Hedonism II

Jest to hotel wyłącznie dla dorosłych. Dwie plaże w tym jedna dla naturystów. Mnóstwo gorącej zabawy. Bardzo dużo drinków, alkoholi, koktajli. Hotel jest pełny par po 40 i młodych 20 kilku letnich amerykanek chętnych do zabawy. Dlatego panowie do dzieła to miejsce dla was. Główna restauracja taka sobie. Polecam Pastafraian. Lepsza atmosfera, lepsze jedzenie. Warto też odwiedzić SPA. Masaże, zabiegi po prostu rewelacja. Pokoje są ciekawie zaaranżowane. Hotel dostarczył mi dużo frajdy i dał możliwość spędzenia fajnych wakacji.

super zabawa, jazda bez chamulców

polecam parom lubiącym rozrywkę,plaża nudystów,bar otwarty od 11 w dzień ,jedzenie super,bilard w wodzie,klub fitnes,zjeżdzalnie 2 dyskoteki,zabawa do białego rana.animacje wspaniałe,codziennie inna.Obsługa super miła.byliśmy tam extra

Nazwa  Hedonism II
Miejsce  Jamajka / Negril / Negril
Wyżywienie  All inclusive, śniadania
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, dostęp do internetu, fitness, windsurfing, żeglarstwo, tenis, rozrywka i życie nocne

Wyświetlono 3 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Łukasz

Pobyt - Styczeń 2009

maurycy

Pobyt - Listopad 2008

super zabawa, jazda bez chamulców

gulgok

Pobyt - Lipiec 2008