Urokliwe wioski i miasteczka z białymi domami
Krystalicznie czysta woda idealna do kąpieli i snorkelingu
Antyczne zabytki, takie jak Efez, i ruiny starożytnych miast
Super obsługa hotelu! Właściciele: Ozlem i Guner bardzo mili, ich rodzice Mrs Jasmin i Mr Mustafa tez bardzo sympatyczni i pomocni. Wystarczy byc milym a doceniom to. Warunki dobre ale trzeba się przyzwyczaić troche do tureckich warunków. Obsługa restauracji The cousins na 5+ (pozdrawiam chłopaków szczególnie Alego i Fatiha-łatwo go rozpoznać po długich włosach i zaroście). Super imprezy wieczorne. Chłopaki tańczą i zabawiają publiczność! Koniecznie trzeba spróbować Frogbowl - kosztowne ale pyszne więc najlepiej się złożyć w kilka osób. Życze wszystkim kto się tam wybierze tak miłych wpomnień jakie ja mam.
Nie mam uwag. Dobry hotel, z niezłymi udogodnieniami. Przywitał nas przesympatyczny night aduitor, zameldował nas szybko, przy okazji streszczając najważniejsze informacje. Wyżywienie takie jakiego można się było spodziewać. Kuchnia orientalna przeplatana kuchnią europejską. Personel dbał o klienta. Widać że misją hotelu jest żeby do hotelu klienci wracali. Moja uwaga zimna woda w basenie. Wydaje mi się to jednak mało istotone ponieważ obok hotelu jest piękna plaża.
hotel jest cudowy z jego obsługą i położeniem. Imprezy przez cały dzień i całą noc.Warto spędzić tu swój urlop bo wspomnienia są niesamowite i napewno tam wrócę. Pozdrowienia dla wszystkich kelnerów pracujących w hotelu.
Hotel dla ludzi młodych.Dyskoteki do 1 w nocy napewno nie przypadna do gustu ludziom szukajcym spokoju i ciszy,swietne połozenie,doskonały punkt komunikacji,rewelacyjna obsługa
Hotel dla młodych ludzi, rewelacyjne położenie, super obsługa - napewno wrócę za rok !!!!
podaję sronę tego hotelu a właściwie rest przy hotelu http://www.thecousinsrest.com/
zacznijmy od tego ze hooneymon jest otelem a nie hotelem 3*, z hotelem to nie ma nic wspolnego.
Uwaga na winde, nie wchodzic wiecej niz 3 osoby bo zatrzymuje sie w najmniej spodziewanym momencie.
Plaża nie ciekawa, brudny żwir pomieszany z kamieniami, woda zimna.
Ogolnie nie polecam tego otelu.
Byłam w tym hotelu w lipcu 2006r, położenie jest świetne w samym centrum, wszędzie blisko, pokoje dość małe i skromnie urządzone, ale za to z super widokiem na morze. Śniadania były w formie bufetu, natomiast obiado-kolacje serwowane do stolika co mnie bardzo zdenerwowało ponieważ w ofercie którą wykupiliśmy obiado-kolacje miałybyć również w formie bufetu i nikt nam nie wyjaśnił dlaczego.:(