Udogodnienia dla dzieci: basen dla dzieci, 3 zjeżdżalnie, wodny plac zabaw, plac zabaw, miniklub (4-12 lat).
Bogata oferta rekreacyjna: 4 baseny ze słodką wodą, boisko sportowe, francuskie bule, water polo, aerobik, łucznictwo.
Tylko 300 m do piaszczystej plaży, w okolicy 2 piaszczyste zatoki (ok. 1,5 km od Cala Domingos oraz Cala Murada).
Atrakcyjna lokalizacja: ok. 1,5 km od Calas de Mallorca, ok. 20 km od Cala D'or.
świetny hotel, bardzo dobre i zróżnicowane jezdnie, bardzo dobra lokalizacja, blisko przystanek autobusowy umożliwiający zwiedzanie wyspy. Przemiła obsługa, pokoje sprzątane każdego dnia, byliśmy 02-09.10 pogoda idealna na kąpiele i opalanie
Hotel dla rodzin z dziećmi, jak ktoś nie lubi hałasu to lepiej wybrać inny. Hałas jest bardzo odczuwalny zwłaszcza w trakcie posiłków, trzeba krzyczeć do siebie przy stoliku :) Poza tym jedzenie ok, pokoje sprzątane codziennie oprócz pościeli, która przez tydzień nie była wymieniona. Pokoje z lekkimi wadami, ale tak jest chyba wszędzie. W basenach woda dosyć chłodna, przyjemniejsza była kąpiel w morzu. Plaża jedna mniejsza blisko hotelu, druga przepiękna zatoczka jakieś 20 min spacerkiem przez centrum lub dłużej promenadą z pięknymi widokami na morze. Wielki minus dla biura podróży Coral, wyjeżdżamy z biurami już wiele lat i nigdy nie spotkaliśmy się z takim brakiem organizacji. Zamieszanie na lotnisku przy autokarach, zero praktycznych informacji na początku. Pani Rezydentka to porażka, ciężko było się z nią skontaktować, na umówione spotkanie spóźniła się 45 min nie informując nikogo o tym. Jak przyjechała to na wstępie powiedziała, że nic nie wie o hotelu, bo jest tu drugi raz i zapytała się nas gdzie można usiąść i pogadać. Chyba obowiązkiem rezydenta jest poznać hotel i odpowiedzieć na pytania gości. W sprawie wycieczek w ogóle nie znała szczegółów typu data wyjazdu, ile trwa -same podstawy. Dzwoniła przy nas i pytała się o szczegóły organizatowór. Zamiast "sprzedać" wycieczkę to raczej my zabiegaliśmy o nie, bo chcieliśmy zwiedzić Majorkę. Wycieczka ogólnie ok, ale pomijając fakt, że przewodnik nie mówił po Polsku, ciężko było się porozumieć z nim nawet po angielsku. Znał raczej wyuczone kwestie. Organizacyjnie wszystko bardzo słabo. Pobyt ogólnie na plus, ale już nie wrócimy do tego hotelu.
Hotel przyjemny, sporo animacji dla dorosłych i dzieci. Jedzenie przystepne. Hotel polecany w szczególności rodzinom z małymi dziećmi.
Trzy baseny z czego dwa dla dorosłych, bezpłatne leżaki przy basenie.
Pobyt w hotelu HYB Eurocalas był dla nas mieszanym doświadczeniem. Hotel ma swoje mocne strony, ale niestety także kilka poważnych wad, które wpłynęły na naszą ocenę. Podsumowując, HYB Eurocalas to hotel, który ma wiele do zaoferowania, ale wymaga też kilku usprawnień. Świetne animacje i kreatywne zajęcia dla dzieci to niewątpliwe atuty, jednak zimna woda w basenie i brak opieki medycznej na miejscu to kwestie, które powinny zostać rozwiązane, aby pobyt był naprawdę udany.
1. Jedzenie w hotelowej restauracji jest smaczne, choć na dłuższą metę staje się monotonne. Zdarzały się jednak wyjątki, takie jak mule, langusty czy sushi, które naprawdę podniosły kAnimacjeCodzienneulinarne doznania. 2. animacje w języku angielskim były bardzo interesujące. Zarówno dorośli, jak i dzieci mogli znaleźć coś dla siebie. 3. Program dla dzieci zasługuje na pochwałę. Zajęcia były kreatywne, a animatorzy wykazywali się świetną energią i zaangażowaniem.
