Urokliwe wyspy i zatoczki z pięknymi widokami
Tradycyjne greckie wioski z autentyczną atmosferą bez tłumów turystów
Smakowite dania greckiej kuchni i lokalne wina
Hotel bardzo blisko plaży. Czysciutki. Pokoje sprzątają codziennie. Blisko do kawiarenek. Sklep przy hotelu. Ceny ok.
Hotel czysty. Sprzątanie codziennie. Rzut beretem do plaży. W środku zatoki.
Wakacje 2018 będziemy wspominać bardzo długo. Na Thassos przybyliśmy w grupie zorganizowanej z młodzieżą szkoły średniej. Choć podróż nowym autokarem dała się we znaki wielu osobom, byliśmy spragnieni wakacyjnych wrażeń i nie ulegaliśmy zmęczeniu. Trudy podróży autokarem wynagrodziły nam wygodne pokoje w hotelu HERIH oraz cudowna GOLDEN BEACH! Dzięki opiece p.PAWŁA - pilota i rezydenta w Thassos, zostaliśmy sprawnie zakwaterowani oraz poinformowani o planach wycieczek i zasadach obowiązujących w miejscu pobytu. Życzymy wszystkim turystom takiej opieki pilota, który starał się zadbać o wszystko do ostatniej chwili naszego pobytu. Hotel czysty i zadbany zachęcał do wypoczynku. Martwiły nas tylko pochmurne twarze właścicieli, którzy chyba nie mieli dobrych wspomnień z pobytu młodzieży w tym hotelu. Pozytywnie nastawieni uznaliśmy, że po naszej wizycie zmienią zdanie, bo na Thassos przyjechały tym razem dobre i sympatyczne dzieciaki, choć czasem zbyt głośne... Kąpiele i spacery promenadą były codzienną atrakcją tego miejsca, o którym możemy mówić tylko dobre rzeczy. Wycieczki po wyspie urozmaicały nasz pobyt, ale nocnej kąpieli w morskich falach czy oczekiwania na wschód słońca na plaży i w piżamie NIC NIE ZASTĄPI!Jedźcie na Thassos w okolice Golden Beach - będziecie zadowoleni i szczęśliwi jak my! POZDROWIENIA DLA WŁAŚCICIELA I OBSŁUGI HOTELU ELLAS - Oni zadbali o naszą młodzież podczas posiłków na śniadaniach i kolacjach - tam zawsze mile widziani - czuliśmy się prawdziwymi gośćmi!!!
Położony blisko Golden Beach, czysty i zadbany .
Niesympatyczni właściciele.
Wszystko bardzo pozytywnie. Ludzie przesympatyczni, położenie świetne. Pokoje czyste i zadbane.
Wakacje bardzo udane napewno wracamy za rok.wyspa przepiękna,morze lazurowe ,ciepłe i daleko płytkie.Naprawdę warto przyjechać.
Czysty kameralny hotel blisko plaży mili właściciele a rezydent Paweł cudowny miły człowiek dba o turystów jak o swoją rodzinę
O, zniknęły zdjęcia basenu! Co wy, idiotę ze mnie robicie?! Trzeba było wam pokazać, że w ofercie są ukradzione skądś zdjęcia basenu żebyście to zmienili? W ofercie jest też napisane, że na obiadokolację składają się dwa posiłki, a był jeden! To też zmienicie? Mam nadzieję. Może inni nie dadzą się nabrać.
Brak wi-fi w pokojach, płatna klimatyzacja i leżaki hotelowe na plaży.
Zastanawiam się, gdzie są baseny ze zdjęć? Bo w rzeczywistości ich nie ma.
Położenie.
Brak wi-fi w pokojach.
Wyspa przepiękna,pogoda 30/33 codziennie plaża Golden Beach bardzo ładna i na wysokości hotelu najładniejsze miejsce woda super bardzo ciepła i daleko płytko,natomiast jeżeli ktoś chce się poczuć jak na Karaibach to polecamy plaże Marble Beach oddaloną dokładnie 8,3 km od hotelu (chodziliśmy tam pieszo spokojnym tempem 2 godz idąc urwiskami nad pięknym morzem od czasu do czasu w towarzystwie kóz). Wyspa jest zielona i bardzo spokojna doskonała do relaksu i oderwania się od rzeczywistości, nie dla tych którzy szukają imprez i dyskotek ( tym polecam Lloret De Mar albo Ibizę) Przejazd autokarem bardzo komfortowym firmy Sindbad (Setra piętrowa) jedynie co granica Bułgarsko -Serbska i Serbsko-Węgierska dość długa odprawa) Rezydent Paweł bardzo pozytywny człowiek udane wspólne imprezy oraz dobra opieka.Polecamy wyjazd w 100 %. Celestyna i Piotrek
Bliskość morza ,około 50 m .Codzienne sprzątanie,hotel cichy i kameralny,właściciele mili wbrew opiniom które można przeczytać na tej stronie.
