Tylko 300 m do piaszczysto-żwirkowej plaży.
Atrakcyjne położenie: w sąsiedztwie gajów oliwnych, bananowców i drzew cytrusowych, ok. 600 m od centrum.
Rozrywka: 1 raz w tygodniu hotel organizuje wieczór z kolacją przy grillu - BBQ, 2 razy w tygodniu wieczory z karaoke i bingo.
Dobra baza wypadowa do zwiedzania kurortów Półwyspu Kassandra (przystanek ok. 200 m od hotelu).
Hotel kameralny, czysty, zadbany, wspaniały ogród, dostępny basen z leżakami i parasolami, jacuzzi, sauna, siłownia, masaże. W pokoju ogrzewanie, klimatyzacja, tv-sat, telefon, minibar/lodówka, na całym obiekcie bezpłatne wifi. Obsługa była bardzo pozytywna, przyjazna i profesjonalna. Jedzenie bardzo smaczne. W pobliżu bardzo dobrze wyposażony sklep, w centrum Hanioti sporo tawern, restauracji itp. Dobry dojazd, parking wewnątrz, idealne jako miejsce wypadowe do innych miejsc jak też na odpoczynek, blisko do plaży. Cały pobyt wspominam bardzo pozytywnie, polecam gorąco!!☀️🏖️🍹
Ogólnie wakacje zrobiły na mnie pozytywne wrażenie. Plaża blisko, woda jak lustro, choć przydają się buty do wody, bo żwirek i kamyki są w wodzie i na plaży. Obsługa hotelu bardzo miła i pomocna. Jedzenie - duży wybór na śniadania i kolacje, każdy znajdzie coś dla siebie. Byliśmy na wakacjach z chłopakiem i znajomymi. Wszystkim nam bardzo nam się podobało. Okolica cudowna, cisza i spokój, do centrum kilkanaście minut spacerem.
Blisko plaża Czyste pokoje Smaczne jedzenie Mili ludzie
Mały wybór alkoholi w all inclusive
Hotel w pięknym, bardzo zadbanym ogrodzie. Pokoje średnie, bardzo skrzypiące i niewygodne łóżka. Świetnie działająca klimatyzacja. Pokoje jak i cały obiekt sprzątane codziennie. Posiłki w większości bardzo smaczne, niestety serwowany lunch to porcja na pewno niewystarczająca dla mężczyzny. Drinków w all inc nie ma w ogóle. Tylko piwo, wino, bimber i ouzo. Osoby lubiące kolorowe drinki mogą się zawieźć. Przekąsek nie ma, jedynie o 17 suche ciastka. Plus za pyszną kawę z ekspresu, na ciepło i mrożoną. All inclusive to, to na pewno nie jest... Bardzo niesympatyczni bracia właściciele. Pierwszy raz spotkaliśmy się na wakacjach z sytuacja, gdzie wylot mieliśmy o 23.45, a all inc kończyło się o 12 w południe. Poszliśmy do właściciela, powiedzieliśmy że płaciliśmy za 7 dni, nie za 6 i nagle znalazły się dla nas posiłki... Do plaży blisko, piękna, krystaliczna woda, konieczne buty do pływania. Polecamy wypożyczyć auto i zwiedzić cały paluch. Już 10-15 km od hotelu są cudne, zupełnie dzikie plaże. Podsumowując Kassandra jest piękna, ale do hotelu bym nie wróciła. Wczasy w tym hotelu są warte góra 1500 zł... Za 2500 od osoby jesteśmy zawiedzeni.