1. Pomimo smaku, codzienne menu było powtarzalne, co po kilku dniach stało się uciążliwe. 2. Niestety, woda w basenie dla dzieci była bardzo zimna, co ograniczało możliwość korzystania z niego, zwłaszcza dla najmłodszych gości. 3. W hotelu nie ma lekarza ani pielęgniarki na miejscu. W sytuacji awaryjnej jedyną opcją jest szpital oddalony prawie o półtorej godziny drogi, co stanowi poważny minus, zwłaszcza dla rodzin z małymi dziećmi. 4. Bus na plażę jeździ za rzadko i jest za mały
Witam Hotel bardzo ładny na zwnątrz, zadbany i urokliwy dużo basenów zieleni tylko przygotowany jest na bardzo dużo klientów i przeważnie z dziećmi. Rodziny z dziećmi na pewno są zadowoleni ale o innych się nie myśli. Jedzenie dobre różnorodne ale w jadalni jest za mało miejsc do intymności i spokojnego zjedzenia posiłku. Pokoje duże zadbane i często sprzątane.
Miejsce hotelu Czystość Dobre jedzenie
Za dużo ludzi i obiektów Za mało imprez dla dorosłych Szum i pisk dzieci Brak intymności
Jestem bardzo zadowolona z pobytu w tym hotelu. Byłam z dwójką dzieci i spędziłyśmy rewelacyjnie ten czas. Plaża blisko niezatłoczona tylko że po schodkach. Jedzenie rewelacyjne smqczne i duży wybór. Pokoje czyste i ładne.
Smaczne jedzenie, lokalizacja idealna plaza sklepy przystanek wszystko dostepne nawet dla dziecięcych nóg.
Czasem coś czuć z kanalizacji.
Zwiedziłam już trochę hoteli i moja opinia jest następująca : pokoje od strony basenu dla dzieci ze zjeżdżalniią oferują wrzask, harmider i hałas. Na jadalni, jest ogrom stolików. Nie ma co liczyć na spokojny posiłek w miłej atmosferze. Płacz i krzyk dzieci w rożnym wieku murowany., pod stolikami sporo jedzenia, które rodzice zostawiają do sprzątnięcie oczywiście obsłudze. Zeby była jasność, lubie dzieci i nie mam nic przeciwko nim. Jednak to miejsce wyglada jak zlot przedszkolakow z opiekunami 🙊 Jedzonko dobre 👌🏼 obsługa miła, ale strasznie zapracowana
Jeśli ktoś ma rozwrzeszczana dziatwe to tylko do hotelu Hyb Eurocalas , będzie zadowolony
Jak wyżej
Hotel bezwzględnie dla rodzin z dziećmi. Dużo atrakcji, jedzenie, animacje, baseny wszystko przygotowane pod potrzeby najmłodszych. W związku z tym zdecydowanie nie dla osób szukających ciszy i spokoju (zwłaszcza na stołówce). Okolica ładna, do pięknej plaży spacerek 15 min. Personel bardzo życzliwy, swobodna atmosfera.
Hotel dla dzieci i pod dzieci. Dobre jedzenie.
Obskurne korytarze przy windzie. części wspólne wymagają remontu. Snacki to wyłącznie fast foody.
Hotel super dla rodzin z dziećmi, czysto, super obsługa, dobre jedzenie. Nie polecam wakacji jeżeli nie chcesz na samym początku napsuć sobie nerwów
Dużo atrakcji dla dzieci
Polecam hotel, czysto, obsługa przemiła, jedzenie rewelacyjne. Pobyt bardzo udany, jak będzie okazja to tam wrócimy.
Brak parasoli przy basenie dla dzieci.
