Hotel S Mujanovic

Słaby

Hotel o bardzo niskim standardzie obsługa bardzo nieprzyjemna arogancka i nie uprzejma w hotelu zdarzają się kradzieże zostawiłem ubrania w szafie gdy zadzwoniłem do hotelu powiedziano mi że nic nie zostało, pare dni później wróciłem do hotelu i ponownie zapytałem tym razem odpowiedziano mi że zostały tylko brudne skarpetki.Jedzenie to też tragedia porcje kurczaka dzielą na pół, zupę nalewając co do milimetra aby nikt przypadkiem nie dostał za dużo. Serdecznie odradzam wyboru tego hotelu. Ocena 1/10 to w tym przypadku za dużo.

Hotel beznadziejny, nigdy nie byłam w gorszym. Łazienka zdewastowana , przeciekajaca kabina, kałuża wypływala aż na przedpokój i ciekla przez głośnik w suficie do restauracji. Wtedy obsługa podstawiala wiadro. Pani sprzątająca coś tam pogrzebala srubokretem i próbowała naprawić ale bez skutku. Woda ciekla przez cały nasz pobyt. Bardzo głośno, bo pokój był od strony głównej, bardzo ruchliwej ulicy. Nie dało się okna otworzyć na noc. Obrusy w restauracji btudne i dziurawe, zresztą pościel też w dziurach. Byle jakie jedzenie, obrzydliwe, przez 6 dni ta sama zupa, a na drugie danie pierś kurczaka w panierce albo z grilla, na przemian. Wszystko rozgotowane i nie słone. Na obiad do kotleta dostałam 7 frytek😂🙈, dosłownie. Z warzyw to tylko pomidor i ogórek, no i poszatkowana kapusta bez jakichkolwiek przypraw jako surówka do obiadu. To samo przez 10 dni. Muchy chodziły po stole "szwedzkim", jajecznica przesmazona i zimna, parówki najtańsze i też zimne, nie mają żadnych podgrzewaczy. Dla dzieci nie ma żadnych płatków ani mleka. Herbata leci już zaparzona z dystrybutora o smaku kawy🙉. Jednym słowem porażka.

Najgorszy hotel w jakim byłam. Obskurna łazienka, w której kabina przecieka, tworząc kałuże, która wyciekala na przedpokój, oraz przez głośnik w suficie do restauracji znajdującej się bezpośrednio pod moją łazienka. Próba naprawy przez Panią sprzątająca nie powiodła się więc woda lala się przez 10 dni naszego pobytu. Dziurawe pościel, a także obrusy w restauracji, na dodatek brudne, całe w planach, z poprzedniego posiłku. Jedzenie tragiczne, nie doprawione, rozgotowane, niechlujnie podane, często zimne. Przez 10 dni mojego pobytu 6 dni pod rząd była ta sama zupa, a na drugie danie kotlet z piersi kurczaka raz w panierce, raz grillowanych i tak na zmianę. Surówka też przez 10 dni ta sama, w postaci kilku plasterkow pomidora i ogórka oraz poszatkowanej kapusty, bez oliwy i jakichkolwiek przypraw. Właściciel przez cały czas chodzi i zagląda ludziom w talerze, ile zjedli. Brak owoców, 2 razy podali (arbuza mielona) i jeszcze dla wszystkich nie wystarczyło. Pokój mieliśmy na bardzo ruchliwa przelotowa ulice, że nawet okna nie dało się otworzyć, tak było głośno. A w ofercie piszą, że widok na morze, w niektórych tak, ale nam się nie poszczescilo. W restauracji śmierdzi papierosami bo właściciel i obsługa wciąż pala przed drzwiami. Ogólnie beznadziejnie.

Lokalizacja fajna, ale to koniec zalet. Najgorsze jedzenie. Kelnerzy "rzucali" talerzami, podając wciąż te same potrawy, robili to nad talerzami gości, "maczając" włosy na rękach w zupie. Koszmar.

Kategorycznie nie polecam !!!!. Zepsujecie swoje wakacje w tym ... hmmm ciężko to nawet nazwać hotelem. (Miejscem do położenia się - gdy już nie ma alternatyw) Czas zatrzymał się tam ok 25 lat temu i nie byłoby pewnie nic w tym złego dla tych co lubią takie klimaty gdyby nie jedzenie wiecznie odgrzewane oraz zimne plus brak realnej obsługi.

