Hawaii Le Jardin Aqua Park (ex Festival Le Jardin)

Obiekt ładny, zadbany, duży, spełnia oczekiwania, plaża kamienista, dużo basenów.

Piękny obiekt, miła obsługa i dobre jedzenie. Polecam

Hotel w porządku, jedzenia spory wybór, obsługa uprzejma

Hotel ma dużo złych opinii. A niesłusznie. Za tą cenę naprawdę wszytko jest ok. Dobrze, że nie sugerowałem się opiniami i tam pojechałam. Faktycznie jest to hotel dla miejscowych i ich przewaga jest dużo. Może to komuś przeszkadzać, bo hotel jest też pod nich dostosowany, zarówno klimatem jak i jedzeniem. Więc może być specyficznie dla Europejczyków. Mnie się podobało, wakacje udane.

Hotel tragedia jak najbardziej odradzamy pobyt w nim!!!!! jedyny pozytyw to piękny ogród i baseny które niestety są czynne tylko do 17 ale jest ich dużo i to wygląda super nie trzeba walczyć o Leżaki każdy znajdzie dla siebie miejsce (oczywiście jeśli lubi ryczącą na cały regulator z charczących głośników lokalną muzykę) Czystość hotelu poniżej krytyki, w restauracji na parapetach zdechłe muchy, obskurne bufety zbudowane z wiaderek na śmieci, do jedzenia dla Europejczyka codziennie kurczaki z grila i ryż, nic więcej. Brak soli pieprzu serwetek, na śniadanie w ogóle nie chodziliśmy bo nie było nic co nadawałoby się do jedzenia nie było ani świeżego pieczywa ani wędliny, nabiału warzyw. Pokój duży ale brudny. W łazience w rogu podłogi złogi starego brudu, połamane meble na balkonie, światło na nim nie działające. Winda brudna, strach nią jechać bo zgrzyta jakby miała się zaraz rozsypać. Animacje żenujące, naburmuszone animatorki jakby za karę tam były. Na snurki nie ma co liczyć bo przy hotelu rafa jest martwa, cała w mule. Obsługa miła zwłaszcza jak się daje tipy, spa brudne- jacuzzi się lepi i może się skończyć leczeniem u ginekologa i dermatologa więc ODRADZAM ZDECYDOWANIE. Aaaaa i ta kultura spożywania posiłków przez Arabów - bezcenna 🤮🤢 jakby świnie żarły

Kod hotelu HOT20294
Nazwa  Hawaii Le Jardin Aqua Park (ex Festival Le Jardin)
Miejsce  Egipt / Hurghada / Hurghada
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu

5.7
5.7
6.5

Wyświetlono 117 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Ewelina

Pobyt - Listopad 2024

Zalety

Piękne zielone ogrody, czysto, bardzo miła i pomocna obsługa

Wady

Jedzenie średnie

Grzegorz

Piękny obiekt, miła obsługa i dobre jedzenie. Polecam

Zalety

Wygodne łóżko, spora ilość atrakcji w jednym miejscu, lokalizacja przy morzu.

Aleksandra

Hotel w porządku, jedzenia spory wybór, obsługa uprzejma

Zalety

Ogrody, zjeżdzalnie

Wady

Czystość wind i luster

Zalety

Super obsługa, dużo basenów, fajne animacje. Dużo zieleni, blisko plaża.

Wady

Śniadania i obiady trochę nie na europejskie gusta i tak mało urozmaicone. Ale za tą cenę nie powiedziała bym, że było źle.

