Hubert

Wyjątkowy

Hotel świetny dla rodzin z dziećmi - zaplecze dla dzieci naprawdę na 5 . Byliśmy 4-ro i 6-cio latkmi. Dzieciaki zadowolone, my też, obsługa (ludzie) dla dzieci bardzo wyrozumiali, ale dla dorosłych Polaków uprzejmość służbowa i to zaliczam jako ogromny minus. Wszystko jak w opisie. Z basenów korzystaliśmy rano i wieczorem. I chętnie tam wrócę...

Niestety otoczenie hotelu po przejściu huraganu przez Wysokie Tatry robi raczej przytłaczające wrażenie. Hotel doskonale nadaje się na pobyt z dziećmi: plac zabaw, sala zabaw, teren zielony, basen, jacuzi, 3 sauny, mini zoo, jazdy na kucyku itd.. Na miejscu też odnowa biologiczna. Kawiarenka serwuje lokalne ciasta i lody. W chacie potrawy lokalne i folklor. Właściciele dbają o okazjonalne animacje.

Mieszkałam w tym hotelu po przejściu przez słowackie Tatry huraganu, który w tej okolicy powalił puszczę, więc krajobraz raczej księżycowy. Sam hotel zaskakuje infrastrukturą i poziomem usług. Goście hotelowi mają nieodpłatny dostęp do: basenu (w budynku i na zewnątrz - ciepła woda zimą), 3 sauny (fińska, ziołowa ...), jacuzzi. Za odpłatnością solarium, masaże... itp. W pokojach plaszcze kąpielowe dla wszystkich gości. Na basenie pod dostatkiem ręczników i prześcieradeł. Raczej dobre wyżywenie (wybór z menu + bar sałatkowy). Niespodzianki dla dzieci. Kawiarnia z własnymi ciastami i wspaniałymi słowackimi lodami. Pokój zabaw (chiński basen z piłeczkami i zjeżdżalnią, gry stołowe, w czasie świąt animatorzy do dzieci). Obok tego mini zoo i jazdy na kucyku.

Nazwa  Hubert
Miejsce  Słowacja / Tatry Wysokie
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, ośrodek narciarski

2 razy w tygodniu słowacki wieczór z muzyką i tańcem w karczmie U Tinkera

Strefa relaksacyjna:: kryty basen z morską wodą i urządzeniem do pływania pod prąd, jacuzzi, rozmaite sauny, łaźnia parowa, niew

Wyjątkowy

Wyświetlono 3 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
joa_wk

Pobyt - Czerwiec 2008