Nazwa  Hotel S Mujanovic
Miejsce  Czarnogóra / Riwiera Czarnogórska / Dobra Voda
Udogodnienia  dostęp do internetu

Dziewicze plaże Adriatyku z malowniczymi klifami

Zabytkowe miasta Kotor i Budva z wąskimi, brukowanymi uliczkami

Przepiękne krajobrazy górskie i parki narodowe

Słaby

3.1
3.4
3.9
2.4
1.0
1.0

Wyświetlono 9 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
1.9
Tomasz

Pobyt - Maj 2023

Zalety

Wady

Kradzieże, fatalne jedzenie, niemiła obsługa

1.6

Pobyt - Sierpień 2022

Zalety

Bliskość do morza.

Wady

Obskorna łazienka, hałas z ulicy, brak klima w restauracji, ohydne jedzenie i monotonne, właściciel podczas posiłków chodził wciąż po sali i zaglądał gościom w talerze ile zjedli, było to bardzo krepujace. Brudne i porwane obrusy.

2.3

Pobyt - Sierpień 2022

Zalety

Bliska odległość do morza.

Wady

Zdewastowana łazienka, okropne jedzenie, nie estetycznie podane, brudne i dziurawe obrusy, smród papierosow w restauracji, hałas z ulicy, brak klimatyzacji w restauracji. Ten hotel to jedna wielka wada.

2.4
Dorota

Wycieczka z Reinbow Wrzesień 202

Pobyt - Wrzesień 2021

Zalety

Nie widziałem.

Wady

- Fatalne podkreślam Fatalne jedzenie bez picia (dodatkowo płatne) - pokoje i łazienki stan mega słaby. Często bez ręczników. I wiecznie coś słychać w rurach piszczenie. Spać nie można - brak windy. Trzeba wnosić walizki na 3 piętro.

zibi

Pobyt - Wrzesień 2021

Pobyt ogólnie udany bliskość do morza sklepy restauracje przystanek autobusowy plaża żwirowa Ok bardzo długa i ciekawa promenada

Zalety

WIFI Ok Klima Ok

Wady

Nie sprzątanie pokoi Ręczniki i pościel nie wymieniają przez 5 dni pobytu Śniadania porażka co dzień to damo herbata to jakiś dżinie smakujący płyn nic wspólnego z herbata Szwedzki stół z nazwy ścinki czegoś co nazywają szynka muchy i osy na całym stole Ciśnienie wody na górnych piętrach to porażka i przykre zapachy z kanalizy

2.8

Pobyt - Sierpień 2019

Byliśmy na wyjeździe zorganizowanym przez biuro EPT z Katowic. Wrażenia bardzo złe. Trzy dni podczas siedmiodniowego pobytu nie było prądu, klimatyzacji i ciepłej wody. Jeden dzień nie było wody! Posiłki podawane letnie, bez smaku, codziennie to samo.Wróciliśmy niezadowoleni z pobytu w tym hotelu.

Zalety

położony blisko plaży

Wady

hałas, obsługa, stan pokoi, jakość i ilość posiłków

Stanisław Rejman

Pobyt - Lipiec 2019

Kierowcy doświadczeni ,dla rezydenta nie ma rzeczy niemożliwych potrafi wszystko załatwić jeżeli traficie na pana Karola.

Zalety

Spokój widok na morze z 2 i 3 piętra

Wady

Położony blisko ruchliwej drogi jest to zaleta i wada.

dorota

Pobyt - Lipiec 2019

Hotel prowadzony przez rodzinę. Pierwsze wrażenie pozytywne. W trakcie pobytu wychodziły różne rzeczy i usterki. Część z nich usuwana na bieżąco, np. wymiana na nowe krzeseł i stołów na balkonach, część zlekceważona (słuchawka prysznicowa pryskająca na wszystkie strony). No cóż, taka mentalność Czarnogórców - na wszystko mają czas. Ogólnie z pobytu jestem bardzo zadowolona. Przepiękna miejscowość, chociaż cały czas w budowie, jednak nie odczuwało się tego. Sama wycieczka z biurem Euro Pół Tur bardzo udana. Głównie dzięki pilotce Pani Dorocie, która cały czas była do dyspozycji, służyła pomocą i dbała o całość. Jedno zastrzeżenie co do autobusu. Na takie trasy powinien być zdecydowanie bardziej wygodny. 24 godziny w niewygodnych, wąskich fotelach, gdzie brak miejsca pomiędzy fotelami na wygodne wyciągnięcie nóg, do przyjemnych nie należy. A naprawdę istnieją autobusy wygodniejsze. Ogólnie z wczasów jestem zadowolona i mogę je polecić.

Zalety

Położenie blisko morza. Ogólnie czysto. Klimatyzacja. Balkony. Bardzo uprzejma i sympatyczna obsługa.

Wady

Monotonne, przesolone posiłki. Przez 7 dni to samo na śniadania, niby tzw. szwedzki stół, ale codziennie produkty identyczne. Brak sprzątania i wymiany ręczników przez cały tydzień. Niskie ciśnienie wody.

Hotel S Mujanovic