1.0

Zalety

Baseny Ogrod

Wady

Obrzydliwe jedzenie Brud

Kinga

Oceniam hotel pozytywnie. Wlasnie wrocilismy do domu. Pobyt trwal od 12.09 do 19.09. Przede wszystkim zaczne od atmosfery panującej w obiekcie. Trzeba sie psychicznie przygotowac na ogrom lokalnych gości, ponieważ dostali w tym roku dofinansowanie 90% od panstwa,cos jak u nas byly bony turystyczne,wiec niestety w 90% stanowia społeczność wypoczywającą w kurorcie. Zachowanie ich irytuje nie tylko nas Europejczyków, ale również obsługę hotelu. Generalnie jesteśmy zadowoleni z pobytu, dostalismy pokój prawie zgodny z zamowieniem (wolelibysmy lòżko typu queen-size zamiast 2 pojedynczych), jednak lokalizacja pokoju w spokojnej części hotelu rekompensowala ten fakt i nie prosilismy o zamianę. Pokoje codziennie sprzątane, klimatyzacja sprawna. Jedzenie full wypas,oczywiście glownie kuchnia lokalna,trzeba sie z tym liczyc,ale kazdy znajdzie cos dla siebie. Plusem jest fakt,ze dla nas są wydzielone restauracje na dole obiektu,w której nie maja wstępu osoby chodzące w woalach itp. Druga restauracja znajduje sie w sąsiadującym hotelu,mozna przejść przez plac pod hotelem. Basen-only bikini jest tylko jeden,na koncu basenów,blisko morza,zawsze o każdej porze mozna znaleźć wolne leżaki dla 2 osób. Baseny są czynne niestety tylko do 17,co jest dużym minusem,bo od tej godziny jest akurat najlepsza pora do plywania. Zjezdzalnie fajne,czynne 10-12 i 15-17, co niestety troche jest uciążliwe, biorąc pod uwagę fakt,ze lokalni klienci oblegają kolejki i trudno się do nich dopchać,ale nie jest to nie możliwe 😀 Codzienne animacje owszem,ale dla tubylców. W basenie dla Europejczyków rownież w ciągu pobytu były 3 animacje wodne, bardzo ciekawe,warto wziąć w nich udzial 😀 Nieopodal hotelu fajne sklepiki all 1$, co ciekawe można tam dostać coca cole 3L za tą właśnie cene,co u nas w Polsce jest nierealne 🤣 Handlarze mają rownież pamiątki, ubrania, lokalne przysmaki, herbaty, chałwy, słodycze,kosmetyki etc. Hotel posiada piękne ogrody, bogato zdobione kaktusami. Obsługa hotelu bardzo miła,pomocna,wiadomo najlepiej dac tipa w postaci 1$ i wszystko mamy tak,jak powinno byc 😁 Rezydent z JoinUP na plus mega, mowi biegle po polsku,chociaz jest Egipcjaninem. Pomaga, kontakt przez whatsappa, zorganizowal spotkanie pierwszego dnia po przylocie,proponuje wycieczki fakultatywne w korzystnej cenie. My akurat nie skorzystalismy,chcielismy po prostu wypocząć przy wodzie,ale inni uczestnicy polecali.w Pojechalismy jako para,nie rodzina z dziećmi i uważam, ze fajnie można spędzić czas w Hawai Le Jardin, oczywiście dużo zalezy od wymagań,bo prawdą jest,ze Egipt to nie Dubaj,mimo wszystko polecam za takie pieniądze w Polsce nie spedzicie urlopu, mam nadzieję,że kiedys tam wrócimy 😀

Zalety

Duza różnorodność posiłków Piękne ogrody Blisko morza Mila obsluga

Wady

Przewaga tubylców Tylko 1 basen only bikini Krótki czas otwarcia basenów

Basia

Hotel w porządku, nie pierwszej nowości ale wszystko sprawnie funkcjonuje, pokoje codziennie sprzątane, fantastyczny ogród, dużo basenów i fajne zjeżdżalnie, plaża ok. Wszędzie czysto, na bieżąco sprzątane, obsługa bardzo uprzejma. Przewaga gości to miejscowi, co może być dla niektórych męczące - zwłaszcza na stołówce, ale uważam że jadąc w kraje arabskie to nie powinno być zaskoczeniem ;) Jest dostępna restauracja europejska - jedzenie to samo co w głównej ale zdecydowanie spokojniej.... Jeśli chodzi o jedzenie to wszystkiego dużo i w miarę na bieżąco donoszone - niestety bardzo monotonne, praktycznie cały czas te same dania. Animacje są, ale słabe, w ciągu dnia jakiś aerobik w wodzie, tańce i dla dzieci animatorzy przebrani za maskotki; wieczorem mini disco i występy (fakir, taniec brzucha itp) dla dorosłych niestety strasznie słabo to wszystko zorganizowane.

