Tylko 200 m do piaszczystej plaży z serwisem plażowym wliczonym w cenę.
Udogodnienia dla najmłodszych: klub dla najmłodszych i plac zabaw, brodzik ze zjeżdżalnią.
Rozbudowana infrastruktura: kantor, sklepiki z pamiątkami, biżuterią i kosmetykami, 5 tematycznych restauracji a la carte.
Wysoki poziom obsługi hotelowej.
Bylam w tym hotelu juz 2 razy. Jest idealny na spokojny wypoczynek w okresie zimowym. Kazdego ranka bez problemu mozna znalezc wygodny lezak z materacem kolo sporego basenu, w ktorym swobodnie mozna poplywac. Zejscie do plazy zajmuje tylko moment, na plazy rowniez lezaki. Woda w morzu nie jest krystaliczna, ale mozna poplywac. Jedzenie bardzo dobre, w wersji all-inclusive w ciagu dnia i wieczorem serwowane sa napoje. Wieczorami mozna posiedziec w jednym z barow kolo basenu. W lutym 2020 trwal remont restauracji, a wiec mozna spodziewac sie nowego wnetrza. Spora silownia. Przemila obsluga w hotelu. Warto wybrac sie na wycieczke do miasta Salalah. Wycieczki na inne plaze lub na pustynie juz nieco drozsze. Autobusem miejskim odjezdzajacym spod hotelu mozna podjechac do centrum handlowego (lub dalej)- za bilet placimy kierowcy w lokalnej walucie.
Idealny hotel do stacjonarnego wypoczynku, przemila obsluga
W wielu miejscach byłem , to na zimową porę w Polsce mogę tylko wyróżnic. Woda w oceanie zupa, posiłki smaczne, obsługa życzliwa
prawie same zalety
Hotel rewelacyjny! Obsługa hotelu życzliwa i uśmiechnięta. Bardzo smaczne jedzenie. Czysto i schludnie. Lokalizacja idealna, z dostępem do pięknej piaszczystej plaży. Woda w oceanie ciepła i przejrzysta pomimo grudnia. Cisza i spokój, idealne miejsce na wypoczynek! Polecam!
Hotel rewelacyjny! Obsługa hotelu życzliwa i uśmiechnięta. Bardzo smaczne jedzenie. Woda w oceanie ciepła i czysta pomimo grudnia. Cisza, spokój, idealne miejsce na wypoczynek!