Malownicze zatoczki z turkusową wodą i białymi plażami
Tętniąca życiem stolica Palma de Mallorca z gotycką katedrą
Góry Tramuntana z trasami idealnymi na piesze wędrówki
Wszystko super. Od a do z wszystko zrozumiale jak sie dostac na miejsce i jak wrocic.
Blisko plaza Blisko atrakcje
Brak bardzo uprzejma obsluga
Pobyt w hotelu uznaje za bardzo udany, hotel przyjemny. Dobrze usytuowany. Jestem zadowolona. Polecam.
Usytuowanie hotelu, obsługa bardzo miła, czysty.
Nie zauważyłam większych wad.
Hotel spokojny prawie wszystkie pokoje z widokiem na morze, codziennie sprzątany, klimatyzacja w pokojach. Mało atrakcji w hotelu ale jest blisko centrum to można sobie z tym poradzić Obok dobra pizza u włocha i typowa knajpa angielska . Obok wypożyczalnia samochodów i markety. Wspaniałe posiłki. Plaża blisko ale mnóstwo wodorostów - sprzątają to co jakiś czas ale efekt słaby Kiepskie animacje Hotel dla rodzin z małymi dziećmi Mały i płytki basen. Nazwa Mercedes zobowiązuje -a tu średnio
Położenie, wyżywienie, blisko plaży
Mały basen, animacje
Hotel spokojny większość pokoi z widokiem na morze , klimatyzacja w pokoju mało atrakcji w hotelu ale jest w centrum miasteczka mozna sobie z tym poradzić. Jedzenie wyśmienite. Raczej dla rodzin z małymi dziećmi. Basen płytki i mały. Plaża blisko ale mnóstwo wodorostów niby są zbierane ale słaby efekt. Blisko wypożyczalni samochodów i marketów. Obok pyszna pizza u Włocha i typowa knajpa angielska, oprocz typowych hiszpańskich. Nazwa Mersedes zobowiązuje a tam raczej średnio ????
Położenie, blisko do plaży,wszystkie pokoje z widokiem na morze, wyżywienie, pokoje - codzienne sprzątane,
Maly basen, plaża z mnóstwem wodorostów i kulek Neptuna, animacje