Pobyt w tym miejscu to kara jedzenie beznadziejne , pokoje komunistyczne ośrodek beznadziejny w mieście nie dzieje się nic nie polecam
Byliśmy w tym miejscu poraz drugi i na pewno jeszcze tam wrócimy.Spokojny kemping z dwoma rzędami apartamentów.Pobyt mieliśmy w apartamentach z własnym wyżywieniem.Kuchnia dobrze wyposażona:kuchenka, lodówka, naczynia, sztućce.Proponuję zabrać ze sobą czajnik elektryczny.Apartamenty czyste z tarasem lub balkonem 100m od plaży (bardzo fajna dla dzieci,łagodnie opadająca,wysypana żwirkiem,zjeżdżalnia.Rowerki wodne 50kn/h, leżaki 20kn/dzień i parasole 10kn/dzień płatne ).Na miejscu restauracja, sklep (tani i dobrze zaopatrzony).Super miejcse do wypoczynku na plaży jek również jako baza wypadowa na wycieczki,a jest co zwiedzać!Fajne miasteczka w najbliższej okolicy (Tisno 15min piechotą)i oczywiście wszystkie atrakcje Dalmacji w zasięgi 100km.Polecam także wycieczkę do Madjugorie i Mostaru ( potrzebma zielona karta do BiH).