Niestety hotel nie spełnił naszych oczekiwań, nie oczekiwaliśmy pięciogwiazdkowych pokoi ale z powodu braku miejsc pierwszego dnia zakwaterowano nas w mniejszym pokoju dramat- dziura pod prysznicem, brudna podłoga, niezbyt estetyczne pomieszczenie, po zmianie pokoju było lepiej jednak w pokojach widać upływ czasu. Minusem jest też jedzenie ZAWSZE to samo. Z owoców codziennie dostępny tylko arbuz. Dodatkowo w drink baru]ze dostępne tylko podstawowe alkohole, jeśli chce się drinka np z sokiem dostaniemy tylko alkohol, sok musimy sobie nalać sami z automatu. W drink barze na plaży-alkohol jest dodatkowo płatny. Obsługa na plus- bardzo mili Panowie.
Miła obsługa
drinkbar jedzenie pokoje porządek
Zacznę od tego że niechce bardzo narzekać,ale trochę muszę. Hotel czasy świetności ma dawno za sobą choć pracownicy robią wszystko by wyglądał czysto i by wszystko działało. Niestety ..... mankamentów jest wiele, nocne arie w rurach, cmokania w kanalizacji niedające spać i klimatyzacja zmniejszająca sama temperaturę.... Ogólnie takie liche 3+
Obsługa, jeśli dałeś napiwek. Basen , czysty....
Nuda...... jeden występ zespołu około 30 min na cały pobyt. Uboga i monotonna kuchnia , wszędzie widać oszczędności. Duża ilość dzieci znudzonych z braku jakichkolwiek zajęć. Folderowe oferty sportów wodnych, gier plażowych i czego tylko dusza zapragnie.......to dwie piłki w basenie (jedna uszkodzona).
Cześć! Hotel sam w sobie jest przeciętny, pokoje niezbyt zachwytające ale czyste. Jedzonko bardzo dobre, obsługa również super. Kilka razy dziennie jeździ mały busik spis hotelu na plażę, na którą nie jest daleko, ale jest taka możliwość podjechania. Dla ludzi nie wymagających luksusu w pokoju polecam hotel na spokojniejszy Wypoczynek
- dobre jedzonko - busik na plażę - miła obsługa - lunche, zimne i ciepłe napoje podawane również na plaży - czysty basen przy plaży
- budżetowe pokoje - ograniczony internet - brak animatorów dla dzieci
Wszystko zgodnie z umową. Pokoje jak 3 * więc trzeba wiedzieć na co się pisze. Dla mnie bez znaczenia, bo większość czasu spędzam poza nim. Jedzenie, obsługa - dbanie o klienta oraz bar na plaży to wszystko na duży plus.
Blisko centrum, bus na plażę, leżaki i własna plaża.
Swoje lata już ma, ale wszystko sprawne.
Przepraszam ale będę pisał trochę chaotycznie. Spędziliśmy w tym Hotelu 2 tygodnie. Sam chotel bez rewelacji ale czysty, zadbany, kameralny. Klima działa jak się wsadzi klucze od pokoju w odpowiednie gniazdo przy wejściu, więc nie ma problemu w nocy czy w dzień z klimą. Posiłki dają się zjeść powtarzane co ok 4-5 dni. Nie jest to Hilton ale i cena nie z Hiltona. Do plaży te 550 metrów to chyba ktoś mierzył po linii prostej i jeszcze zaokrąglił w dół ;) tak na prawdę to jest ok kilometra spacerem przy głównej drodze ale można sobie spokojnie dojść spacerkiem i popatrzeć na stragany. Można również zabrać się busikiem bezpłatnie z hotelu na plażę i z powrotem. Wyjazdy były ok godz 10 i powrót o ok 17. Basen mały ale czysty. Brodzik dla dzieci jest ok. na wieczór rozstawiają stoliki przy basenie i na prawdę jest super atmosfera. Animacje takie sobie. Sejf był w pokoju ale nie pamiętam czy dla AL był dodatkowo płatny, Wycieczki lepiej kupować na miejscu i targować się ile wlezie. Taki naród. Uważać na opłaty za dzieci. Jeden sprzedaje inny wozi a jeszcze inny kupuje bilety np do akuaparku i potem są problemy czy za dziecko któryś tam koleś policzył czy dał upust jak się umawialiśmy. Najlepiej ja wszystko jest napisane na potwierdzeniu zapłaty łącznie z wiekiem dziecka bo potem się okazuje że na coś tam maluch 6 lat ma zniszkę do dolfinarium ale tylko 10 % i starają się naciągnąć dodatkowo klienta. Sam wyjazd był na prawdę wspaniały. Polecam Rynek w Manawgacie. Pyszne owoce a nie taki made in EU. Morele których nigdy w Polsce nie jadam bo mi nie smakują tam ze stoiska pychota. Byliśmy na spacerze w Side oddalonym o parę kilosów ale brzegiem morza nie czuć tej odległości. Można podjechać busikiem. Dla dzieciaków polecam lody :) na pewno się zdziwią jak je się tam robi i podaje, proszę również włączyć kamerę lub robić zdjęcia. Mina dziecka bezcenna :) Wykupiliśmy wycieczkę do akuaparku (nie polecam) i delfinarium (polecam dla dzieci). Rejsy jednodniowe z Side bezcenne. P.S. W hotelu pełno niemców ale da się przeżyć. OK !