Houda Yasmine

Bardzo miła obsługa, zaangażowana, pomocna, ich podejście do gości umila pobyt w hotelu. Hotel utrzymany w czystości, codziennie sprzątany, na terenie hotelu utrzymuje się świeży zapach jaśminu. Można czuć się bardzo bezpiecznie, hotel położony w spokojnej dzielnicy, wokół innych kurortów. Dla zainteresowanych organizowane są zabawy, cały klimat hotelu, atmosfera włącznie z potrawami, skupia się na ukazaniu lokalnej kultury oraz potraw. Hotel z prywatną plażą położoną w odległości 600m, natomiast jest ona bardzo zaniedbana. Duża ilość śmieci, plastików oraz glonów. Hotel położony w bardzo dobrze skomunikowanej dzielnicy złapanie taksówki nie stanowi żadnego problemu. Również blisko znajdują się stragany z lokalnymi pamiątkami oraz dosyć duże centrum handlowe. Podsumowując przy ogromie zalet tego hotelu, wady wydawały się wręcz niezauważalne.

pobyt super, obsługa hotelu życzliwa, pomocna i bardzo miła, jedynie zabrakło mi lodówki w pokoju z zimnymi wodami.

Hotel wysłużony ale przyjemny. Trochę zamieszania przy posiłkach. Obsługa bardzo pomocna i sympatyczna. Animatorzy i animacje Super dzieciaki miały co robić. Co prawda w opisie hotelu jest bar na plaży ale podczas naszego pobytu nie funkcjonował ( 600 m do hotelowej plaży) w opisie również było podane że bar w hotelu do północy ale był do 23.

Polecam ten hotel dla rodzin z dziećmi i bez. Obsługa miła. Sporo miejsca. Pokoje czyste. Kuchnia ok. Głodny nie zostaniesz. Położenie super.

Hotel lata świetności ma za sobą daleko do plaży i brak baru na niej to duży minus.Położenie blisko sklepów i restauracji oraz mariny to na plus.

Nazwa  Houda Yasmine
Miejsce  Tunezja / Hammamet / Hammamet
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje, all inclusive
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, fitness, darmowe wifi, tenis, bez paszportu

Ładna, szeroka plaża

Wyświetlono 99 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Zalety

Z zalet hotelu to obsługa, kelnerzy, dobre regionalne, świeże potrawy w większości przygotowywane na miejscu. Podawane jest wszystko czego chciałbyś/chciałabyś spróbować w Tunezji. Jadłospis jest codziennie zmieniany więc za każdym razem znajdziecie coś nowego/unikalnego. Względnie blisko plaży, dobrze skomunikowane. W pobliżu duża ilość sklepów. Codziennie organizowane są imprezy dla gości. Z zalet to czysty dobrze utrzymany basen.

Wady

Otrzymaliśmy pokój, w którym drzwi bardzo ciężko się otwierało, miało się wrażenia jakby klamka się przycinała. Problem z dostępem do papieru toaletowego, trzeba się specjalnie prosić o dostarczenie do pokoju. Drink bar bardzo ubogi tylko 2 drinki alkoholowe w ofercie all-inclusive. Resztą za niemałą dopłatą (ok. 20 TND). Przytkany odpływ w wannie (ciężko się spłukiwało piasek po plażowaniu). Nieprzyjemny zapach z umywalki. Krótki snack bar tylko 1h (16:00 - 17:00).

Kinga

Zalety

atmosfera, uśmiechnięta obsługa, a przede wszystkim czysty hotel.

Patrycja

Zalety

Przemiła pomocna obsługa. Animatorzy I zabawy dla gości Super.

Wady

Wysłużony. Nie zorganizowana stołówka

Oleksandr

Zalety

Obsługa Położenie Kantor Czysty basen i pokoje

Wady

Brudną plaża

Zalety

Basen jest fajny nie trzeba walczyć o leżaki.

Wady

Brak czystości brudne sztućce ich brak oraz brak serwetek papierowych daleko na plażę.

