Hermes

3.5

Nie wybierzemy już wakacji organizowanych przez biura podróży. Po pierwsze opinie o hotelu czy też miejscu nie są wiarygodne, ceny bardzo mocno zawyżone. Nasz opiekun mimo że bardzo sympatyczny to bardzo mało pomocny.

Ciche, spokojne miejsce z miłą obsługą i pysznym jedzeniem. Hotel idealny na spokojny odpoczynek od codzienności. Pokoje czyste i wygodne o wysokim komforcie. Fajny basen. Obiekt jest dość mały co w tym przypadku jest zaletą. Polecam także rodziną z dziećmi i na wyjazdy ze znajomymi.

Dobra baza wypadowa, blisko przystanek autobusu i główny deptak. Na plażę można spacerkiem dojść pieszo. Bezpłatne miejsce parkingowe - nie potrzeba rezerwacji. Dobra lokalizacja, w dobrym stanie, z basenem, aneks kuchenny w pokojach, duży balkon, częsta zmiana ręczników oraz 1 raz pościeli (podczas 7 dni), czysty. Klimatyzacja dodatkowo płatna, odgłosy z korytarza i innych pokoi mogą być uciążliwe (imprezy anglików, trzaskanie drzwiami), maszynka elektryczna z 1 płytką dość wysłużona, lodówka się nie domykała, naczynia niezbędne minimum-ale jest.

Chotel czysty ,dobra obsługa hotelowa .Chotel jest położony blisko przystanku autobusu .Do stolicy dojedziemy za 4,10 e/os .Warto wybrać się w sobotę na bazar.Dobre wi-fi w hotelu.Kafejka internetowa -katastrofa.Miejscowość Malia jak i pozostałe na Krecie nastawione są na turystów z UK. Trochę klimatu greckiego znajdziemy w tawernie przy plaży, Blue Sea -polecam zupe rybną. Do tawerny trafimy gdy skręcimy w prawo przy Mc Donaldzie idąc w kierunku plaży ok.10 minut.Dla dzieci nie ma placu zabaw w hotelu a basen jest głęboki.dużo klubów i dyskotek . Śniadania takie sobie.TV to 4 programy . Ogólnie polecam.

Uważam, że Hermes był idealnym wyborem na nasze wakacje. Świetna lokalizacja, pyszne śniadania, miła obsługa, przyjemne i czyste pokoje. Polecam!

Nazwa  Hermes
Miejsce  Grecja / Kreta / Malia
Udogodnienia  basen odkryty, dostęp do internetu

Różowy piasek i turkusowe wody na egzotycznej plaży Elafonisi

Najdłuższy w Europie wąwóz Samaria z zapierającymi dech widokami

Malownicze porty i weneckie domy w urokliwej Chanii

3.5

Wyświetlono 5 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Karola i Krzysztof

Pobyt - Wrzesień 2019

Zalety

Dobrze położony hotel blisko centrum i Starego miasta, piękne widoki góry, przyjazna obsługa

Wady

Śniadania niskiej jakości, codziennie to samo, mały wybór, albo kanapki albo płatki z mlekiem. Brudno w pokoju, nie można było choć na chwilę zostawić jedzenia na blacie od razu złaził ogrom mrówek. Wyposażenie kuchni zostawia wiele do życzenia. Muzyka z baru nie ważne czy rano przy śniadaniu czy wieczorem kiedy chcesz odpocząć przy basenie czytając książkę non stop gra na Full. Wszystko dodatkowo płatne, sejf, klimatyzacja, itp.

Wiktor

Pobyt - Lipiec 2019

Tomasz

Pobyt - Czerwiec 2019

grzegorz

Pobyt - Czerwiec 2019

Zalety

Dobre położenie na wypady do innych miejscowości.

Wady

Bardzo daleko do plaży.Z hotelu ok. 30-40 min.

Aleksandra

Pobyt - Sierpień 2018