Historyczne ruiny w Pafos z mozaikami i antycznymi świątyniami
Piękne plaże z krystalicznie czystą wodą i złotym piaskiem
Tętniące życiem miasta Limassol i Larnaka z licznymi atrakcjami
Hotel jest położony przy plaży, ale oczywiście plaże w Limasol są wąskie, a piasek szaro-czarny.To jedna strona hotelu, a po drugiej stronie jest ruchliwa ulica i nie polecam pokoi po tej stronie, lepiej zrobić dopłatę do pokoju z widokiem na morze, bo można się wyspać, chyba, że komuś hałas nie przeszkadza. Obsługa jest miła i są polscy kelnerzy więc jeśli ktoś nie za bardzo zna angielski to ma ułatwienie. W sezonie zimowym nie ma zbyt wielu atrakcji, ale można skorzystać z wycieczek.
Pozdrawiam
Elżbieta
Uwazam ze jest to bardzo dobry hotel który mozna kazdemu polecic
Wąska sztuczna plaża raczej piaskownica niz plaża. Z jednej strony ruchliwa ulica, zamiana pokoju na drugą stronę płatna, bo widok na morze. Okolica mało ciekawa, wokół trochę pawilonów gastronomicznych nastawionych na naiwnych turystów. Wszystko za dodatkową opłatą, nawet wtyczka do gniazdka. Wieczorem jakieś brzdąkanie fortepianowe w wykonaniu Rosjan i dużo noworuskich, stąd napisy na pojemnikach z potrawami po rosyjsku. Był to najsłabszy hotel tej firmy z jakiego dotychczas korzystałem.
ogolnie nie ma na co nazekac ale bylo super