3.3
przemysław

hotel na niskim poziomie. obsługa lenistwo ma opanowane na 100%

Zalety

jedyna zaleta to pieknie i bezpieczne miasto po którym mozna bezpiecznie spacerowac wieczorami

Wady

brak baru na plazy, plaza cala w odchodach wielbładow , obsługa praktycznie nie mowiaca po angielsku

Anna L

Położenie - nie w samym centrum kurortu, ale bardzo blisko - możliwość spacerowania do centrum Hammamet. Ładne i niedługie dojście do plaży. Fajna ekipa animatorów - dla osób lubiących aktywności na terenie hotelu - jest co robić. Jedzenie średnie. Obiady i kolacje do przyjęcia, ale śniadania bardzo słabe. Większość to słodkości np. kruche ciastka. Brak napojów w sali restauracyjnej, gdzie serwowane są posiłki (szwedzkie stoły), co bardzo mnie zaskoczyło na minus. Wprawdzie czasami podejdzie kelner i zapyta co przynieść, ale to raczej rzadko, wiec o napoje trzeba zadbać samemu wędrując przed posiłkiem lub w jego trakcie do lobby hotelowego. Słabe rozwiązanie. Często brak chusteczek do jedzenia. Brak toalet przy basenie. Niewielki teren hotelu i mało zieleni. Hotel czasy świetności ma już za sobą. Ale myślę, że trzeba brać poprawkę na to, że nie są to po prostu standardy europejskie i wybierając Tunezję takich się nie spodziewamy :) Cena bardzo przyjemna, wiec coś za coś ;)

Zalety

- położenie - cena - animacje - dużo sklepików, medina blisko hotelu

Wady

- średnie jedzenie - brak napojów w sali restauracyjnej - hotel do odświeżenia - brak toalet przy basenie - plastikowe i niestety brudne leżaki przy basenie

Ola

Hotel oceniam dobrze , bardzo miły personel , zróżnicowane smaczne jedzenie , pokoje przestronne , czyste ,ale słabo działająca klimatyzacja ( centralna). Dobra lokalizacja - blisko centrum , promenady , sklepów , restauracji - jest gdzie pospacerować. Poziom hotelowych rozrywek wieczornych oceniam na dostateczny.

Zalety

Miła atmosfera w hotelu , bliska lokalizacja do centrum.

Wady

Odległość od plaży dość spora , a niema na plaży baru i trzeba nosić ze sobą picie ( brak również możliwości zakupu picia na plaży). W ofercie była podana informacja o możliwości pobrania ręczników plażowych w hotelu ,a na miejscu okazało się że hotel nie ma ręczników plażowych.

Maria

Bardzo duży, fajny hotel. Bardzo miła obsługa. Pokoje sprzątane codziennie, ręczniki również wymieniane codziennie. Jedzenie dobre. Duży basen . Przemili animatorzy zapewniają rozrywkę cały dzień ,wieczorami show.

Zalety

Czystość, przestronność ,wystarczająca ilość leżaków

Wady

Brak baru przy plaży

Lucyna

Piękne miejsce ,cieplutko ,dobre jedzenie. Animatorzy na 6.Czysciutko.

Zalety

Blisko miasteczka, sklepów restauracji.

Podobał mi się ten hotel. Duże przestronne pokoje. Czystość. Bardzo miła obsługa i smaczne jedzenie. Wieczorami organizowane zabawy. Położony jest w spokojnej okolicy, ale blisko centrum. Polecam

Zalety

Miła obsługa i smaczne jedzenie.

Jarosław

Pokój, bardzo czysty , sprzątanie codziennie bez uwag. Obsługa hotelu wspaniała.

Zalety

Obsługa Pokoje Animacja Jedzenie Jedzenia

Wady

Brak uwag.

