawsze dostawaliśmy czyste ręczniki. Na wielki plus hotelu zasługuję Szef Kuchni Stefan, z którym dało się załatwić wszystko, dbał o każdego gościa. Witał nas zawsze uśmiechem i miłym słowem. Jak mieliśmy jakieś problemy, załatwiał to w mgnieniu oka. Jedzenie było zróżnicowane, smaczne, dobrze doprawione, ale naszym zdaniem zupy które były serwowane na obiady i kolacje- to było najlepsze co mogliśmy tam zjeść. A pizza, po którą ustawiała się w dzień, w dzień ogromna kolejka- była przepyszna- lepszej chyba nie jedliśmy na żadnych wakacjach. Duży basen, z czysta wodą. Nad basenem, zawsze potrafiliśmy znaleźć leżaki dla siebie. W barze nad basenem były serwowane drinki z karty- całkiem smaczne, chodź może trochę za słodkie. Obsługa hotelu zaczynając od pań z recepcji, poprzez pracowników kuchni, baru czy panie sprzątające- jest fantastyczna. Wypożyczaliśmy auto u Pana w hotelu- bardzo miły i rzetelny człowiek. Nie robił żadnych problemów, kiedy chcieliśmy wymienić auto na większe, ponieważ uzbierała nam się większa grupa na wycieczkę. Animacje naszym zdaniem średnie- Animatorzy się według nas dopiero uczyli. Brakowało nam jakiś imprez i dyskotek. Było by naprawdę dużo osób na zabawę.
Wszystko to co wyżej: Szef Kuchni Stefan- świetny człowiek Plaża blisko Czyste pokoje Krótki transfer Dobre jedzenie Super personel i obsługa
Słaby Alkohol Kamienista Plaża Płatne Leżaki-na plaży Nudno troszkę było-ale Polak sb zawsze potrafi czas zorganizować
Pobyt w hotelu w porządku. Jedzenie dobre. Pokój ok. Plaża kamienista.
Pozostaje niesmak w związku z niewydawaniem lunch box w dniu kiedy gość ma wykupioną wycieczkę fakultatywną. Jeśli są to trzy dni pod rząd staje to się mało ZABAWNE, argumentacja ,, aby goście się nie potruli'' nijak ma się do GŁODNEGO gościa hotelowego który to zapłacił niemałe pieniądze na pobyt. Hotel czterogwiazdkowy nie potrafi zapewnić działających lodówek w pokojach?? Dzień wcześniej po kolacji lunch box zostaje wydany do pokoju i gość wkłada go do lodówki.... .Menadżerowie i właściciel hotelu powinni przeorganizować swoje działania bo zwyczajnie nie godzi się tak traktować gości. Poza tym wszystko było na wysokim poziomie, posiłki pyszne, urozmaicone, obsługa PERFEKT
Blisko plaży
brak lunch box
Hotel duży, piękny, czysty. Mnóstwo zieleni, leżaków. Pokoje przestronne. Obsługa miła, pomocna. Menager niesamowity, zajmuje się całą logistyką hotelową a do tego praca sprawia mu dużo przyjemności.
Smaczne, różnorodne jedzenie. Obługa na 5 z plusem. Miejsce magiczne. Świetna lokalizacja, blisko morza. Hotel przestronny i bardzo ładnie urządzony.
Brak.
Pobyt w hotelu bardzo udany. Na plus bardzo miła obsługa (a zwłaszcza szef restauracji), praktycznie wszyscy mówią biegle po angielsku. Posiłki bardzo dobre, jedzenia nigdy nie brakowało. Każdy może znaleźć coś dla siebie podczas obiadów i kolacji (naliczyłem ok. 20 różnych potraw, większość zmieniała się, a kilka, np. frytki, było praktycznie zawsze), na śniadaniu bufet amerykański, codziennie ten sam. Różnorodne alkohole do wyboru, bardzo dobre trzy rodzaje wina i naprawdę niezłe piwo. Drinki w naszym odczuciu za słodkie, ale bez problemu można było poprosić o sam alkohol i dolać do niego napoju. Na miejscu wspaniała para animatorów z Polski (pozdrawiamy serdecznie Zuzię i Wojtka). 6 dni w tygodniu były aktywne animacje zarówno dla dzieci, jak i dla dorosłych. Oprócz animacji (....)były również animacje organizowane przez hotel. Dwa razy w tygodniu są koncerty lokalnych zespołów - jeden zespół rockowy, drugi z tradycyjną grecką muzyką i tańcem. Pokoje czyste i przestronne, sprzątane codziennie oprócz niedzieli. Klimatyzacja i wifi działały bardzo sprawnie. Hotel posiada własny agregat, więc nawet podczas blackoutów mieliśmy prąd. Plaża kamienista, bezpośrednio przy hotelu, leżaki płatne 5 EUR/szt/dzień. Podczas naszego pobytu dość mocno wiało, więc były duże fale. Jeden dzień była cisza i wtedy morze było spokojne i super przejrzyste na co najmniej 2 m. Widać było ławice ryb większych i mniejszych. W pobliżu znajduje się centrum miasta Ialyssos z wieloma tawernami, knajpkami, sklepami z pamiątkami, wypożyczalniami aut czy też supermarketami. Hotel znajduje się bardzo blisko lotniska i jest bezpośrednio na trasie lądowania samolotów, więc może to być uciążliwe, szczególnie na początku pobytu.
