Hawaii Suite Beach (ex Sultan Keykubat)

Szczerze rozczarowałem się pobytem w hotelu. Obsługa na sali, barze oraz przy basenie miła i pomocna, przy meldunku polecam uważać i nie dać się naciągać na zmiany pokoju na lepszy za dopłatą- nie warto. Sam hotel stary, przydałby się remont, klimatyzacja tylko w recepcji oraz w pokojach lecz nie w każdym pomieszczeniu co jest zdecydowanie uciążliwe. Jedzenie nawet ok, lecz bez większego wyboru, jesz co dają albo wcale. Basem zdecydowanie za mały i leżaków zaledwie kilka, bar - dla niezbyt wiele wymagających i tylko do 22. Ogólnie żałuję, że nie dopłaciłem do lepszego hotelu, który znałem z poprzedniego pobytu. Polecam szukać lepszych hoteli, chyba że ktoś lubi oszczędzić i nie ma zbyt wielkich wymagań.

bardzo dobra lokalizacja, standard jak na swój poziom dobry, miła i wesoła obsługa, jedzenie niezbyt różnorodne ale za to smaczne, trochę mało owoców,

Hotel dla osób nie wymagających, jeżeli ktoś szuka luksusów to nie ten hotel. Jak dla mnie rewelacyjny, piękny widok na morze, blisko do centrum, jeżeli chodzi o jedzenie monotonne ale bardzo smaczne, wybór nie duży ale każdy znajdzie coś dla siebie. Obsługa rewelacyjna, recepcja, bar czy sprzątaczki bardzo mili i uśmiechnięci. W recepcji zawsze ktoś jest, przywita z uśmiechem i dobrym słowem. Jeżeli ktoś chce spędzić czas w miłym towarzystwie w super lokalizacji i nie potrzebuje super luksusów to polecam w 100%.

Nazwa  Hawaii Suite Beach (ex Sultan Keykubat)
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Alanya
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, darmowe wifi, sporty wodne

3.7

Wyświetlono 3 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Tomek

Zalety

Niska cena, miła obsługa

Wady

Brak klimatyzacji w niektórych pomieszczeniach, zbyt mała ilość leżaków przy basenie, zbyt mały basem jak na taką liczbę gości, mało atrakcyjne posiłki, bar do 22, przydałby się porządny remont.

Alina

Zalety

lokalizacja

Lusi

Pobyt - Czerwiec 2022

Zalety

Blisko plaży (przejście przez drogę), piękny widok na zamek, blisko centrum. Miła i przyjazna atmosfera, dobre jedzenie.

Wady

Dla mnie żadnych .

Hawaii Suite Beach (ex Sultan Keykubat)