Czystość, posiłki, klimatyzacja
właściciele, alkohole
Hotel w bardzo fajnym położeniu, pokoje sprzątane codziennie, jedzenie dobre, piękny ogród, bardzo czysty basen. Jednak hotel ma wiele wad. Pokoje brzydkie, w naszym pokoju klimatyzacja działała bardzo słabo, obiady dla mnie jako kobiety wystarczające ale mój mąż niestety czuł niedosyt bo porcje są naprawde dość małe. Bardzo mały wybór alkoholu, żadnych smakowych drinków co jest dziwne w ofercie all inclusive. Przy wymeldowaniu o 12 kończy się automatycznie all inclusive co niestety nie było zawarte w ofercie wczasów w czasie gdzie je kupowałam. Panie sprzątaczki miłe ale bardzo nie podobało mi się to, że zostawiały otwarty balkon gdzie mieszkanie obok jest tak położone, że wystarczy przełożyć nogę i można przejść bez problemu na sąsiedni balkon i wejść do pokoju. Kelner, który podaje posiłki i ogólnie przebywa na jadalni jest bardzo miły i pomocny, ale niestety obsługa na barze tak jak i właściciele pozostawiają wiele do życzenia. Człowiek, który przyjdzie po napój musi niejednokrotnie czekać aż barman/właściciel łaskawie podejdzie odebrać zamówienie bo był bardzo zajęty rozmową z kimś. Kassandra jest przepiękna, dzikie plaże i cudowna woda. Chętnie bym tam wróciła, ale napewno nie do tego hotelu. Cena nie jest adekwatna do standardu hotelu.
Hotel można opisać jednym słowem: REWELACJA! Po przybyciu na miejsce późną porą, bardzo serdecznie przywitał nas pracownik hotelu, który sprawnie nas zameldował i zaprowadził do naszego pokoju, który zrobił na nas bardzo pozytywne wrażenie. Pokój był odnowiony, czysty, przestronny, łazienka również bardzo ładna oraz czysta. Rankiem zrobił na nas wrażenie widok z balkonu. Hotel posiada piękny ogród, z bujną roślinnością, gdzie uroku dodają kamienne chodniki pomiędzy budynkami hotelu. Jedzenie w hotelu bardzo smaczne. W każdą niedzielę zamiast standardowej kolacji odbywał się grill w ogrodzie, bardzo smaczny, atmosfera była świetna. Każdy pracownik hotelu był bardzo miły, serdeczny i pomocny. Nie rozumiem niektórych opinii, że Pan podający lunch zaglądał do jedzenia, a barman był niemiły. Nam się to nie zdarzyło, każdy pracownik odwzajemniał nasz uśmiech oraz świetnie się rozmawiało. Na hotelu brak animacji, co dla nas było dużym atutem, ponieważ przyjechaliśmy odpocząć i zrelaksować się na wakacjach. Nad basenem zawsze znalazło się miejsce. Do pięknej plaży około 5 minut spacerkiem, do centrum Chaniotis około 15 minut spacerkiem. Samo miasteczko bardzo urokliwe, po godzinie 20 miasteczko zaczyna tętnić życiem. Jesteśmy zwolennikami mniejszych, skromnych hoteli, ten zdecydowanie na ten moment jest naszym numerem 1. My czuliśmy się tam świetnie, nie możemy powiedzieć żadnego złego słowa na temat hotelu. Zdecydowanie polecamy ten hotel, my na pewno tam wrócimy :)
dla nas najlepszy pod każdym względem
nie ma!
Na Google hanioti village określony mianem 2 gwiazdek natomiast na miejscu płaci się opłatę klimatyczną za apartament 3+ gwiazdkowy. Kelner stał nad ostatnimi gośćmi i czekał na ich wyjście, często bywają krzywe spojrzenia jeśli podchodzi się do bufetu kilka razy, forma wyżywienia nie powinna byc określana jako all inclusive tylko FB, my mieliśmy zagrzybiałą posadzkę w łazience i materace na łóżkach wygięte w banan, szczeble w łóżku wypadaly i sie rozjeżdżały, łóżka okropnie przy najmniejszym ruchu skrzypiały, lunche batdzo ubogie i dla mężczyzn raczej nie dawały uczucia sytości, menu zdecydowanie nie dla młodszych dzieci.. Z plusów to bliska odległość do plaży, supermarketu i centrum miasta, ładne czyste plaże, duży basen, bardzo zadbany ogród.