- Czysto i schludnie; - Miła obsługa; - Różnorodność i ilość posiłków i napojów; - Bliskość morza i wspaniały widok na zachód słońca; - Animacje po polsku, animatorzy dostępni praktycznie od 10 do 23; - Bliskość do lotniska i do stolicy Rodos; - Wifi na terenie całego hotelu, włącznie z basenem; - Sklepik z najpotrzebniejszymi rzeczami obok recepcji; - Bogata oferta wynajmu aut, masaży, taksówek i innych udogodnień dostępna w recepcji.
- Uciążliwy hałas przelatujących samolotów; - Brak darmowej wody butelkowanej, jedynie z dystrybutora; - Tak naprawdę jeden basen, drugi to brodzik dla dzieci; - Basen otwarty jedynie 10-18; - Hotel nie zapewnia suchego prowiantu na wycieczki fakultatywne.
Hotel spełniał całkowicie moje oczekiwania. Obsługa na 10, bardzo sympatyczny i mówiący po polsku pan manager 🤗 ,jedzenie różnorodne i smaczne zawsze świeże owoce i różnorodne deserki. Pokoje czyste sprzątane codziennie oprócz niedzieli, zmieniane ręczniki jest możliwość wypożyczenia ręczników plażowych. Codziennie oprócz środy super animatorzy Zuzia i Wojtek organizowali czas wolny. Istniała możliwość wykupienia wycieczek my skorzystaliśmy z dwóch - było super. Wieczorem bar czynny do godz 23 ( bezpłatne napoje alkoholowe) później były płatne. Byl też koncert rockowy i koncert muzyki greckiej. Przy basenie nigdy nie brakowało leżaków. Super pobyt.
Blisko do morza, lotniska i stolicy Rodos. Czysty i zadbany hotel.
Duże fale na morzu.
Hotel mogę spokojnie polecić, pokoje czyste, sprzątane codziennie, jedzenie urozmaicone, świetny manager sali restauracyjnej mówiący po polsku z dobrym podejściem do dzieci
Urozmaicone jedzenie, czyste pokoje, blisko do plazy, czysty basen i brodzik dla dzieci
Mało atrakcji dla dzieci, brak animacji, plac zabaw to zjeżdżalnia i huśtawki, piaskownica bez piasku. Basen czynny tylko do 18.
Wszystko w najlepszym porządku, super pyszna kuchnia, codziennie ręczniki wymieniane, pokoje sprzątane. Obsługa bardzo miła. Polecam.
Jak dla mnie hotel naprawdę świetny. Obsługa codziennie sprzątała pokoje. Jedzenie przepyszne. Nawet jeśli coś nie do końca było w naszym guście zawsze można było zostawić i wziąć sobie coś innego. Ogromny wybór w jedzeniu. Do plazy rzut beretem. Jak dla nas wakacje naprawdę udane i idealne.
Blisko do plaży, smaczne jedzenie, miła obsługa.
Pobyt w hotelu oceniam pozytywnie, aczkolwiek przy pokojach gdzie drzwi są obok siebie słychać nawet dialogi z drugiego pokoju, bo występują również drzwi wewnętrzne i z tego powodu słychać drugi pokój. Czystość pokoji ok, codziennie sprzątane, ale niestety brak reakcji na pajęczyne przy lustrze w łazience. Jedzenie smaczne, każdy znajdzie coś dla siebie. Drinki smaczne. Obsługa miła, plaża kamienista.
