Malownicze plaże i ukryte zatoczki otoczone sosnami
Historyczne miasteczka, takie jak Tossa de Mar z ruinami fortyfikacji
Świetne warunki do uprawiania sportów wodnych, w tym żeglarstwa
Różnorodne atrakcje - galerie sztuki, muzea, piękne plaże i trasy spacerowe
Niedawno wróciliśmy z wypoczynku w hotelu Haromar, który zrobił na nas bardzo dobre wrażenie. Jedzenie pyszne, basen nie duży ,ale ze względu iż hotel leży bardzo blisko plaży nie był oblegany.Pokoje sprzątane codziennie, w każdym pokoju bezpłatna klima, bardzo miły personel, bez problemu można się porozumieć po angielsku.
Wakacje 2011 zaliczam do bardzo udanych, hotel super, obsługa bardzo miła i kompetenta, jedzenie bardzo dobre i pod dostatkiem położenie hotelu bardzo dobre jeżeli chodzi o osoby, które chcą choć trochę pospać do najbliższej dyskoteki jest ok. 200m. młodzież przebywająca akurat w tym czasie w hotelu była bardzo grzeczna. Gorąco polecam dla rodzin z dziećmi
Gorąco polecam.
Hotel godny polecenia dla tych, którzy chcą głównie korzystać z uroków morza i plaży ze względu na ich bliskość. Brak specjalnych rozrywek w hotelu (brak animacji, zabaw dla dzieci, mały basen), ale ma zastrzeżeń co do czystości, kuchni i obsługi. Ogólne wrażenie pozytywne.
Hotelik robi dobre wrażenie, jest nieduży w porównaniu do innych hoteli w Hiszpanii. Polecam go ludzim młodym. Jedzonko bardzo dobre, pokoje średniej wielkości, ale dla nas (2 os,) wytarczające, z tv. Łazienka czysta, codzennie zmieniane ręczniki, wanna. Basen nieduży z niewiekim brodzikiem, my korzystaliśmy z plaży, do której dochodzi sie niedługim tunelikiem pod kolejką, kolejki właściwie niesłychać w hotelu. Odległość 50 m od plaży ładnej, czystej, szerokiej. Pokoje usytuowane w części widocznej na zdjęciu (półokrągłej) mają najlepszy widok na morze, reszta niestety zgląda w okna sąsiadujących hoteli. Animacje pewnie w zależności od biura, ale z tego, z którego byliśmy nikt się nie interesował organizacją czasu gości poza wycieczkami fakultatywnymi. Do centrum niedaleko, po drodze dużo pubów, restauracji. My byliśmy w szczycie sezonu i największym minusem hotelu byli jego młodzi goście tj. kolonie z Niemiec i Francji-hałas i brak kultury.
Hotel w porządku jak na 3***, pokoje sprzątane codziennie, z klimą, balkon z widokiem na morze, za co duży plus :) Jedyne zastrzeżenia to śniadania mało urozmaicone, 90% składników codziennie taka sama :) tj. 3 rodzaje wędliny, żółty ser, pomidory, cebulka, sałatka standard :) Choć głodny nie wychodziłem. Godz. posiłków HB 8-10, 19-21.
Bogata oferta wycieczek fakultatywnych, dobre połączenie kolejowe z Barcelona ok. 60 min.
Miejscowość bardzo fajna i urokliwa. Piękna plaża, choć kamienista więc nieco kłuje, ale nie wszędzie i generalnie można się przyzwyczaić.
Mały basen hotelowy, ale wiedziałem o tym wcześniej.
Bardzo dużo niemieckiej młodzieży i ogólnie Niemców, wszystko nastawione głównie pod nich.
Jak na wyjazd w promocyjnej cenie 1925 za 7 dni to naprawdę warto.
Jak ktoś chce trochę pozwiedzać, lepiej wybrać pobyt 2 tyg.
Jak najbardziej polecam ten hotel.Miałam okazje mieszkać w pokoju który często jest pokazywany w folderach.Jednak nie polecam tego hotelu dla osób szukających ciszy i spokoju(szczególnie w sezonie)Jest ogromna ilość młodzieży.Same miasto Calella raczej do cichych nie nalezy.Ale ogólnie ujmując hotel jest godny polecenia,smaczne posiłki,miła obsługa,pokoje dziennie sprzątane,wymiana ręczników także codzienna.POLECAM
Hotel jest slabo wyposażony (w przypadku złej pogody) w dodatkowe atrakcje dla dzieci.
Super hotel znakomicie położony. Bardzo dobre wyżywienie i obsługa hotelu. Okolica z dużą ilością restauracji, barów i dyskotek. Do plaży dojście przez drogę i pod torami kolejki podmiejskiej, ok.30m. Serdecznie polecam.
Hotel godny polecenia, miła obsługa, dobre jedzenie, w pobliżu kilka dyskotek i barów. Jednak będąc kilkakrotnie w Hotelu HaroMar nigdy nie miałem przyjemności mieszkania w pokoju którego zdjęcie jest prezentowane. Zawsze otrzymywałem informację, że wszystkie pokoje są takie same....niestety nie są, ten w którym mieszkaliśmy wyglądał znacznie bardziej ubogo.....proponuję zmienić zdjęcie pokoju-reszta się zgadza. Minusem hotelu jest słabiutki basen-rozmiary mikroskopijne i bardzo mało miejsca wokół niego.