Faktyczny stan hotelu, to co najwięcej dwie gwiazdki. Zdjęcia w internecie są przekłamane. Apartament to pokój z kuchnią, w którym znajduje się dostawka (dodatkowe łóżko, prycza). Cięzko było dostać żelazko, którego nie było w pokoju z powodu "bezpieczenstwa"
świetnie jedzenie i obsługa na kuchni
Pokoje potrzebują odświeżenia. Bardzo rozległy obiekt, trochę jak miekszanie w bloku. Średnio...
Bardzo smaczne jedzenie, czyste fajne baseny. Po przylocie pomimo późnej godziny dostaliśmy jedzenie. Pokoje sprzątane codziennie i ręczniki wymieniane również.
Stare pokoje, miniaturowe łazienki, ledwo drzwi dało się zamknąć. Czułam się jak w akademiku na studiach. Napoje wieczorem podawane w plastikach.... Mnóstwo Angoli, którym brakuje kultury. Przekąski przy basenie słabe.
najwspanialszy hotel dla rodzin z dziećmi, pyszne jedzenie, Aqua park dla dzieci i starszych, animacje, miła obsługa, czysto
Wszystko idealne
Nic
Byliśmy w hotelu 2022.10.12-19,hotel dosyć duży,dwa nie duże baseny,codziennie można dojechać busem na plażę ok 5 min . Pokój mieliśmy nie duży z balkonem , czysty, kiedy chcieliśmy był sprzątany. Jedzienie było europejskie, kazdy mógł cos dla siebie znaleść, bardzo dobre. Alkochole dobre. Animacje dosyć fajne. Obsługa miła , sympatyczna. W tym czasie było dosyć sporo dzieci. Polecamy.
Hotel na bardzo dobrym poziomie. Czysto, jedzenie zróżnicowane i smaczne.
Hotel podzielony na kilka różnych budynków, jedzenie i napoje w porządku.
Dużo atrakcji dla dzieci
Obiekt trochę stary, w pokojach przydałby się remont.
Hotel ok ,zwłaszcza dla rodzin z dziećmi . Plaże w zatoczkach urokliwe .
Obsługa miła , wyżywienie bardzo dobre . Blisko autobus ......
Nie mam zastrzeżeń
Fajny hotel, dobra lokalizacja, pyszne jedzonko. Tylko na minus to, że pokoje są oddzielone bardzo cienkimi ścianami. Wiadomo, że się na wakacjach nie siedzi w pokoju, ale jak sąsiedzi wracają codziennie nad ranem (a takich trafiliśmy) i słychać każde ich słowo to robi się to męczące.
smaczne jedzenie
cienkie ściany, bardzo słychać sąsiadów
Hotel głównie dla rodzin z dziećmi,ale było też dużo starszych i młodych par.Świetne animacje dla dzieci,ale i dla dorosłych animacji nie brakowało. Standard pokoi w porządku, małe łazienki. Lokalizacja/położenie na duży plus, blisko plaży. Wyjazd udany.
Hotel ma świetne animacje dla dzieci.
Małe łazienki i słaby alkohol
Pokój w części "Ibiza" mocno średni. Całość niby odnowiona , ale widać po budynku, że jest już przestarzały. Windy to jakieś totalne nieporozumienie. Musiałem za każdym razem odpinać kółka w wózku, żeby się tam zmieścił. Do tego dochodzi brak klimatyzacji, więc trochę klaustrofobiczne doświadczenie. Klimatyzacja w pokoju słaba, działa zero-jedynkowo, więc albo chłodzi albo nie (niby jest termostat, ale bardzo stary i nie działa). Przyjechalismy wcześniej (ok. 12) a na pokój czekaliśmy do 16 (z 7 miesięcznym dzieckiem), mimo że wolne pokoje były dostępne dla później przyjeżdżających (bardzo dziwna polityka). Po otrzymaniu klucza do pokoju okazało się, że nie jest gotowy/posprzątany, kazano mi czekać kolejną godzinę na co się nie zgodziłem i wymusiłem na obsłudze przydzielenie mi innego pokoju. Na sam koniec pobytu obsługa sprzątająca pokój ukradła z szafy trzy markowe koszule.
Przystanek autobusowy pod samym wejściem do hotelu, smaczne jedzenie.
Kradzież, sprzątanie pokoju nawet w późnych godzinach popołudniowych .