hotelowi daje 4.3.mini disco po rosyjsku dla dzieci 21.15.przy plaży.mini klub-10.15-11.45,15-17.15-zakupy ? bazar we wtorki daleko ponad 2 km-dolmuszem lepiej za 1$. zjeżdżalnie czynne 10-12/14,30-16. wodna piłka,aerobik .restałracja klimatyzowana.hotel stara się o 5 gwiazdkę.są zasłonięte folią.polecam w recepcji Saszę.był w polsce.zamienia pokoje.nie ma starej części hotelu,budują podobny hotel.teren większy i luźniejszy niż sun fire i astor beach oglądane z ulicy.a cena podobna.
Najslabszy hotel w jakim kiedykolwiek bylismy. 90% gosci to Rosjanie,animacje po rosyjsku, jezyki obce sä im \"obce\" Jedzenie: monotonne i niesmaczne. Pokoje: podloga brudna,reczniki,posciel 1 zmieniane. W lazience ciekla ciägle woda.. Hotel polozony przy b.ruchliwej i glosnej autostradzie,klimatyzacja nie dzialala.. Plaza: brudny piach, kamienie w morzu, bardzo sliskie.. OgÜlnie: nie polecam tego hotelu naprawde nikomu.
plaża ok,wejście do morza tragiczne,wycięte w skale .na 2 tygodnie weszliśmy 5 razy ,przy małej fali.stoisz po kolana w wodzie idziesz dalej i półmetrowy uskok.obuwie konieczne.tanie wycieczki z biura 200m od hotelu w prawo i prawo przy handlowej ulicy.15e rejs statkiem z obiadem i napojami.animacje w języku rosyjskim ,animatorki miłe. od lotniska minimum 3 godziny jazdy. 1900 -2tygodnie,dzieci 8i10 gratis hotel.biuro selectours ok.samolot enter air 2razy opużniony po 2 godziny.
Hotel jak najbardziej godny polecenia. Obsługa i animatorzy bardzo mili dla turystów, pokoje czyste. Jedzenie bardzo dobre. Jeżeli chodzi o basen, również czysty, zarówno duży jak i mały do dzieci. Bardzo polecam
Wycieczka nie udana, Wakacje.pl nie umieją prowadzić biura. Zostałem oszukany, straciłem 3500 zł. Sprawa trafia do sądu!!
Brak zalet
Beznadziejny hotel
Zdecydowanie odradzania.hotel to max 3* a to i chyba tak za wiele.brudno smierdzaco, zniszczone sprzęty.małe pokoje odbiegające od opisu.familly room to pokój plus pomieszczenie nadające się na garderobę.w wielu pokojach nie działająca klimatyzacja. Stołówka brudną .poplamione obrusy brak sztućców.kolejki do monotonnych posiłków z mrozonek.kolejki po jedzenie i napoje.nimila obsluga-recepcja. Hotel raczej turecki -rosyjski.zdecydowanie przestrzegania jeśli ktoś zastanawia się nad zakupem
Brud zła obsluga koszmarem posilki
Jedzenie słabe. Animacje w miarę OK Nie polecam wyjazdu do tego hotelu z dziećmi.
Blisko do morza
Średnio smaczne jedzenie
Ogólnie pobyt oceniam na udany. Nie było przykrych niespodzianek. Dużo animacji dla dzieci i dorosłych. Basen otwarty ze zjeżdżalniami i basen kryty w hotelu, oraz bliskość plaży z barem hotelowym umilały pobyt.
dobra organizacja, dużo animacji, atrakcje dla dzieci,
duża liczba gości co jest największym problemem podczas posiłków i podczas poszukiwań wolnego leżaka :-)
Hotel samw sobie nie jest zły. Niestety wszedzie brudno. Pokoje bardzop slabo sprzatane. najgorsze sa łazienki.Bar z alkoholem przy basenie tragedia wrecz porazka! Nie dosc zesmierdzi z daleka to jakokolo 21 zabraklo np wodki to wiecej nie bylo..niestety bylo tak co dziennie! Obsluga przy barze rozna ale bardziej na sile mila i usmiechnieta. Jedzenie straszne i chybacoagle sie powtarzajace. Zero animacji, zero rozrywek. Nic sie nie dzialo i nikt sie nikim nie przejmowal! Stołówka przechodzila samasiebie, brud smród i ubóstwo. talerze brudne, ciaglebrakowało sztućców i koty na stołówce...fuj! Stołówka bez klimatyzacji i chyba za czasow PRL-u. Ogolnieodradzam. BYlam tam w zeszlymtygodniu i nie ma tam nic co sprawiloby abym mohglamtam znowu wrócić!! Odradzam zdecydowanie
Byliśmy w hotelu w lipcu. Hotel zasługuje na dobrą opinie. Wielkim plusem było baardzo duzo smacznego jedzenia, codziennie sprzątane pokoje i wymieniane ręczniki oraz położenie. Minusem było brak włączonej klimy w całym hotelu i w jadalni i to chyba jeden minus. Wszystko na wysokim poziomie! Miasto ogólnie średnie. Sprzedawcy nie chcą się targować. Polecam jechać na zakupy do Alanyi i targowanie się :) (za 30% ich ceny bez problemu kupimy to co nam sie podoba) Personel bardzo pomocny, lokatorzy również. Rosjanie bardzo przyjaźni, bo o polakach nie wspomne.