Bardzo smaczne, różnorodne jedzenie (manager mówiący po polsku - bardzo sympatyczny. Czysty basen i brodzik, smaczne drinki, czyste pokoje. Odległość od plaży (kamienista), miła obsługa.
Basen do godziny 18, słabo wyciszone pokoje (prześwity w drzwiach na korytarz), duże kaucje za gry sportowe, mało animacji dla dzieci i dorosłych.
Pobyt oceniamy jako w miarę udany. Hotel jest bardzo kameralny. Poprawny, niedaleko miasteczka, niedaleko lotniska, niedaleko bardzo kamienistej plaży. Hotel raczej zasługuje na 3 a nie na 4 gwiazdki. Brak animacji dla dzieci i brak jakiejkolwiek rozrywki dla dorosłych (jest tylko jeden wieczór grecki). Plac zabaw czynny tylko do godz. 18.00 jak dzieci są na basenie, a wieczorem jak nie mają co robić, dzieciom nie wolno wchodzić na jego teren, pilnuje tego ochroniarz. Niezrozumiałe, nigdy się z takim czymś nie spotkaliśmy. I Jednego jesteśmy pewni, że (...)na pewno już nigdy nie pojedziemy.
1. Odległość od lotniska. 2.Czystość i częste sprzątanie hotelu 3. W restauracji Grek mówiący po polsku-bardzo sympatyczny i pomocny 4. Najtańsze wypożyczanie samochodu w hotelu 5.Jedzenie poprawne (jedynie brak owoców morza) 6. Nieco dziwny ratownik-ale myślę, że dla bezpieczeństwa nas wszystkich może być 7. Bardzo miła obsługa.
1.Najważniejsze co mi się nie podobało to, że w ogłoszeniu (...) pisał o animacjach, które były dla nas kluczowe. Jak przyjechaliśmy to żadnych animacji nie było-żądnych! Sami znaleźliśmy 2 młodziutkich animatorów (MY RODZICE, nie jak zawsze animatorzy dzieci). Dwójka młodziutkich, bardzo miłych ludzi (para) nie miała pojęcia o żadnych animacjach ani o zabawie z dziećmi. 2. Plaża-same kamienie. 3. Jak jedziecie na wycieczkę lub wylatujecie bardzo rano do domu nie otrzymacje lunch boxów.
Jedzenie bardzo dobre. Menago kuchni mówi po polsku i jest bardzo sympatyczny, doradzi, pomoże. Hotel ogólnie ładny zadbany, basen również, pokoje trochę gorsze/ starsze jednak sprzątane codziennie dokładnie. Łazienki dosyć małe ale z wanną :) Drinki w miarę - Pina Colada chyba najsmaczniejsza :) Polecam wziąć własne ręczniki na basen, ponieważ hotelowych nie można, a w hotelu kosztują 3 euro plus 3 za depozyt na 7 dni :) Polecam wypożyczalnie samochodów w hotelu - kosztuje tyle co na mieście - i co najważniejsze 2 razy taniej niż przez organizatora wycieczki :) Hotel spoko usytuowany, blisko miasta Rodos i doliny motyli. Polecamy zwiedzić zachodnią część wyspy - nam bardziej przypadła do gustu i odwiedzić Ta Falirakia restaurant - świetna tawerna prowadzona przez rodzinkę z pysznym jedzonkiem oraz dostępem do morza i leżakami za friko :)
Hotel jak najbardziej na 10 plus. Warunki, pokoje, czystość, działanie wszelkich sprzętów, obsługa, jedzenie naprawdę mega. Plaża blisko hotelu. Leżaki płatne, ale wszędzie tam tak jest. Pokoje bardzo przestronne z balkonami , czyste, na bieżąco sprzatane i wymieniane ręczniki oraz dokładane kosmetyki. My byliśmy przed sezonem więc nie załapaliśmy się na animacje, ale był fitness w basenie i pilates. Obsługa przesympatyczna, mówiąca po angielsku.
Menager hotelu przesuper, mówiący po polsku. Wszystko załatwi, bardzo pomocny i sympatyczny. Jedzenie wybór i smaki obłędne.
Hałas od często latających samolotów nad samym hotelem. Brak suchego prowiantu na wycieczki fakultatywne.
Fantastyczny hotel, bardzo dobre, urozmaicone jedzenie. Miły, sympatyczny menager na sali mówiący po polsku. Na barze super obsługa robiąca bardzo dobre drinki. Polecam
Bardzo dobra lokalizacja, świetna kuchnia
Małe zastrzeżenia co do sprzątania pokoi