Kiepski zasięg WI-FI na piętrach.
Wróciłam 09 września 2015r. z wyspy Thassos z hotelu Herih z biurem Olimp z Krakowa. Jestem zauroczona całym wyjazdem i wszystkimi, których spotkałam na swojej drodze.Było cudownie. Hotel prowadzony przez małżeństwo polsko-greckie, Pani Jola osoba bardzo sympatyczna i miła, zawsze podpowiadała co robić i gdzie na wyspie. Plaża bardzo, bardzo blisko, wychodziło się z domu prosto do morza. Na plaży łóżka plażowe pod palmą, czysta rozpusta leżeć i popijać grecką frappe, zajadając tosty Hotel czysty, zadbany, przygotowany w 100% dla nas Polaków, czyli, rondle, patelnie, sztućce, garnki, szkło. W pokoju można było gotować, pić smakołyki, albo chodzić po pięknych tawernach, gdzie grecy nas rozpieszczali, bardzo mili i zdecydowanie przyjaźnie nastawieni, kiedy nie bardzo się dogadywaliśmy. Każdy zna angielski na swój sposób ;) Obsługa sprzątająca pierwsza klasa, codziennie sprzątane pokoje, wynoszone śmieci (codziennie miałam układaną piżamkę w różne wzory, bo przyznam się w pośpiechu czasami nie ścieliłam łóżka). Jestem zauroczona wyjazdem, organizacją i hotelem za taką niską cenę. POLECAM Maria
Przy morzu
BRAK
Wróciłam 09 września 2015r. z wyspy Thassos z hotelu Herih z biurem Olimp z Krakowa. Jestem zauroczona całym wyjazdem i wszystkimi, których spotkałam na swojej drodze. Biuro zorganizowało przejazd na najwyższym poziomie, pewnie, że ?parę? godzin spędzonych w autokarze ,wysokiej klasy, nie należy do wielkiej przyjemności ale postoje i chwile odpoczynku w podróży stanowiło wielki plus dla jazdy. Pani ANIA rezydent naszego wyjazdu była bardzo miła i uprzejma, pomagała we wszystkich niedogodnościach, tłumaczyła wszystko czego człowiek nie wiedział (a był to mój pierwszy raz na wyspie w Grecji). Omówiła z nami wszystkie atrakcje wyspy, podpowiedziała wszystko, gdzie dobrze zjeść, w jakiej tawernie, u kogo, (żeby się nie zawieść); gdzie pływać; gdzie się opalać; jaką wycieczkę wybrać. Było cudownie. Hotel prowadzony przez małżeństwo polsko-greckie, Pani Jola osoba bardzo sympatyczna i miła, zawsze podpowiadała co robić i gdzie na wyspie. Plaża bardzo, bardzo blisko, wychodziło się z domu prosto do morza. Na plaży łóżka plażowe pod palmą, czysta rozpusta leżeć i popijać grecką frappe, zajadając tosty Hotel czysty, zadbany, przygotowany w 100% dla nas Polaków, czyli, rondle, patelnie, sztućce, garnki, szkło ;) W pokoju można było gotować, pić smakołyki, albo chodzić po pięknych tawernach, gdzie grecy nas rozpieszczali, bardzo mili i zdecydowanie przyjaźnie nastawieni, kiedy nie bardzo się dogadywaliśmy. Każdy zna angielski na swój sposób ;) Obsługa sprzątająca pierwsza klasa, codziennie sprzątane pokoje, wynoszone śmieci (codziennie miałam układaną piżamkę w różne wzory, bo przyznam się w pośpiechu czasami nie ścieliłam łóżka). Jestem zauroczona wyjazdem, organizacją i hotelem za taką niską cenę. POLECAM Maria
jeśli chcecie zobaczyć chamskiego Greka i jego żonę to dobrze traficie,nic nie wolno nawet wody na plażę przynosić, swoich gości traktują jak zło konieczne nastawienie po prostu straszne bardzo przykre jest to że żona właściciela jest Polką a kontakt z ludźmi porażka.
plaża blisko hotelu
właściciele którzy pomylili się ze swoją profesją
Ogólnie wyspa, plaża, okolica super. Do hotelu nie można się przyczepić (płacąc takie pieniądze za pobyt) Ale właścicielowi i jego żonie nie życzę takiego traktowania w czasie ich wakacji, jak oni odnoszą się do swoich gości.