kameralny hotel, całkiem fajny basen, zadbany ogród
ruchliwa ulica, brak tzw. \\\"ciszy nocnej\\\", specyficzne podejście właścicieli obiektu
Hotel ok spokój i cisza .Różnej jakości pokoje ale ok. Jedzenie smaczne ale ilości lunchu jak dla dziecka , co do kolacji z tzw 4 dan do wyboru na kolację przykład czy można nazwać to 4 daniami 1.marchewka 2. Groszek 3. Makaron z sosem 4. Kalmary zapiekane Alkochole w all piwo ok słabiutkie bimber i bimber anyż wino białe i czerwone z kartonu to wszystko ciastka o 17 to ciastka kupione chyba na kilogramy w najtańszym sklepie jtak samo ak niby cola i inne napoje grill o którym się tak wypisuje ok ale policjant nakladajacy porażka chyba nawet liczy frytki w ostatnim dniu wychodzisz z pokoju o 12 wylot masz o 1 w nocy i napoju zero tylko woda na koniec all inclusiv dla ubogich
Cisza i spokój. Pokoje sprzatane codziennie. Basen ok.Barman do 17 ok.
Obsługa poza kelnerem i paniami sprzatajacymi. Właściciele hotelu z bajki o dwóch złych, i jeszcze policjant przy tzw.lanchu i kolacji. Najgorsze jest tzw.all inclusive
Kameralny hotel na uboczu. Bardzo miła,uczynna oraz zawsze szeroko uśmiechnięta obsługa na czele z gospodarzami. Jedzenie smaczne i urozmaicone. Sporo dań kuchni regionalnej. Spokój, brak hałaśliwych imprez w nocy i w ciągu dnia. Niedaleko do plaży. W pokojach darmowa, sprawna i zdezynfekowana klimatyzacja oraz sprawne i darmowe wi-fi na terenie całego hotelu. Pokoje codziennie sprzątane, regularna wymiana pościeli i ręczników. Polecam dla poszukujących odpoczynku i relaksu w ciszy oraz spokoju. Jeżeli ktoś lubi hałas i harmider wokół siebie ten hotel nie jest dla niego.
Kameralny. Położony w ustronnym miejscu. Doskonała obsługa. Bardzo czysto.
Hotel blisko plaży, niedaleko centrum miasteczka (15 minut spacerkiem). Pokoje w normalnym standardzie, ale codziennie sprzątane, raz w ciągu tygodnia zmieniana pościel. Obsługa przemiła, zawsze skłonna do pomocy. Jedzenie bardzo smaczne, sporo regionalnych dań do spróbowania. Bardzo spokojnie, można odpocząć i się zrelaksować. Zdecydowanie polecam!
Bliskie położenie do plaży, spokój, miła obsługa
Dam dobrą radę wszystkim którzy chcą zapłacić za allinclusive, tam nie ma czegoś takiego!! Codziennie dwa dania do wyboru, z mięsem i bez, porcje nędzne np. przy wyborze pizzy jest połowa malutkiej pizzy na osobę. Obiad dnia- ryż z warzywami, gulasz z kiełbasą i cebulą- czyli sama cebula w sosie! Wszystko jest nałożone zawczasu i po porcjowane tak aby ktoś się czasem nie najadł. Cały wyjazd musieliśmy płacić w restauracjach bo to był jakiś skandal!! Nie polecam, nigdy z takim czymś się nie spotkałem, a wiele razy byłem w Grecji w różnych hotelach. Dodatkowo podczas kolacji kucharz nakłada jedzenie gościom przy stole na ogrodzie i wylicza kto ile sobie nakładał. Odmawiał gościom drugiej porcji kawałka mięsa i teatralnie przy nich wzdychał. Obsługa patrzy wszystkim na ręce, jak tylko odwróci się głowę zabierają talarz z przed nosa. Goście z opaskami musieli zawsze czkać przy barze ponieważ barman obsługiwał najpierw klientów bez opasek którzy płacili na miejscu! Goście którzy siedzą na ogrodzie wieczorem są przeganiani, bo obsługa składa leżaki. Dramat totalny! Ten hotel to definicja NIEollinvlusive!
częste sprzątanie pokoi ogród ładny, zadbany
jedzenie ubogie z najtańszych produktów, niesmaczne brak lokalnej kuchni, greckich potraw brak owoców morza, ryb niemiła obsługa brak allinclusive ponieważ nie jest to szwedzki stół tylko można wybrać jedno z dwóch dań barman nieuprzejmy goście z opaskami są traktowani gorzej niż pozostali którzy płacą na miejscu
Bardzo miły pobyt. Dobre jedzenie (lecz nie do końca duży wybór, ale głodnym się nie jest), fajna obsługa, zawsze uśmiechnięci i chętni do pomocy, czyste pokoje. Polecam dla osób chcących spędzić raczej spokojne wakacje.