Zalety

Ogród, baseny, plaża, obsługa

Wady

Monotonne posiłki, animacje

1.6
Gabriela

Szczerze nie polecam tego hotelu, nie ma nic wspólnego z wypoczynkiem co najwyżej to z walką o jedzenie w restauracji. Czuliśmy się w tym hotelu jak w obozie dla uchodźców zachowanie arabskich gości którzy byli większością zszokowało nas hotel brudny nie zadbany jedzenie obrzydliwe. Myśleliśmy że najgorsze co może nas spotkać to zemsta faraona ale jedzenie z tamtej restauracji zapewniło gorsze doznania. Czytajcie opinie i nie dajcie się złapać na ładne zdjęcia.

Zalety

Jedyną zaletą były baseny

5.1
Ewelina

Hotel oraz jedzenie mało europejskie. 95% gości to Arabowie.

Zalety

Obsługa bardzo miła oraz codziennie sprzątają pokój.

Wady

Jedzienie bardzo słabe, Tydzień mało co jedliśmy.

Hotel przeogromny, piękne ogrody, mnóstwo basenów i zjeżdżalni, plaża na terenie hotelu z pięknym molo..Hotel raczej dla rodzin miejscowych, pełno Arabów, Polaków sporadycznie można spotkać.Jesli chodzi o jedzenie to ciągle to samo, nic nowego, te same potrawy, jedynie dużym plusem to owoce podczas kolacji które i tak szybko znikają i jeśli nie zdążysz to nie zjesz..Animacje na plus dla dzieci i nie tylko.Pokoje sprzątane codziennie, wymieniają ręczniki i wodę.Obsluga hotelu miła i pomocna.

Zalety

Dużo zjeżdżalni, plaża na terenie hotelu, animacje dla dzieci i dorosłych

Wady

Powtarzalność potraw, brak kultury miejscowych podczas stania po posiłki, wpychają się bez kolejek wszędzie,dzieci chodzą po stołach, brudno na stołach