Zaletą hotelu jest jego położenie, bardzo blisko plaży pokoje małe ale sprzątane codziennie ogólnie czysto i schludnie. Pani która sprzątała była bardzo miła. Wielką zaletą był rezydent Paweł sympatyczny, uczynny i profesjonalny( pierwszy raz spotkałem takiego rezydenta)
Niestety właściciel Grek to bufon i buc bez szacunku dla gości (może dlatego że jesteśmy Polakami uważał że może nas traktować z buta). Podobnie zachowywała się Pani w hotelowym sklepie (dlatego mało kto z gości tam kupował)
Wszystkie opinie negatywne są nieprawdziwe bardzo sympatyczni wlaściciele pozdrowienia dla pani Joli bardzo czysto w pokoju codziennie zmieniana pościel myta podloga dobra wyżywieniwe cudowny rezydent Pawel przepiękne miejsce polecam Marta Tomasz z Krakowa.
blisko plaży czystość codziennie sprzątane pokoje właściciele na 6 bardzo sympatyczni ludzie szczegolnie pani Jola.
nie ma żadnych wad.
Nie polecam osobom ceniącym sobie czystość w pokoju i kulturę właścicieli / obsługi - nastawienie na zysk widoczne na każdym kroku. Odwiedziliśmy hotel na przełomie kwietnia i maja, noce byly jeszcze zimne a pokoje po nieogrzewanej zimie b. wilgotne. Powietrze było surowe, wilgotne, zimne - poprosiliśmy właścicielkę oraz rezydentkę o dogrzanie delikatnie aby możliwy był normalny komfort snu - w odpowiedzi otrzymaliśmy...dodatkowy koc. Przykro patrzeć jak można traktować swoich gości. W dzien wyjazdu zamówiliśmy u właścicielki dwie kawy frappe do autobusu, skasowała nas na 5 euro:) normalnie taka kawa kosztuje od 1 do 1,5 euro. Nastawienie na zysk niewyobrażalne, być może okazja czyni złodzieja - o kawy poprisliśmy na chwilę przez odjazjdem, Pani właścicielka Polka wiedziała, że nie zdążymy już nigdzie pójść po kawę w normalnej cenie. Wykorzystywanie okazji do zysku do maksimum.
Niska cena Wyżywienie w sąsiednim hotelu Ellas - b smaczne obiadokolacje
Stusunek właścicieli do swoich gości - nastawieni na zysk, b. niemili i nieuprzejmi
Nie polecam osobom ceniącym sobie czystość i nastawienie właścicieli i personelu hotelowego - odwiedziliśmy Herih na przełomie kwietnia i maja, kiedy noce były zimne, pokoje w zimie były nieogrzewane - powietrze surowe, wilgotne. Poprosiliśmy o dogrzanie pokoju, skargi na temperaturę w pokojach zgłasząło większość gości - w odpowiedzi otrzymaliśmy...dodatkowy koc. Trochę przykro, że kobieta Polka tak traktuje swoich polskich gości. Nie polecam również sławnego Frappe w hotelu - wszędzie dostępne za 1-1,5 euro, Pani właścicielka zażyczyła sobie 5 euro za dwie kawy - być może dlatego, że prosiliśmy o nie 5 min przed odjazdem, wiedziała, że już nie zdążymy kupić ich nigdzie indziej, Nastawienie na zysk do maksimum przy niskim poziomie usług. Nie polecam!
Niska cena Posiłki w innim pobliskim hotelu Ellas - b. smaczne obiadokolacje (śniadania monotonne), miła obsługa i właściciel dbający osobiście o to, aby gościom smakowało
Niska kultura właściciela i jego żony Polki - nastawieni na zysk, bez szacunku dla gości Odległość do przystanku autobusowego - 20 min szybkim krokiem (przystanek przy hotelu jest, ale nie nieczynny) Brudna plaża (dużo kotów, które załatwiały się w piasku)
Już dwukrotnie wypoczywałam w tym sympatycznym hotelu. Hotel bardzo zadbany. Pokoje codziennie sprzątane. Przemili właściciele. Dogodne położenie - wszędzie blisko. Do plaży parę kroków a tam leżaki obsługiwane przez właścicieli hotelu. Właściciel Grek a żona Polak super sympatyczna Jolka.
Hotel bardzo ładny, miła obsługa, czysto i sympatycznie
Sama wyspa bardzo ładna, hotel tragedia, grzyb na ścianach, brudna pościel itd
Willa przyjemna, plaża piękna, jedzenie w sąsiedniej tawernie porażka. Śniadania dla kransoludków. Obiadokolacja niesmaczne, 1 kelner zziajany na dużą grupę wczasowiczów, długie czekanie.
Organizatorem wyjazdu było biuro podróży \\\"Olimp\\\"z Krakowa, któremu składam podziękowania za dobrą organizację, rozsądną cenę i świetną opiekę rezydenta Pawła. Piękna piaszczysta plaża,tak blisko,że pływałam i opalałam się kiedy tylko miałam na to ochotę. Do centrum miejscowości było ok. 10 minut spacerkiem, a w knajpkach pyszności. Grecy przyjaźni i uprzejmi. Rezydent-Paweł miał pomysły jak sprawić by nasz pobyt był atrakcyjny i bezpieczny i choć jego poczucie było odmienne od mojego jestem pełna uznania dla Jego pracy.