Michał

Hotel klimatyczny Codziennie duża ilość animacji.Jedzenie bardzo dobre obsługa miła i zaangażowana .Basen czysty plaża prywatna 3min od hotelu .pokoje duże czyste Hotel położony kilka minut od centrum i portu

Zalety

Obsługa czystość jedzenie animacje

2.2
anka

Hotel nie jest ładny. Obsługa nie posiada kultury osobistej. kradna i zle traktuja polakow . wchodza bez pukania ,nie zmieniaja recznikow, sejf niby jest ale nie oplaca się go brac poniewaz i tak maja klucze do niego. nie polecam tego hotlu nikomu.

kasia

Hotel bardzo fajny. Obsługa super!! Fajni animatorzy. Najlepsze było waterpolo:P W poblizu jakieś 5 min. drogi miasto gdzie jest pełno sklepików. Wycieczek lepiej nie wykupawać w biurach podróży tylko u miejscowych-niższe ceny. Na początku brakowało ręczników. Np. 1 na 3 osoby. Po daniu 2 Dt sprzątaczce były czasesem nawet 4.

4.2
KOBIETA

NIE POLECAM TEGO HOTELU PONIEWAŻ GINĄ RZECZY POZOSTAWIONE W HOTELU.,W POKOJU, NAWET Z SEJFU. PANIE SPRZATAJACE GRZEBIA ZABIERAJA WODKE ,< BADZ PODPIJĄ, PO ZA TYM KRADNA WODKE>, PAPIERISY TEZ KRADNA . WCHODZA DO POKOJU NAWET JESLI JEST CZERWONA KARTKA. PO CO? ABY UKRASC POGRZEBAC PODPIC WODKE....
WAŻNA INFORMACJA: HOTEL NIE PONOSI ODPOWIEDZIALNOSCI ZA SWOJE SPRZATACZKI, WIEC RADZE WSZYSTKO NOSIC ZE SOBA I NIE WYBIERAC POKOI KTORE ZACZYNAJA SIE OD 200. TO JEST 2 PIETRO. JAK JEDZIE SIE NA SACHARE KLUCZ WSIASC ZE SOBA I POWIESIC CZERWONA KARTKE I NIECH KTOS ZNAJOMY WCHODZI DO POKOJU NASZEGO.

4.2
Kacpeeer21

Bywałem w wielu miejscach na świecie i wiem jak wyglądają hotele 4-ro gwiazdkowe. Dla Medi Golf należy się najwyżej dwie i pół gwiazdki. Ogólne wrażenie jest dosyć słabe. Basen mały, a obsługa przy nim nie zbyt miła. Mało jedzenie, małe urozmaicenie, a jakość i smak bardzo słaby. Pokoja nie są przyjemne... Puste cztery, białe ściany. Warto wiedzieć, że mieszka się z karaluchami (przynajmniej w wiekszości pokojach). Do plaży niedaleko, duża - może być. Ogólnie hotel słaby - nie polecam.

2.0
pani

nie polecam kradna .cena nie jest adekwatna do gwiazdek i obslugi. nie polecam nikomu.

ania

nie polecam

Waldek22

Ogólnie bardzo udany wypoczynek.Hotel dobry,wyżywienie extra,jedynie żal ciężko pracjujących kobiet z serwisu hotelowego ( codzienne zmiany ręczników,fantastycznie zasłane łóżka czystość w pokoju). I tym kobietom WARTO dać tzw.napiwek.Wyżywienie w formie stołu szwedzkiego -jeżeli zamawia się coś do picia u kelnera-warto to zrobić w innym języku np.niemieckim ( o wiele szybsza dostawa).Standartowo "problemy" z pilotem -kaucja 20 DT,która jest niemrawo zwracana. Przy wymianie waluty w recepcji na DT też standartowo ucinane są końcówki ( ale to chyba ich sposób dorabiania). Aha - standartowo niemcy,anglicy itp. mają pokoje z widokiem na basen - ja osobiście wolałem leżeć na leżaku ( bezpłatnym) przy basenie niż w pokoju ( z widokiem na basen). Polecam !!!

Houda Yasmine