Czysto, miła obsługa, blisko morze, fajny basen.
Spokój,gospodarze i obsługa bardzo pomocna i miła.Pokoje sprzątane dziennie plus wymiana ręczników.Posiłki bardzo dobre i obfite.Stanowczo polecam:)
Blisko do morza piękny ogród BARDZO przyjazna obsługa
SUPER DZIĘKUJĘ BARDZO ZA MIŁO SPĘDZONY CZAS
BARDZO mili gospodarze, obsluga. Pyszna kuchnia,ładny basen.
Czysto zielono blisko do morza, miła obsługa.
Ogólna ocena bardzo dobra, można przymknąć oko na niektóre niedociągnięcia, ponieważ hotel według mnie sprawia najlepsze wrażenie w porównaniu z innymi w okolicy. Na terenie hotelu znajduje się basen i bardzo ładny ogród palmowy. Plaża i centrum miasta jest bardzo blisko, można wypożyczyć auto i zrobić objazdową wycieczkę - polecam Possidi, Cape Kanistro i Nea Fokea. Na pewno lepiej wybrać się w sezonie i do połowy września, kiedy pogoda bardziej dopisuje, ponieważ na Kassandrze jest wiele pięknych, choć miejscami zaniedbanych plaż. Biuro podróży organizuje także dodatkowe wycieczki, z których warto skorzystać. Polecam osobom, które potrzebują spokojnego wypoczynku.
Hotel znajduje się bardzo blisko plaży, obsługa jest miła i pomocna, pokój ładny, otoczenie hotelu - basen, ogród zadbane, okolica spokojna.
Pokoje sprzątane są codziennie, ale nie do końca dokładnie
Pięknie położony hotel wśród zieleni. Blisko plaża piaszczysto-kamienista z łagodnym zejściem do wody. Bardzo miła obsługa. Pyszne jedzenie.
blisko plaży miła obsługa pyszne jedzenie
troszkę monotonne śniadanie pokoje mogłyby być dokładniej sprzątane
Hotel dla osób ceniących spokój. Bardzo dobre i urozmaicone posiłki. Pokoje sprzątane codziennie - dokładnie, pościel i ręczniki zmieniane co 2 - 3 dni. Przemiła obsługa.
Piękne położenie - pawilony mieszkalne wśród zieleni. Bardzo miła obsługa, smaczne posiłki.
Do hotelu dotarliśmy w sobotę o północy więc jeden dzień stracony,Wyjeżdzająć o godzinie 12 przestaje działać all inlusive - zero napojów nawet wody ale mieliśmy dostać obiad za sobote tak poinformowała nas bardzo miła Polka z baru(tak się na początku wydaje) no niestety do przybycia autokaru do godz 13.15 nie udało się następnej \\\"miłej \\\" pani tym razem z Rumuni podać obiadu a obiad od godz 13.Monotonne jezdzenie mimo wybrania z karty wcześnie dostaje się to co zostaje albo taniej wychodzi.Chytry Grek do tego dziewczyna z Polski duet doskonały.W sobotę i niedzielę zjeżdżająca rodzina z dziećmi właściela,Bardzo ważne dla Greka ,żeby brać prysznic przed wejściem do basenu, powtarzał non stop before shawer w tym czasie dzieci wskakujące z igliwiem.Hotel położony przy jedynej drodze przejazdowej bardzo ruchliwe, hałas dzieńi i noc,Plaża po drugiej stronie tej ulicy, trzeba przebiegać pomiędzy pędzącymi samochodami. Lepiej dołożyć parę zloty i wybrać inny hotel
mały kameralny
hałas non stop dochodzący z drogi bardzo ruchliwej pseudo all inclusive,woda z kranu,wino z kartonu.monotonne jedzenie brak świeżych warzyw
Kameralny Hotel na leniwy wypoczynek. Ogród owszem zielony i otoczenie też ale nie aż tak piękne jak to jest opisane w ofercie. Z jednej strony np boisko sportowe. Miła obsługa z Polski i chyba z Rumunii. Dziewczyny a w szczególności Kamila robią wspaniałą robotę. Smaczne posiłki, świeże, gorące i pachnące. Dostajesz posiłki serwowane (wcześniej zamówione) i nic więcej. Do obiadu i kolacji aż się prosi bufet ze świeżymi warzywami i owocami.Nie wszyscy barmani potrafią się uśmiechać przy obsłudze gości w opcji ALL. Pokój standard jest dostatecznie obszerny, z wygodnym wyposażeniem oraz przestronną łazienką (jest suszarka do włosów nie umieszczona w opisach). Pokoje sprzątane codziennie, ręczniki i pościel wymieniane w odpowiednim momencie. Hotel położony przy głównej drodze wybrzeża i niestety pojazdy generują spory hałas na chropowatym asfalcie. Jednym to przeszkadza a inni tego nie zauważają. Jak na Grecję fajna plaża (płatne leżaki i parasole) i czyste morze. Idąc np w prawo od White Baru spokojniejsze wejście do morza. Wyjazd do tego hotelu możliwy do rozpatrzenia ale w solidnej promocji cenowej.