2.3

Obsługa hotelu na najniższym możliwym poziomie. Ogrom ludności tamtejszej- muzułmańskiej. Pierwsze dwa dni okazały się katorgą ,dopóki nie spotkaliśmy życzliwych Polaków,którzy poinformowali nas o możliwości zjedzenia posiłków w restauracji hotelu znajdującego się obok. Wszelkie alkohole podawane w malutkich plastikowych kubeczkach. Piwo rozlewane na minimum 5 kubków. Ciągłe wyliczanie obsługi ile podadzą drinków. Wszechobecny syf ,który robi tamtejsza społeczność. Brak możliwości skorzystania z zamówienia kolacji Ala carte. Wszystkie bary otwierane o godzinie 10tej i zamykane o 17stej. Do dyspozycji pozostawał 1 bar -w lobby na ogromny hotel. Goście pomimo wielojrotnycb naszych prosb o interwencję palacy w hotelowym lobby, korytarzach, przed pokojami. Natomiast nam Europejczykom zwracano uwagę o bycie ciszej, podczas gdzie inne narodowości wyprawiały co chciały. Snack bar - szansa ma dostanie czegokolwiek rowna zeru. Jedzenie w ilościach zatrważających otrzymywali "ich " , dla nas już nie starczało. Animacje ,o których się dowiedzieliśmy się przypadkiem-zagadani przez animatora ,ze zabierze nas gdzies poza hotel na imprezę(że istnieje Daily animation plan) nigdy się nie odbywały. Czekaliśmy niejednokrotnie. Restauracja , nazwijmy ją główna w hotelu uginała się od ogromu różnorakiego jedzenia, na dole natomiast do wyboru były może 3 dania -piszę tutaj o posiłku głównym-kolacji. Na innych było jeszcze mniej. Tylko kto z nas chce jeść w chlewie jaki podczas posiłków i ogólnej egzystencji tworzy ludność tamtejsza- choć zasadnym byłoby zupełnie inne określenie. Drinki w barze na plaży wytwarzane z czegoś na kształt bimbru, spirytusu czy benzyny pokolorowane jakimiś syropami. Alkohol w hotelu dosłownie śmierdział benzyną (próbowaliśmy każdego dostępnego w ofercie) , sok hue był dostępny ani razu, wino jedynie podczas posiłków w restauracji wspomnianej na górze opinii, hotelu sąsiedniego również z pięknie brzmiącej serii hawaii. Kobiety traktowane przez obsługę, która składa się jedynie z mężczyzn, w większości traktowana lekceważąco. Czegoś takiego jak kolejka,pomimo próśb o interwencję ,nikt nie przestrzegał. Brak jakiegokolwiek oświetlenia w obszarze plaży. Co za tym idzie , Brak możliwości spokojnego spaceru brzegiem - chyba ,że z własną latarka. Internet, prawie nie działający dostępny jedynie w ograniczonej strefie lobby- który w godzinach posiłków, w szczególności wieczornego zmieniało się w chlew, plac zabaw, wesołe miasteczko , hak i skate park na których osobniki jeździły na rolkach ,hulajnogach, wielokrotnie potrącając celowo Europejczyków. O drugą kartę do pokoju trzeba było się "upominać " co nie było po myśli pracowników recepcji. Wisienką na torcie było zdjęcie nam opasek o godzinie 12stej, pozostawienia samym sobie aż do transferu o godzinie 18.30. 6.5godziny w lobby, w którym nagle o godzinie 14stej została wyłączona klimatyzacja (przedziwny zbieg okoliczności, ponieważ ledwo, bo ledwo ,ale działała cały pobyt, może było spowodowane to tym ,że byliśmy tam w sumie tylko my, została włączona około 18.10). Podczas jednego z wieczorów, barmani odmówili nalania nam kolejnych drinków, pomimo iż do godziny 24 było jeszcze pol godziny, jeden z mężczyzn bezczelnie, krzycząc na całe lobby wyliczał pozostałe drinki. Rezydent na bieżąco informowany o incydentach, natomiast nie miał możliwości pomocy. Pokoje sprzątane są na życzenie, czyli trzeba pracownikom housekeeping je wyrazić, inaczej nawet nie zmienia ręczników. Zjeżdżalnie-na plus ich ilość , natomiast czynne w godzinach 10-12 15-17, Brak jakiejkolwiek dyscypliny-nikt nie panuje nad użytkownikami- brak zachowania kolejki, wpychanie się, zjeżdżanie po 10osob na raz. W basenie z barem , konkretnie tym w którym można (można by było wypić) drinka , brak takiej możliwości, ponieważ miejsca dla pijących zajmują muzułmanki z dziećmi pijące herbata i napoje gazowane ,po czym wrzucają kubki do wody -nikt nie zwraca na to uwagi. Podczas gdy NIEmuzułmanom zwraca jest uwaga o bycie ciszej i palenie oraz picie poza basenami , w.miejscach wyznaczonych. Tragedia! Omijajcie

