Proste czyste miejsce, z bungalowami idealnie nadające się na podróż poślubną lub romantyczny wyjazd dla zakochanych. Plaża na której można się grzać słońcu lub skrzystać z cienia które dają palmy. Koralowce widać już kilka metrów od brzegu. Brodząc spokojnie wodzie podpłynie do was masa kolorowych rybek. Jedyną uwagą i może dość śmieszną są koguty piejące wcześniej rano :-). Ale to chyba taki humorystyczny akcent.
Ten hotel to znakomite połączenie ceny i warunków do nurkowania. Flora wodna do eskplorowania tutaj jest fantastyczna. Do sklepów jest troszkę dalej jak 200 metrów. Jeśli chcecie też skorzystać z taniego internetu to też tutaj. Pokój duży, jeszcze większa kabina prysznicowa ( dwie zakochane osoby na pewno się zmieszczą ), mały ale dobrze wyposażony aneks kuchenny.
Hotel o ile można go tak nazwać jest po prostu super!
Polecam!
Wszędzie pachnie egzotyką, miła atmosfera, niewyobrażalnie cudowne warunki do nurkowania, jednak zbyt aktywnym po kilku dniach znudzi się leżakowanie na plaży.