morze i plaża
hałas z ulicy
Hotel wybrałam w dużym stopniu dzięki naprawdę wysokim ocenom i mega- pozytywnym opiniom.Sama niestety tego entuzjazmu nie podzielam..Na miejsce dotarliśmy późno,ok.21:30.Na szczęście dzięki Pani Ramonie z Rumunii zjedliśmy kolację,otrzymaliśmy również butelkowane wody do pokoju.P.Ramona to w sumie jedyny \\\\\\\"+\\\\\\\" tego obiektu. W ofercie opisane są zasady dziwnej formuły all inclusive (wybór 1 dania na obiad,1 przystawki , 1 dania głównego i 1 deseru na kolację),ale różnorodność potraw pozostawia wiele do życzenia.Monotonne śniadania,z ciepłychpropozycji codziennie parówki i bekon i jajka na twardo naprzemiennie z jajecznicą.Do tego rozcieńczane soki,dżemy z foremki,bezsmakowe pomidory,średnia kawa i tak dzień w dzień.Pieczywo tylko w miarę smaczne-1 typ ciemnego ,biały chleb,bułeczki.Monotonia ,brak finezji ,powtarzalność w pozostałych potrawach koszmarna-ciągle kluchy,ziemniaki,parówki ze śniadania w cieście (szumnie nazywane kiełbaskami).Do tego zero świeżych owoców nawet na deser!Tylko galaretki ze sztuczną bitą śmietaną.W ramach all inclusive w barze najtańsze zamienniki coli i sprite\\\\\\\'a,bardzo liche wina..Oczywiście soki i lepsze piwa płatne,o czym dyskretnie przypomina wyłożone na barze i stolikach menu... W hotelu można spotkać turytów z Wielkiej Brytanii.Na napiwki od nich załoga liczy-Pani Polka z baru niejednokrotnie podawała obiady poza standardowym przedziałem 13:00-14:00,w jakich trzeba było się stawić ,żeby zjeść kolejne wykwintne danie... W czwartek hotel organizował kolację-grill.Wymieniona wyżej Pani polskiego pochodzenia obsługująca bar (niestety nie pamiętam imienia) z służbowym uśmiechem poinformowała mnie,że każdemu przysługuje 1 (słownie -jeden kawałek mięsa !!!)Jeśli więc wybraliśmy zbyt spalony lub po prostu niesmaczny to na kolację trzeba było pójść do miasta....Żenada! Kolejny niesmak to standardy sprzątania i czystości i wspomniane już niedoprane ręczniki oraz po prośbie zmieniona pościel.Zero kostki do wc,czy mycia armatury.NIE P
Na \\\\\\\"+\\\\\\\" można zaliczyć czysty basen i 2 osoby z załogi-Ramonę i Patricka.I na tym niestety zalety się kończą.
Głośna ulica tuż obok hotelu,monotonne śniadania i pseudo-all inclusive,kategoryzowanie Klientów-Polacy są kwaterowani w najbardziej oddalonych od basenu i restauracji budynkach,w pokojach o najniższym standardzie,sprzątanych \\\\\\\"po łebkach\\\\\\\".Minusy to również Pani barmanka z Polski i ciemnoskóra Pani z recepcji.