Zalety

Ilość zjeżdżalni

Wady

Praktycznie wszystko

2.1

Stanowczo odradzam ten hotel. Szkoda pieniędzy. Monotonia posiłków, masa Egipcjan, wszechobecny syf i chamska obsługa. Do centrum odległość 20km. Alkohol podawany jest w malutkich plastikowych kubeczkach, bardzo niskiej jakości, wg nas śmierdzący paliwem. Prośba o podanie w szklankach była lekceważona. Szum, hałas i tamtejsza muzyka. Animacje ,które tak naprawdę nie istnieją z wyjątkiem animatorów przebranych za pkuszaki , tańczących codziennie jeden o ten sam układ 15minutowy, na który tak naprawdę nikt nie patrzył, gdyż był to czas po zamknięciu basenów, a przed kolacją. Około 21szej zaczynał się "show " natomiast była to rozrywka skierowana tylko w stronę ludności tamtejszej. Na tak duży hotel otwarta w porze zamknięcia aquaparku (od 17stej) tylko jeden bar. Absolutnie niewiarygodne podejście do klientów.

Zalety

Fajny ogród, sporo basenów i zjeżdżalni

Wady

Obsługa, jedzenie ,porzadek-wlasciwie jego brak

Podczas wyjazdu wszystko poszło zgodnie z planem! Hotel i usługi hotelowe były jeszcze lepsze. Wszystkie nasze potrzeby zostały spełnione! Niczego nam nie brakowało. Było czysto i stale utrzymane! Mogę tylko polecić! A personel jest najmilszy, jakiego kiedykolwiek spotkaliśmy! Wyżywienie Jedzenie było świeże i przygotowane w bardzo dobry sposób. Plaża Plaża znajdowała się na końcu hotelowego ogrodu, nad którym sam hotel wychodził. Było szczególnie spokojnie, ponieważ nie było tłoku. Wiele osób rozeszło się. To było bardzo odpowiednie do relaksu.

Zalety

Hotel czysty,zadbany. Miła obsługa.

Samuel

Jeden z wielu hoteli sieci Hawai, położony na plaży, z ładnym widokiem na morze. Na przeciwko meczet. W hotelu 90% Egipcjan i innych arabów. Plaża bardziej żwirowa niż piaszczysta, stąd brak możliwości wejścia do wody bez obuwia. Hotel raczej nie dla europejczyków z uwagi na nieuprzejmie i nietolerancyjne zachowanie arabskich gości w stosunku do gości z Europy - wpychanie się w kolejki, zarówna na stołówce jak i zjeżdzalniach i wiele innych zachowań postrzeganych przez europejczyków jako wręcz skandaliczne. Brak animacji lub animacje na poziomie wręcz żałosnym - przez cały tydzień wieczorami jeden w kółko tańczący Egipcjanin i charczący głośnik. Wieczorne mini disco również na niskim poziomie. Ogólnie hotel raczej o zacofanych standardach, zdecydowanie nie na poziomie hoteli europejskich

Zalety

Wiele zjeżdżalni, w tym pontonowych. Przystępna cena wycieczki. Blisko lotniska i centrum Hurghady. Opaski wydano nam już o 11.00, więc przed czasem. Za dopłatą (około 20usd) możliwość uzyskania pokoju z widokiem na morze i baseny

Wady

Spore kolejki,głównie do zjeżdżalni pontonowych. Co rano (od 8) animatorzy puszczają głośna muzykę egipskich przebojów. W lobby wifi, jednak baaardzo wolne. Zdarzały się przerwy w dostawie prądu. Na stołówce wieczny brud, zarówno na stołach jak i pod nimi. Wielokrotnie porozlewane napoje utrudniają przemieszczanie się po stołówce, zwiększając ryzyko pośliźnięcia. W dniu wymeldowania opaski zabierane są o 12, więc korzystać można tylko z części basenowej hotelu. Przeciętne i monotonne jedzenie