Hotel godny polecenia. Jedzenia, picia pod dostatkiem, co prawda czasem brakowalo whisky ale były inne alkohole. Blisko plaży, na plaży mozna wypić zimne piwko, zjeść frytki lub cos innego. Uważam ze bylo super. To co przeczytalam przed wylotem nie ma się nijak z tym co było. Monotonne jedzenie? Kurcze do wyboru do koloru! Czepianie się na silę. Jeszcze taki się nie urodził co ny wszystkim dogodził...
Blisko do plaży, dość fajny basen, wystarczające ilość lezakow na plaży, bar all na plaży, smaczne posiłki
Witam serdecznie, wraz z moją rodziną właśnie wróciliśmy z tego hotelu. Mamy 1,5 roczną córeczkę. Hotel z zewnątrz i wewnątrz super, miejsce położenia też piękne, natomiast utrzymanie tego hotelu woła o pomstę do nieba. Brudna restauracja, brak sztućcy, wielkie kolejki do jadalni, brak jedzenia, braki alkoholi, udzielanie frytek na plaży, brudne krzesełka do karmienia brakowało na nich tylko robaków, bez kółek z poszarpaną ceratą. Brudna nie sprzątana plaża hotelowa, spleśniałe leżaki, rozpadające się, braki parasolów, nie pilnowana plaża, brak ratownika. Podczas naszego pobytu na naszej plaży utopił się chłopiec, tragedia. Pokoje nie sprzątane, dobrze że mój mąż poprosił sprzątaczkę na korytarzu i podała nam papier i ręczniki czyste. Normalnie nie jesteśmy wymagającymi klientami, nie potrzebujemy luksusów, ale to co się tam działo to masakra. Ja napewno zareklamuję wycieczkę bo ten hotel zasługuję na 3 gwiazdki nie więcej. Zastanówcie się jak macie ochotę tam jechać`
Hotel blisko plaży, duży basen, ładny budynek,
brudne naczynia na stołówce, spleśniałe rozwalające się leżaki, nie posprzątane pokoje, ogólny syf, okropnie wyglądające i utrzymane w strasznym stanie stołeczki do karmienia dla dzieci
Omijać z daleka ten hotel!!!! 80% gości w weekend majowy miało zatrucie pokarmowe, Ja straciłam dwa dni!!!! Śmierdzące jajka podawane na śniadanie, brudne łyżki, kto im dał 5*. Straszny syf, all inclusive gdzie piwo i wino za darmo, za reszte sie placi. Żadnych przekąsek na plaży, wszystko brudne i śmierdzące. Jedyny plus to bliskość do plaży, która jest kamienista. Nie polecam i ostrzegam przed wyjazdem tam, omal nie umarłam, mają szczęście, że zatrucie padło na mnie, a nie na moje dzieci!
Bliskość do plaży
Obrzydliwe jedzenie, brud, obsługa hotelowe bez znajomości podstawowych zwrotów w języku angielkim, Wifi tylko w lobby
Hotel nie zasługuje na 5* głównie z powodu tragicznej \\\"restauracji\\\" przypominającej stołówkę z czasów PRL-U. Do tego zastawa nie jest domyta, często jej brakuje, a posiłki bezbarwne. Większość hoteli 3* ma lepsze jedzenie i czystszą stołówkę. Reszta ujdzie. Pokoje ładne, nowoczesne , okolica spokojna, dobra opieka rezydentów (Wezyr) chociaż była i wpadka po nie podali że jest wcześniejszy wyjazd z hotelu (i trzeba było w popłochu pakować się podczas gdy goście z innych hoteli zniecierpliwieni czekali w autobusie). Animatorzy tureccy o specyficznym poczuciu humoru (jeden dosypał pierwszym gościom środek na przeczyszczenie i kto pierwszy przyleciał na kolację ten kolację kończył w WC). Żart wątpliwej jakości bo trzeba było czekać na następną dostawę jedzenia (nie wspominając o tych co to zjedli) Klima bez funkcji grzania a koców w pokojach nie ma. W nocy poza sezonem może być zimno. Plaża kamienista ale za to przy hotelu, darmowe leżaki. Do atrakcji w tej miejscowości można zaliczyć tylko bazar. Ogólnie to odpocząć można ale nie trudno znaleźć lepszy hotel w niższej cenie.
