Hanioti Grand Annex Hermes

Pobyt zaliczam do bardzo udanych ,cena adekwatna do warunkow jakie hotel posiadal ,nie zdazylam wszystkiego zobaczyc,dlatego tez juz planuje przyjazd w przyszlym roku.

Sam hotel pomimo bardzo słabego wyposażenia czysty (odrobinę grzybka na fudze to i w domu mozna znaleźć). Mimo braku jakiegokolwiek dozoru - bezpiecznie. W nocy duży hałas dobiegający z tętniącego życiem miasteczka - ale byliśmy na to przygotowani. Wyżywienie znakomite (mógłbym tam jeść dzień i noc). W barze często brakowało półproduktów do drinków (przy opcji all inclusiv nie powinno do tego dochodzić) . Ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni choć wolelibyśmy aby stadard pokoi był nieco lepszy.

własnie wróciłam i jestem bardzo zadowolona, hotel do przeżycia, nie przyjechałam, żeby siedzieć w pokoju, najważniejsze, ze było czysto i wygodne łóżko, jedzenie super, obsługa także, okolica malowniczo położona, jest co oglądać.

Hotel Hermes bardzo stary, prosi się o remont, łazienki tragedia !!! nie polecam nikomu, natomiast posiłki w Grand Otel rewelacja. Bardzo smaczne, urozmaicone, bardzo blisko morza.

Sam Anex jak na 2 gwiazdki ok,położony w centrum,duży pokój,wielki balkon.Nie jadę na wczasy zeby siedzieć w pokoju więc mi odpowiadał taki jaki był.Posiłki i basen w hotelu Grand,który jest pięknie położony przy plaży .Jedzenie wspaniale,basen mały ale jak jadę nad morze to nie siedzę na basenie.All inclusiv słabe.

Nazwa  Hanioti Grand Annex Hermes
Miejsce  Grecja / Chalkidiki / Chaniotis
Udogodnienia  basen odkryty, dostęp do internetu

Złociste plaże otoczone sosnowymi lasami i turkusową wodą

Trzy malownicze półwyspy, każdy z unikalną atmosferą

Zabytki starożytnej Grecji, takie jak ruiny w Olynthos

5.5
5.2

Wyświetlono 13 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Krystyna

Pobyt - Lipiec 2017

Zalety

Czysto,pokoj z widokiem na ocean. Ogolnie polozenie hotelu bardzo dobre , w poblizu duzo sklepow,

Wady

Kuchenka elektryczna w pokoju dlugo nagrzewala sie.

Bielawski

Pobyt - Październik 2015

Zalety

Wady

Położenie w samym rynku miasta (nocny hałas), rozeschnięte łóżka, niekompletne meble, brak jakiegokolwiek dozoru (może wejść dosłownie pierwszy lepszy z ulicy)

Krystyna

Pobyt - Lipiec 2015

Zalety

położony w centrum miasta, wszędzie blisko

Wady

mała łazienka, ale można przeżyć, wieczorem uliczny gwar i muzyka może przeszkadzać, mnie nie przeszkadzało.

4.2
Jola

Pobyt - Czerwiec 2015

Zalety

Dość czysto

Wady

Bardzo stary wewnątrz, pokoje, a zwłaszcza łazienki proszą się o remont, sprzątany tylko dwa razy w tygodniu.

Pobyt - Czerwiec 2015

Zalety

polożenie,jedzenie

Wady

słabe all inclusiv

Pobyt - Maj 2015

jak na Grecję to nawet fajnie...Zero animacji a jedzenie codziennie takie same.....

Zalety

w centrum...centralnie

Wady

w aneksie nigdy nikogo nie było tylko na powitaniu

Hieronim

Pobyt - Listopad 2014

Gdyby nie dbałość o czystość przez jedyną (pracowitą) pokojówkę w Hotelu to była by masakra,do tego niesympatyczny szef hotelu ogólne wrażenie bardzo złe - decyzja nigdy więcej Grecja. Za podobne pieniądze byliśmy (grupa wynosi 8 osób) na Fuertaventura to niebo a ziemia. Jedyny pozytyw to smaczne jedzenie i położenie hotelu ale to za mało żeby być zadowolonym. Organizator wczasów powinien zdecydowanie bardziej przyjrzeć się warunkom lokalowym ponieważ przesympatyczne p. Katarzyny Rezydentki Biura RAINBOW nie wiele są wstanie tam na miejscu zdziałać ponieważ ich uwagi działają w drugą stronę o czym przekonaliśmy się osobiście..