Pepek

Nie polecam przede wszystkim z powodu wyżywienie albo raczej niedostatków w żywieniu. Fatalne jedzenie bez żadnego wyboru. Po 2 dniach przestaliśmy chodzić na posiłki.95 % ludzi w hotelu to lokalsi którzy tworzą chlew z restauracji...Muzyka na basenach podporządkowana ich gustom...Zachowanie naganne, bez manier i jakiegokolwiek obycia, przepychają się, wpychają bez kolejki...W hotelu mało kto mówi po angielsku. Nawet w recepcji nie można się dogadać w prostych sprawach... O godz. 12.00 pozbawiono nas możliwości korzystania z posiłków i napojów ( nie przysługiwał nam prowiant na drogę, pomimo iż odjazd autobusu na lotnisko mieliśmy o godz. 16.40). Codzienne awarie prądu przez co ludzie zacinali się w dusznych windach a klimatyzacja nie działała po kilka godzin. Nigdy więcej nie skorzystamy z sieci hoteli Hawaii.

Zalety

Jedyną zaletą jest obsługa basenu i baru w basenie

Wady

Prawie wszystkie wady wymienione w opisie. Ponadto proponuję pilnowania ręczników na basenach i plaży oraz innych prywatnych rzeczy ( skradziono nam m.in. włąśnie ręcznik za który żądano potem 5 dolarów oraz skradziono okulary przeciwsłoneczne i okulary pływackie) Obsługi takie sprawy nie interesują zresztą nie rozumieją po angielsku) Sprzątanie pokoju wymaga dokładnegho pokazania obsłudze co i gdzie ma posprzątać oraz należy domagać się wymiany pościeli i dostarczenia papieru toaletowego. DNO!

Zacznę do tego, że to był mój 12 raz w Egipcie więc mam jakieś porównanie. Zacznę od tego, że hotel jest jednak dość start i nie ma.siw co dziwić, że w pokoju są stare, podniszczone szafy czy łóżka... jakość wykończeń wnętrz jak to w krajach arabskich, nie nest to polski standard, ale chyba nie powinno to nikogo dziwić. Najsłabszy punk tego hotelu to jedzenie, dość monotonne, ale nje jest też tak, że nie ma co jeść, można znaleźć coś dla siebie, zawsze są mięsa, jest sporo warzyw. Plusem jest to ,że napoje typy cola i 7up a nawet piwo lane są z butelek, jednak woda już nje, suferuje kupować w markecie za 1 dolara. Śmieszy mnie narzekanie ludzie że nie mają coś jeść, podczas gdy w domu dzień w dzień jedzą jajecznicę, a na obiad zalewajkę i schabowego... Są 3 restauracje, sugerują ta na dole, tzw. Europejską. Duży plus za baseny i ogólna infrastrukturę. Basenów jest kilkanaście, i chyba nigdy nie widziałem większej ilości basenów. Do tego 2 aquaparki i bezpośrednio dostęp do plaży, która jest zaraz obok basenów. To jest super. Na basenach są 3 bary. Moim zdaniem hotel bardzo fajny, godny polecenia, na swoje mankamenty, ale ludzie, jeśli płacicie ok 2500 za osobe, nie oczekujcie luksosów, jakbyście zapłacili conajmnjej 6000... jeśli jesteś normalny, wyciągniesz dyzo frajdy z pobytu tam, a jak ciągle się czepiasz i oczekujsze standardy jak w dubajskiej Hiltonie, będziesz rozczarowany...

Zalety

Infrastruktura, ilość basenów, 2 aquaparki, plaża i morze

Wady

Jedzenie bez szału, ale też je ma tragedii, można znaleźć coś dla siebie

2.1

Nie polecam!! Standard hotelu… masakra! Pokój okropny, rozpadające się szafki, brud i pleśń pod prysznicem. Totalna porażka… jedzenie nie smaczne w dodatku codziennie to samo.

Zalety

Baseny i ogród.

Wady

Standard pokoju okropny, jedzenie nie smaczne.

Hotel na zewnątrz przepiękny , ogrody cudowne, baseny i plaża polecam. Jedzenie jak to w Egipcie. Hotel taki jak się spodziewałam.

Zalety

Rozdzielone strefy dla Egipcjan i Europejczyków zarówno strefa basenowa jak i jadalniana. Duża plaża.

