najwyżej położony kurort narciarski na Słowacji
narciarski park dziecięcy Maxiland
świetna wieczorna jazda na sankach po oświetlonej trasie o dł. 2,6 km
trasy świetnie przygotowane, dla każdego
hotel *** ???, tzn pokoje czyste duże , przestronne, restauracja-to raczej stołówka w szkole z lat 80, przez cały 8 dniowy pobyt wyciąg reklamowany przy hotelu był nie czynny. Drinka można napić się tylko do 22:00 a później -spać. Obsługa hotelu również zatrzymała sie w latach 80, zwłaszcza szef stołówki. O nic nie można poprosić , z wszystkim problem i niezadowolenie. Do centrum i na stok spacerkiem daleko zwłaszcza z dzieckiem, a w hotelu dla dzieci rozrywki nie ma (pokój dla dzieci -żenada). Ogólnie uważam że w tej cenie można było znaleźć hotel z lat 90 o lepszym standardzie i obsłudze.Nie POLECAM!!!
Zimna woda w basenie.Obsługa na poziomie miernym wobec Polaków.Widziałem znaczną różnice w obsłudze innych narodowości.Karty wysłane z hotelu do nadawców dotarły po trzech miesiącach.
Hotel bardzo fajny choć czas zatrzymał się w nim w latach 80/90. Byliśmy w nim w zeszłym roku (2007) i w tym wracamy. Mamy już rezerwację :-). Pokoje odnowione, czyste i przestronne (duży pokój z TV i balkonem, łazienka z wanną i osobno WC). Obsługa sympatyczna. Jedzenie super, smaczne i duuuużo.