blisko plaży, darmowe leżaki, duże ładne pokoje, ładny basen
kamienista plaża, słabo działa wifi i tylko w recepcji, tragiczny wystrój i czystość \\\"restauracji\\\"
Hotel świetny, bardzo elegancki, co do czystości-można by się było czepiać tylko po co. Leżaki na plaży bezpłatne, jedzenie i napoje prawie cały dzień dostępne w beach bar, blisko sklepiki, nie trzeba się nigdzie wybierać, aby zrobić zakupy, morze czyste, ciekawe animacje, ja polecam bardzo! Blisko Alanya z ciekawym zamkiem-idealne na spacer nawet z małymi dziećmi.
Dużo różnorodnych posiłków, dobra obsługa, ładna plaża, dobre możliwości komunikacyjne
Daleko od lotniska i od ewentualnych atrakcji typu Pamukkale, ale naprawdę warto
Pobyt w hotelu HEPPY ELEGANT wspominam pozytywnie ,jest wart polecenia , chociaż mam kilka uwag , otóż obiecane Wi-Fi w lobby działało z prędkością niczym te żółwie w oczku koło recepcji (oczko fajnie zrobione i zadbane) ale łącze straszne , ekipa sprzątająca - szczególnie pokoje - mogła by się bardziej postarać ,mimo drobnych napiwków sprzątanie ograniczało się czasem do poprawienia kołdry na łóżku , no i kolejna sprawa mianowicie szczycąc się pięcioma gwiazdkami powinni popracować nad organizacją podawania posiłków w restauracji , niekończące się kolejki za ciepłymi potrawami były żenujące. Poza tymi w sumie niewielkimi niedogodnościami mile spędziliśmy czas szczególnie na plaży gdzie na uwagę zasługują bezpłatne leżaki i parasole i uśmiechnięty barman lejący do woli piwko soczek i colę. A jeszcze jedno : co do \"ruskich \" to i owszem byli ale bez problemów a i zachowanie nienaganne.
Przestronny , nowoczesny, gustownie urządzony zadbany
zła organizacja restauracji podczas obiadów i kolacji , tworzące się długie kolejki
Byliśmy w tym hotelu z końcem maja 2012r. Trafiliśmy na 2 dni deszczu a reszta dni była pogodna. Jedzenia było dużo w końcu to all inclusive jedynie czego można się doczepić do monotonne śniadania. Prawdą jest że większość gości hotelowych to Rosjanie, natomiast nie zgodzę się z tym że hotel jest w złym stanie, a w pokojach brudno. Hotel jest zadbany a pokoje bardzo czyste. Dużym plusem są darmowe leżaki i parasole przy plaży. Zdjęcia hotelu i okolicy można zobaczyć na mojej stronie www.szklarze.wroclaw.pl/happyelegant.php Ogólne wrażenia pozytywne.
W hotelu straszliwy brud. Raz na cały pobyt(2 tyg.) zmienione ręczniki i prześcieradła.Animacje beznadziejne-zero polotu( konkursy).Słabo.
Właśnie wróciłem z Turcji, Hotel spełnił moje oczekiwania, jest po generalnym remoncie i wygląda bardzo dobrze, jedzenie dobre, basen także, gościnność super, duża ilość Rosjan, czasem chwilowy brak wody, ogólnie polecam jestem bardzo zadowolony. pozdrawiam
za tę cenę-ok. ale niestety,musze wymienić minusy. obiecane wi-fi dziala tylko w obrębie recepcji. wejscie do morza jest usłane sliskimi kamieniami i pokaleczylam sobie nogi,moj chłopak również. ogólnie plaży przy hotelu nie polecam-lepiej pojechac do alanyi na plaze kleopatry. jedzenie,oprócz śniadań, bardzo smaczne.pokoje bardzo różnie urządzone, ale niestety każde z łazienką mało sterylną:( dwukrotnie musielismy isc do recepcji po papier toaletowy bo nawet mimo napiwku dla sprzataczki nie dostawalismy go. ręczniki też rzadko zmieniane,pokoj sprzątany też rzadko i z wierzchu.PLAGA Rosjan, to minus bo nie umieją się zachowywać jak ludzie, z tego co widziałam. siłownia bez klimy i prowizoryczna. wszystko tam w jęz. rosyjskim;[reszta ok.