Snorkeling na rafach koralowych i spotkania z delfinami
Safari na quadach po pustyni z wizytą w wiosce Beduinów
Zakupy i lokalny klimat w bazarze El Dahar
Tętniące życiem nocne kluby i bary w Hurghada Marina
Bardzo elegancki, czysty i ładnie położony, ogromny hotel. Doskonała kuchnia, przeogromna różnorodność posiłków. Rewelacja. Polecam.
Doskonała kuchnia, znakomita uprzejma obsługa. Czyste i duże pokoje.
Odległość od centrum Hurghady.
W ogóle nie 5 gwiazd.Jedzenie każdy dzień to samo,mi nie spodobało W pierwszy dzień byłi w strasznym,brudnym,starym pokoju Bardzo mi przeszkadzałi te osoby,które chodzom każdy dzień po 10 raz ti zaczepia,proponuje jakiś usługi Moja ocena to 2
Oceniam pobyt bardzo dobrze, poza mankamentem którym był internet.
Bardzo dobre jedzenie i w dużej ilości.
Internet.
Hotel średni. Pomijając wiek hotelu i zniszczone meble w pokojach to z czystością jest tam na prawde problem. Nikt nic nie sprząta, nie zbiera naczyń, ze stołu jak już sorzątają to wszystko zgarniają na podłogę. Barman w głównym lobby bardzo niemiły i opryskliwy
W sumie nie wiem co moze byc zaletą tego hotelu
Barman w lobby głównym, brak czystości, słabe jedzenie, zimna woda w aquaparku
Hotel jak najbardziej Polecam.Byłem już w wielu miejscach i hotelach i oceniam pozytywnie.Jedyny minus brak internetu.
Czysto,dobre jedzenie.Restaracja gdy jendna się zamyka druga jest już miedzy posiłkami głównymi otwarta.
Jedyny minus brak internetu.
Hotel godny polecenia wszystko nam sie podobało. Jedzenie bardzo duży wybór. Bar (restauracja) niedaleko basenów z jedzeniem czynny od 10 do 17 mozna bylo wszystko sobie nosić na leżaki przy basenach bary przy basenach wszystkie otwarte serwowane napoje alkoholowe bezalkoholowe kawa . Obsługa bardzo miła nie miała o nic pretensji zawsze pomocni . Ratownicy to samo pomagali w rozkładaniu leżaków przy basenach . Morze wejscie łagodne trzeba przejść dobre 500m zeby można było popływać;) ;) Animacje dla dzieci codziennie w hotelu kolo lobby atrakcje wieczorne dla dzieci pływanie małymi łódkami po basenie jak również wypożyczalnia elektrycznych samochodzików dla dzieci . ;) Hotel zrobił bardzo dobre wrażenie. Jesteśmy zadowoleni z pobytu ;) I polecam ten hotel :)
Jedzenie -duzy wybór od śniadania po kolacje Animacje dla dzieci ;) Baseny zjeżdżalnie;) Obsługa;)
Fajny hotel jedzenie jak na Egipt bardzo dobre alkohol również
Dużo basenów
Brak dyskoteki
Wszystko na poziomie hotel obsluga jedzenie polecam
Czysto i mila obsluga
Jak na standardy egipskie hotel bardzo dobry
Musiałem wymusić zmianę pokoju. Poprzedni miał rozklekotaną klimatyzację i lodówkę, nie można było zasnąć. Urządzenia były bardzo głośne. Z drugiego pokoju jestem zadowolony. Obsługa na 6.
Z plusów: duży pokój, smaczne,jak na Egipt jedzenie, plaża i teren zadbany. Z minusów: nieuprzejmi pracownicy, brak internetu, chaos na stołówce.
Dobra lokalizacja przy samej plaży, zadbany ogród, aquapark, duże pokoje.
Brak internetu, nieuprzejmi pracownicy, sprzątanie pokoju polegało tylko na umyciu podłogi, o 9 rano brak leżaków.
