Malownicze wybrzeże z pięknymi plażami i turkusowym morzem
Zabytkowe miasta, takie jak Split, z pałacem Dioklecjana
Wyspy Hvar i Brač oferujące luksusowe kurorty i winnice
Hotel 3 gwiazdki Piekny taras Bardzo dobre jedzenie Super lokalizacja Jedyny minus to komary .
Lokalizacja Jedzenie
Komary
Hotel godny polecenia, czysty, miła obsluga, blisko plazy
Bliskość plaży, czystosc
Polecamy ten hotel. Czysto, pokoje sprzątane codziennie, wyżywienie w porządku, śniadania takie same, ale obiady i kolacje bardzo różnorodne. Plaża blisko basenu i hotelu. Do Trogiru jest kawałek - takie 30-40 min. pieszo. Ale warto tam iść bo miasto piękne.
Płatny parking niby czemu, klimatyzacja nie działała a właściwie działała ale śmierdziało z niej pleśnią. W części hotelu śmierdzi szambo - dotyczy domków. Łóżko na dostawkę to jakaś porażka miało być dla 9 latka a dostaliśmy dla 5 latka. Wielkość pokoju - miniaturowy. Telewizor częściowo działał ale w większości śnieżyło, TV z lat 90tych... Śniadania i kolacje wyglądały jak mistrzostwo świata kucharza w przerabianiu tego co nie zostało zjedzone dnia poprzedniego. Ciężko było to jeść tylko owoce ratowały posiłki. Nie polecam tam jedzenia. Cena obiektu absurdalnie wysoka do otrzymanego standardu. Obsługa tylko była okej, przynajmniej nie przeszkadzali w wypoczynku. Poszedłem na kilka wycieczek w okolicę i są ładniejsze obiekty i taniej. Lepiej wynająć apartament i żywić się samemu.
Basen, koty.
jedzenie. parking płatny. hałas - cykady. nie działająca klimatyzacja. plaża to betonowy podjazd do wody. wielkość pokoju - miniaturka.
Podobało mi cały ośrodek. Pokoje codziennie sprzątane. Ręczniki wymieniane co dzień (jeśli było takie życzenie), pościel wymieniana 1 raz w ciągu 7 dniowego pobytu. Zamiast telewizora mogłoby być radio. Chętnie pojadę tam jeszcze raz.
Blisko Trogir, Split, Park Narodowy KRK. Do morza 100 m.
Brak wi-fi; konieczność korzystania z płatnego, drogiego parkingu.
Nie polecam noclegu w budynku bocznym, odrzucający zapach stęchlizny, pokoje klaustrofobicznie małe. Plusem była niewielka odległość do morza, zaledwie kilka kroków, tylko w sumie w tym miejscu morze nie było też atrakcyjne, mętne i zimne.
POŁOŻENIE
POKOJE NADAJĄCE SIĘ DO REMONTU
B. dobra lokalizacja - blisko Trogir, Split, Sibenik. Wyżywienie urozmaicone i smaczne. Miła obsługa.