Różowy piasek i turkusowe wody na egzotycznej plaży Elafonisi
Najdłuższy w Europie wąwóz Samaria z zapierającymi dech widokami
Malownicze porty i weneckie domy w urokliwej Chanii
Położenie hotelu idealne,zaraz po drugiej stronie ulicy morze i malutkie plaże i skały. Pokoje czyste codziennie sprzątane i wymieniane ręczniki. Na terenie hotelu dwa baseny ogólnie dostępne oraz za dopłatą baseny orz pokojach na parterze. Okolica cicha i piękna do centrum Hersonissos 10 min spacerkiem .
Miła obsługa,różnorodność posiłków,czystosc
Sam hotel-oceniam bardzo pozytywnie.Miejsce na spokojny wypoczynek,z ew. wypadem na jakąś wycieczkę.Sprzątanie codziennie,ze zmianą pościeli ręczników,otoczenie bardzo przyjemne-dużo zadbanej zieleni,2 porządne spore baseny,baseny mniejsze przy niektórych bungaloach,wszędzie czysto,przyjemnie,kameralnie,nie ma tłoku.SĄ Francuzi,Niemcy,Włosi,trafiają się Rosjanie,mało Polaków,Plaża z kamykami,morze czyste,można popływać.Obsługa bardzo uprzejma,jedzenie bardzo dobre,nie ma problemu z dietą specjalną. Uliczka w samej wiosce bardzo wąska,brak chodników,bardzo ciężko przejść.W sąsiedztwie można wypożyczyć auto.Tawerny w pobliżu dość przeciętne .Warto wybrać się do centrum Hersonissos-jest to praktycznie promenada ze wspaniałymi tawernami nad samym morzem,sklepikami,gdzie można pospacerować,przysiąść. Ale bardzo duże zastrzeżenia do organizatora.Rezydentka polskojęzyczna,ale słabo zorientowana w terenie. W zamówieniu mamy-transfer lotnisko-hotel-i hotel -lotnisko.Wysadzono nas na winklu,skąd mieliśmy sami dojść/nie widząc hotelu.Jeszcze gorzej w drodze powrotnej-miejsce zbiórki było określone niejasno,rezydentka nie potrafiła jednoznacznie wskazać/prosiłam o zaznaczenie na mapce/,trzeba było dojść ok 1km -pod górkę-taksówkarz też nie był pewien, gdzie ma nas dokładnie wysadzić/konsultowali się we 3-ch i ostatecznie wspólnie ostatecznie wskazali miejsce,gdzie najczęściej autokary zabierają turystów. ,Autokar nie przyjechał na czas,rezydentka nie odbierała telefonów,nie reagowała na sms,Ostatecznie-żeby jednak zdążyć na samolot-zdecydowałiśmy się na kolejne taxi -tym razem na lotnisko.Podsumowując-hotel super,natomiast organizator-marny delikatnie mówiąc
Kameralny,dużo zieleni,czysty,nie ma zgiełku,dobry basen,codzienne sprzątanie.
Sam hotel -bez wad,Natomiast wadą jest trudność w poruszaniu się po drodze obok hotelu.
Hotel atrakcyjnie położony, czysty i cichy, ma dwa baseny ogólnodostępne i kilka mniejszych, pewnie stąd komary. Jedzenie takie sobie i twarde łóżka bardzo. Raczej nie polecam, są lepsze w tej cenie.
czystość, uprzejmi pracownicy, cisza i spokój, bliskość sklepów i barów
bardzo twarde łóżka, niewygodne i jedzenie niby obfite ale jakieś takie nijakie, bez przypraw prawie, słabe jak na Grecję
Niesamowita lokalizacja, blisko plaży i wspaniały widok na morze. W pobliżu wielu miejsc, tj. tawern i restauracji. Obsługa bardzo uprzejma, a jedzenie smaczne. Na terenie hotelu wiele drzew oliwnych i roślin, bardzo ładnie rozplanowany. Hotel w greckim stylu, bardzo klimatyczny. Gorąco polecam!!
Piękna plaża i odległość od centrum Hersonissos.
Hotel przypadł mi do gustu, niska zabudowa daje rodzinny klimat i sprzyja wypoczynkowi. Plaża tuż za bramą hotelu kamienista, ale kawałek dalej piaszczysta więc każdy znajdzie coś co lubi. To co urzekło mnie najbardziej to piękne widoki na morze. Hotel położony jest w spokojnej części Hersonisos, ale wieczorami wybieraliśmy się spacerem do centrum gdzie można skorzystać z oferty wielu barów, tawern i dyskotek. Na terenie hotelu znajduje się kort tenisowy. Pokoje skromne, ale komfortowe.
Położenie blisko centrum, ale w spokojnej części Hersonisos. W pobliży sklep i Tawerna z bardzo smaczym jedzeniem. Przepiękne widoki i atmosfera sprzyjająca wypoczynkowi.
Hotel o niskiej zabudowie klimatyczny gdzie od razu czujemy grecki klimat. Blisko Plaża jednak kamienista trzeba uważać, kawałek dalej kolejne plaze w tym piaszczysta z łagodnym zejściem. Hotel położony w spokojnej części Hersnisos lecz wciąż blisko centrum które tętni życiem zarówno w dzień jak i nocą. Każdy znajdzie tu coś dla siebie ponieważ hotel będzie dobry dla osób starszych, rodzin z dziećmi jak I imprezowicz którzy wieczorem będą wybierali się na miasto.
Położenie w spokojnej okolicy, ale blisko centrum, tuż za rogiem sklepy i świetna grecka tawerna. Blisko plaża.
Jedzenie smaczne, ale dość monotonne.