Wspaniały hotel,idealne miejsce dla dzieci. Aqua park z profesjonalną opieką ratowników. 22 baseny w tym podgrzewamy w okresie zimowym. Kuchnia zróżnicowana, bardzo smaczna. Owoce morze, lokalna kuchnia, świeżo pieczona pizza oraz lokalne placki. Dostępność all inclusive prawie 24 h/d. Piękne ogrody i fontanny. Czyste duże pokoje, bardzo miła obsługa. Raj na ziemi. Polecam!
Ma bardzo dużo terenu, miła, profesjonalną obsługa zarówno w recepcji jak i w restauracji czy na basenie. Bardzo dobre jedzenie. Ogrody czarujące. Własny aquapark.
Brak rafy koralowej.
Prawdziwy raj wspaniale polecam wspaniale ciepło dużo atrakcji
Wspania obsługa plaża blisko plaży bary
Brak Internetu w pokojach
Hotel ogólne fajny ale baseny zimne niby jeden podgrzewamy ale zimny w grudniu ciężko się zmusić żeby do niego wejść o 17 jest już ciemno i nie ma co robić czasami coś w lobby grają tak to dzieci o 17 nie mają nic do roboty 0 animacji internet słaby jedzenie ok alkohol ok
Jedzenie alkohol
0 animacji baseny zimne ten jeden co jest podgrzewany jest zimny słaby internet
Hotel bardzo mile nas zaskoczyl. Panowie na recepcji bardzo sympatyczni i pomocni. Ok 10 mielismy juz pokoj ktory bardzo nam sie podobal. Duzy przestronny z balkonem z widokiem na morze (i nie tylko) .Przepiekne ogrody dopelnily calosci. Przemila i pomocna obsluga na kazdym kroku zaskakiwala checia pomocy . Jedzenie wysmienite i znowu wspaniala obsluga. Bylismy juz kilkakrotnie w Hurgadzie w roznych hotelach ale ten pozostawil bardzo pozytywne odczucia. Mile bylo chocby mozliwosc korzystanie lacznie z obiadem z atrakcji hotelowych do momentu wyjazdu. Polecamy zdecydowanie i jesli bedziemy mieli taka mozliwosc na pewno tam wrocimy. Pozdrawiamy wszystkich pracownikow hotelu i do zobaczenia.
Przede wszystkim obsluga no i oczywiscie sam hotel z przepiekna roslinnoscia i duza plaza.
Nie bylo zadnych.
Pobyt bardzo udany,hotel spełnił wymagania, wyżywienie urozmaicone,smaczne,dużo owoców morza.
Piękne otoczenie hotelu,wspaniała roślinność blisko plaży,duża ilość basenów.
Bardzo rzadka wymiana ręczników, mało leżaków przy basenach.
Hotel bardzo fajnie umiejscowiony, z licznymi basenami i atrakcjami sportowymi. Jedzonka pyszne, dla każdego coś dobrego.
Czysty i przestrzenny z dużą ilością zieleni na terenie obiektu.
Wlasnie wróciliśmy z tygodniowego pobytu w tym hotelu. Powiem tak szczerze sam hotel Super. Czystość super obsługa Super jedzenie Super. Animacje i animatorzy totalne dno nic kompletnie nie robią dla Dzieci i turystów.
Czystość, jedzenie , obsługa.
Animatorzy i animacje totalne zero
Hotel bardzo ładny . Czysto, przestronnie. Jedzenie bardzo dobre.
Organizacja bardzo dobra. Jedzenie pyszne. Dużo barów na przekąski.
szkoda że hotel jest oddalony od Hurgady.
Hotel w porządku, ale wymaga lepszej organizacji. Często brakowało miejsc na stołówce oraz wolnych leżaków. Room service przeciętny – zdarzały się braki ręczników i papieru toaletowego. Duży wybór jedzenia, jednak mało konkretnych dań. Pobyt raczej średni.
Piękny pokój z widokiem na morze - bardzo przestronny. Pokoje po modernizacji, bardzo czysto. Codziennie sprzątano i wymieniano ręczniki.
Bardzo miły personel (...). Wspaniała organizacja Sylwestrowej zabawy :) Super show, zabawa do rana, kolacja w stylu royal. Hotel bardzo przestronny z pięknym i zadbanym ogrodem.
---