Zalety

Wady

Brzydka łazienka uszkodzone wyposażenie łazienki, drzwi balkonowe, gniazdka antenowe itp. Ogólnie wyposażenie o bardzo niskim standarcie

Mariusz

Pobyt - Październik 2014

Super wakacje za dobra cenę...pozdrawiam...i polecam wszystkim

Marzena

Pobyt - Sierpień 2014

Bylam w tym hotelu w sierpniu 2014 z rodziną. Z lotniska jedzie się okoł 1,5 godziny. Pokoje są malutkie ale raczej czyste choć wyposażenie jest stare. Klimatyzacja działa bez zarzutu. Właściciel jest bardzo miłym i uczynnym człowiekiem. Pani sprzątająca również się stara. Balkon na szczęście \\\" nie wychodził\\\" na ulicę, bo pewnie byłoby głośno całą noc. Ogólnie jak na trzy gwiazdki to jest OK. Bardzo dużym plusem są posiłki w Hanioti Grand Otel. Jedzenie jest tam bardzo dobre - sporo ryb, mięso, dużo warzyw, ciasta, lody itp. Do czystości również nie možna się przyczepić. Blisko tego hotelu ( gdzie chodziliśmy na posiłki ) jest plaża z płatnymi leżakami. Komplet dla nas czyli trzy leżaki i parasol to 10 euro. Trochę dalej jest plaża, gdzie można iść z ręcznikami itp. Podsumowując-polecam. Pamiętajmy, że płacimy za trzy gwiazdki, korzystamy z posiłków w hotelu czterogwiazdkowym. W każdym hotelu po tygodniu jedzenie zaczyna być monotonne ( choć ja osobiście nie narzekałam) Pojechałabym tam jeszcze raz! Pozdrawiam.

Zalety

mały,cichy, blisko morza

Wady

raczej małe pokoje

Pobyt - Sierpień 2014

aneks hotelu oceniam średnio, ma dwie gwiazdki więc nie ma co oczekiwac cudów, sprzątany codziennie. sam hotel położony jest przy głównym placu miasteczka, do późnych godzin jest dość głośno, dlatego polecam ten hotel osobom młodym , idącym spać późno, w okolicy jest bardzo dużo barów i restauracji gdzie serwują pyszne dania, cena za obiad za jedną osobę około 10 euro, blisko duży super market gdzie ceny były dość atrakcyjne. natomiasat hotel hanioti grand otel gdzie przebywalismy praktycznie cały czas rewelacja, w aneksie tylko spaliśmy. posiłki obfite, na sniadania i lunche praktycznie to samo ale każdy napewno coś wybierze, natomiast na kolacje zawsze coś było nowego. Basen troszke za mały ale bardzo czysty . plaża blisko, żwirkowa, dużo atrakcji wodnych za opłatami około 10 euro. Rezydentki miłe i pomocne , w ciagu tygodnia dwa razy przebywały w hotelu i słuzyły pomocą. ogólnie cały pobyt uważamy za udany i warto było jechac i zwiedzić halkidiki.

Zalety

w samym centrum miasteczka

Wady

pokoje małe głośna klimatyzacja wystrój pokoju oraz łazienki ma trochę zyczenia

Jarosław

Pobyt - Lipiec 2014

Hotel jak hotel szału nie ma wyspać sie mozna ale łazienka to dramat. Czysto ale warunki tragiczne jeśli chodzi o łazienkę.

Zalety

SzaLenstwa nie ma ale wyspać sie mozna

Julka (Katowice)

Pobyt - Lipiec 2014

Przyjechaliśmy do tego hotelu jako czteroosobowa rodzina i mieszkaliśmy (we czwórkę) w dwuosobowym pokoju z dostawką. Nie wiem dlaczego sprzedano nam ofertę z pokojem czteroosobowym skoro w hotelu są tylko dwu i trzyosobowe pokoje. Dostaliśmy jednak dodatkowy materac, przez co było niewiele miejsca w naszym pokoju, ale obsługa okazała się całkiem w porządku. Pani sprzątająca była bardzo miła i systematycznie wykonywała swoją pracę. Klimatyzacja jak najbardziej okej, W telewizji przynajmniej jest jeden polski kanał - Polonia. Mieliśmy bardzo duży balkon z tyłu budynku. Osobiście bardzo miło będę wspominać te wakacje i myślę, że świetnie trafiliśmy. Spodobał nam się również pomysł z zeszytem , w którym miłe słowa wpisywali wszasowicze. Jednym słowem - polecam.

Zalety

czystość, sympatyczna i systematyczna obsługa, świetnie położenie w centrum miasteczka

Wady

małe pokoje

Diament

Pobyt - Lipiec 2014

Bylismy z 2 dzieci.W ofercie były tylko pokoje z jedna dostawka, a dostaliśmy dwa oddzielne pokoje z balkonem, ale zastrzeglismy zeby było od cichej strony. Kuchania w Grand Otel bardzo urozmaicona, kazdy na pewno znajdzie cos dla siebie, obsługa baru bardzo sympatyczna.Szczerze - cena dobra, warto zaoszczedzic bo otoczenie i połozenie rekompensuje wszelkie niedogodności.

Zalety

połozenie, urozmaicona kuchnia

Wady

jesli pokój od strony miasta to bardzo głosno,

Hanioti Grand Annex Hermes