Malownicze zatoczki z turkusową wodą i białymi plażami
Tętniąca życiem stolica Palma de Mallorca z gotycką katedrą
Góry Tramuntana z trasami idealnymi na piesze wędrówki
Hotel ok. Obsługa miła. Raczej jako noclegownia i baza wyjściowa na plaze i inne atrakcje. Kuchnia zaopatrzona we wszystkie najwazniejsze rzeczy.
Basen wewnętrzny. Basen zewnętrzny z placem zabaw. Animacje (w jezyku hiszpanskim). Miła obsługa.
Zimny basen zewnetrzny w pazdzierniku. Maly basen wewnętrzny. Przeterminowany przegląd windy. Nieszczelne okna.
Piękny hotel, blisko plaży cudownej piaszczystej plaży. Niesamowite widoki z pokoju. Pokoje czyste, przestronne z balkonami. Jedzenie przepyszne, dużo hiszpańskich specjałów, specjalny stolik dla dzieci. Baseny idealne dla małych dzieci, codzienne atrakcyjne animacje.
Pyszne jedzenie, rewelacyjna lokalizacja, baseny, boisko i płac zabaw dla dzieci
Brak wad!
Serdecznie polecam! hotel jest czysty i utrzymany w wysokim standardzie, przyjazny i pomocny personel, animacje dla dzieci, czyste baseny, zjeżdżalnie dla dzieci, pyszne jedzenie, blisko do plaży
Nie znalazłam
Hotel położony w bardzo dobrej lokalizacji. Blisko do plaży, marketów i przystanku autobusowego. Pokoje czyste i przestronne, dodatkowo wyposażone w aneks kuchenny co było dużym plusem. Obsługa miła i na windę nie trzeba długo czekać :-)
Lokalizacja, duże pokoje z aneksem kuchennym, czysto
Basen wewnętrzny do odświeżania
Hotel przepiękny. Basen zewnętrzny z barem I leżakami do tego bilard. Basen wewnętrzny z jacuzzi.
Aneks kuchenny w pokoju z całym wyposażeniem kuchni.
Wszystko było super
Hotel jest jak najbardziej ok ! Pokoje czyste i dość duże z kuchnia z dobrym wyposażeniem .Teren hotelu mały ale jest basen i sporo atrakcji dla dzieci . Jedzenie ;śniadania ok kolacje dobre i bardzo dobre ,dość duzu wybór . Mogę go śmiało polecić ☺️
Z wielu balkonów widok na morze my mieliśmy to szczęście , odległość do morze ,czyściutki miła obsługa !
Nie zauważyliśmy .