Wady

NIE MAM ŻADNYCH UWAG. Jak ktoś bywa w Egipcie to wie , ze to nie jest Turcja czy Europa. Są inne standardy i inne pojęcie czystości itd.

Grzegorz

HOTEL NIE JEST NOWY ALE JEST CZYSTO,MIEJSCOWA OBSŁUGA CAŁY CZAS WSZYSTKO SPRZĄTA OD WCZESNEGO ŚWITU DO 3 W NOCY PRAKTYCZNIE 24 GODZINY ZUPEŁNIE NIE ZGADZAM SIĘ Z POLAKAI PISZĄCYMI O BRUDZIE,HAMSTWIE CZY JAKIEJ KOLWIEK PATOLOGII.OCZYWIŚCIE MEBLE KAFLE SA DOŚC ZNICZCZONE ALE CZYSTE.W EGIPCIE NIE BĘDZIE MEBLI Z IKEI CZY TAPICERKI Z KLERA.LUDZIE TO JEST EGIPT.U MNIE BYŁO W POKOJU SKROMNIE ALE CZYSTO,POŚCIEL ŚWIEŻA ZAWSZE ZMIENIANA NA MOJĄ PROŚBĘ I NIE ZA NAPIWKI ZUPEŁNIE BEZINTERESOWNIE-CHOĆ JA DAWAŁEM NAPIWKI Z WDZIĘCZNOŚCI ZA NAPRAWDĘ MIŁA OBSŁUGĘ.BASENY CZYSTE FILTRY REGULARNIE WYMIENIANE,GDY TRAFIŁ SIĘ ZABRUDZONY LEZAK OBSŁUGA NATYCHMIAST GO CZYŚCIŁA PRZEPRASZAJĄC,NAGMINNEGO BRUDU NIGDZIE NIE SPOTKAŁEM.OBSŁUGA HOTELU BARDZO MIŁA I UCZYNNA.EGIPCJANIE KTÓRZY TAM BYLI Z DZIEĆMI BARDZO MILI.STANOWCZO NIE ZGADZAM SIĘ Z NEGATYWNYMI OPINIAMI JA Z TEGO HOTELU JESTEM BARDZO ZADOWOLONY.PIĘKNY OGRÓD W HOTELU,OGRODNICY PRACUJĄ NAD NOM PO KILKANAŚCIE GODZIN CODZIENNIE,ROZMAWIAŁEM RÓWNIEŻ Z NIMI.SPORO RZECZY DOWIEDZIAŁEM SIĘ O KAKTUSACH.JESZCZE RAZ GORĄCO POLECAM

Zalety

DUŻO BASENÓW,BARDZO CZYSTE,PIĘKNY DUŻY OGRÓD NA TERENIE HOTELU,DOBRA POMOC MEDYCZNA JA MUSIAŁEM CHWILOWO KORZYSTAĆ NA MIEJSCU W HOTELU,DUŻA DYSKOTEKA NA TERENIE,ORAZ PLAŻA NALEŻĄCA TYLKO DO HOTELU,DUŻO ATRAKCJI I ANIMACJI DLA DZIECI,ORAZ POKAZY DLA DOROSŁYCH NP:TANIEC Z SZABLĄ,TANIEC BRZUCHA ITP.

Wady

BRAK

MG

Przestronny teren, dużo zieleni, miła obsługa. Zjeżdżalnie czynne od 10do 12 a później od 15 do 17 Baseny czynne do 17-17.30

Zalety

Duża ilość basenów, wydzielone baseny tylko dla osób w bikini.

Wady

Hotel ma juz swoje lata i wymaga odswie?enia, w pokoju okno było rozklejone szczeliny pow 10mm szyba bliska wypadnięcia, przycisk spłukiwania wody przeciekający, smród z muszli choć codziennie czyszczona. Zjeżdżalnie czynne od 10do 12 a później od 15 do 17

Hawaii Le Jardin Aqua Park (ex Festival Le Jardin)