Atrakcyjne położenie: pomiędzy Kremasti i Ialysos, ok. 15 min. taksówką do centrum miasta Rodos.
Tylko 5 km od lotniska (szybki transfer).
Starożytne ruiny i zabytki, takie jak Akropol w Lindos
Piękne plaże z złocistym piaskiem i krystalicznie czystą wodą
Przyjechaliśmy w dniu 6 sierpnia.Najpierw myślelismy ze zaszła pomyłka bo zapłaciliśmy za wczasy w 3*hotelu.Niestety okazało się że to nie pomyłka.Tak wiec czekaliśmy około 4 godziny na zakwaterowanie.Gdy zobaczyliśmy pokój byliśmy szoku.Nic jednak nie zapowiadali najgorszego.Okazało się że obskurny brudny pokój to nie wszystko.Basen w tymże hotelu był jakimś koszmarem.Nie był czyszczony od długiego czasu, wszędzie wally się śmieci, zepsute parasole ogrodowe a kratki wokół basenu były powyrywane co doprowadziło do tego ze moja córka się tam wywrocila.Któregoś ranka natrafilismy na stluczone szkło przy basenie i poprosiliśmy o wysp rzą tanie tego co nie zostało zrobione mimo że zagraża to dzieciom biegającmy wokół basenu.Z basenu wystawala lampa z kablami.Totalna masakra .Dodatkowo tak zwany snack bar nie istnieje a był w ofercie.Jedzenie bylo okropne.Parówki ze sniadadania ladowaly na obiad w sosie z warzywami.Codziennie makaron z sosem i ryz.Strulam sie ktoregos dnia i dobrze ze mialam zapobiegawczo jakies leki.Dostaliśmy tylko raz czyste ręczniki i w momencie kiedy prosilismy o nowe była odpowiedź jutro, tak samo jeśli chodzi o papier toaletowy.Po kilku dniach okazało się ze w naszym pokoju są pluskwy w łóżku i zostaliśmy pogryzieni przez nie.Zostało to zgłoszone zarówno do rezydentki która nie zrobiła nic w tej sprawie.Dzwonilisty do biura podróży ale też nic się nie zmieniło.Powiedziano nam że jeśli coś zagraża naszemu życiu lub zdrowiu możemy się zgłosić do lekarza.Nie polecam tego hotelu.Nie narazajcie swoich dzieci i siebie.
Nie ma takich
Brudny,totalna porażka.