Hotel znajduje się w spokojnym miejscu i wypoczywa tutaj dużo starszych ludzi. Na pewno na plus bliskość sklepu. Pokoje urządzone są skromnie (widać, że hotel ma swoje lata), ale czysto.
spokój, bliskość sklepów
jedzenie nieszczególne
Hotel raczej dla osób starszych. Dwa małe baseny, przy których można wypocząć i blisko mały kawałek plaży można bardzo kameralnie spędzić czas. Na obrzeżach Hersonissos, więc nic się w ogół nie dzieje. Do miasta około 15 minut pieszo, więc nie jest źle. Pokój nie najnowszy, ale jak tylko w nim śpisz to wystarczy.
Hotel bardzo fajnie położony - niedaleko sklepiku i restauracji, a także w dobrej odległości od samego Hersonissos. Jedzenie było w porządku, choć nie było dużego wyboru. Pokoje na piętrze pozwalają się cieszyć wspaniałymi widokami na miasto - zwłaszcza nocą, gdy jest podświetlone. Zaciszna okolice - polecam ten hotel raczej dla osób starszych ceniących sobie spokój i ciszę.
Hotel jest położony 1 minutę spacerem od piaszczystej plaży, oferuje 2 baseny, jeden kryty, drugi na świeżym powietrzu, posiada również kort tenisowy czy siłownię. Do zaoferowania ma klimatyzowane pokoje i apartamenty w zanadrzu ma Apartamenty dwupoziomowe dysponujące własnym basenem. Dla dzieci znajduje się basen i plac zabaw. Nie daleko od hotelu jest klub golfowy co może spodobać się miłośnika tego sportu.
Blisko centrum około 15min. Dobre jedzenie, Świetna lokalizacja, Ładne pokoje
Hotel położony na wzgórzu jeśli masz pokój na jego końcu trzeba kawałek iść. Brak wind więc taszczenie w dół walizek z 2 pietra również nie jest przyjemne. Obsługa na średnim poziomie. Hotel raczej dla ludzi starszych. Słabe monotonne jedzenie, pokoje nie pierwszej świeżości- po hotelu 4* spodziewałabym się czegoś więcej. Blisko Hersonissos - 15 min spacerkiem
Blisko do miasta
Jedzenie, hotel w starym stylu- pokoje nie najnowsze- ale w końcu mają być tylko do spania.
Hotel zlokalizowany na przepięknym wybrzeżu, o typowej greckiej zabudowie. Dużym atutem jest bliskość centrum miasta Hersonissos, jak i duża strefa zieleni na terenie hotelu. Okolica cicha i spokojna, w pobliżu mamy kilka lokalnych tawern i restauracji. Dużym plusem są również pokoje z bezpośrednim dostępem do basenu. Pokoje są zadbane i czyste, a obsługa na bieżąco dba o komfort pobytu w hotelu. Jedzenie dobre, ale nie porywa. Hotel głównie dla osób, które chcą wypocząć.
Hotel przy urokliwym wybrzeżu w spacerowej odległości od rozrywkowego centrum Hersonissos. Jeżeli od hotelu oczekujesz spokojnej atmosfery, ciszy i spokoju w okolicy, ale z drugiej strony chcesz spędzać wieczory w rozrywkowym miejscu, hotel ten będzie dla Ciebie idealną propozycją. Od rozrywkowego centrum dzieli nas jedynie ok 15-20 min spacerem. Hotel sam w sobie jest klimatyczny, niskie, białe budynki, część pokoi z dostępem do basenu. Plaże przy hotelu są dość wąskie, ale wybrzeże wizualnie bardzo ładnie się prezentuje. W niedalekiej odległości jest bardzo smaczna lokalna knajpka, w której można posmakować kreteńskich przysmaków.
Hotel sam w sobie to raczej ciche i spokojne miejsce. Mieliśmy pokój z wejściem do basenu, który okazał się idealny na ochłodę w upalny dzień. Przy hotelu znajduje się bardzo ładna zatoczka. Zaledwie kilka metrów od hotelu znajduje się lokalna restauracja, w której serwują bardzo dobre owoce morza. W ciągu dnia jak i wieczorem polecam spacer do centrum miasta. (około 20 min)
Hotel bardzo ładny wybudowany w tradycyjnym greckim stylu. Hotel bardzo zadbany i czysty. Blisko plaży, blisko miasta. Jak najbardziej polecam.
- hotel w tradycyjnym greckim stylu - dobre położenie - blisko plaży
- hotel tylko dla dorosłych -brak animacji -wąska plaża
Podczas mojej wyceczki po Grecjiw tym hotelu spędziłem trzy dni. Pierwsze co rzuca się w oczy to, to że dba się tutaj bardzo o czystości. Kolejnym plusem jest wyżywienie. Choć czasem moim skromnym zdaniem było zbyt wiele potraw wegetariańskich. Bywały też smacznie przyrządzone ryby. Dużo gości z Francji i Holandii. Wielki minus za animacje..... Nie znam języków żabojadów więc nie miałem tam czego szukać.
Z suite, którego tutaj mieliśmy, jesteśmy niezmiernie zadowoleni. Zarówno z wyposażenia jak i sprzątania. Zawsze też w łazience znajdowaliśmy nowe świeże ręczniki. Wyżywienie Było znakomite, duży wybór. Każdy mógł sobie coś znaleźć. Aniamcje były prowadzone po francuzku wiec niewiele z nich rozumieliśmy. Plaża po przeciwnej stronie ulicy. W centrum panuje wielka drożyzna.
Położenie - zgoda ok ale nic poza tym. Piaszczysta plaża? Hmmm jeżeli skrawek szarego piasku przy ulicy mozna tak nazwać to ok. O cichej i kameralnej okolicy należy zapomnieć. Raczej dla tych co lubia mieć niedaleko knajpki i blisko do sklepu czy autobusu.