Hane Sun Elite (ex Noble Palace Side)

Ogólnie wrażenie bardzo dobre. Mała ilość maszyny rodaków głównie Rosja i Niemcy. Bardzo czysto w pokojach. Nowocześnie orzadxone pokoje, różnorodne animacje dla dzieci i dorosłych, jedzenie bardzo dobre i dużo każdy znajdzie coś dla siebie. Obsługa miła i pomocna. Bardzo polecem

Bardzo czysty i zadbany hotel. Obsługa mega miła i uprzejma. Niektórzy mówią o mało urozmaiconych posiłkach mi się jednak wydaje że to bardziej wymysł, ponieważ nigdy nie wyszłam z restauracji głodna jedynie wędliny mi nie podpasowały, za to desery zwłaszcza te typowo Tureckie bomba ! 🥰 Do plaży trzeba trochę się przejść aczkolwiek nic strasznego.

Hotel zasługuje na max 3 gwiazdki ,codziennie ta sama muzyka w kółko, jedzenie monotonne , żerowanie na dzieciach -popcorn płatny 2euro w amfiteatrze przy barach ,to już nie chodzi o te 2eu tylko jeśli płacisz za dziecko w wieku 13 lat normalnie to ten popcorn powinien być za darmo jak masz allinclusive , ogólnie bardzo kiepski hotel -nigdy już tam nie pojadę ,nie polecam nikomu

Cudownie spędzony tydzień. Personel pomocny, uśmiechnięty, kelnerzy niesamowici. Duży wybór jedzenia, wieczorami występy. Animatorzy zachęcają do aktywnosci : aerobik w wodzie, joga itp. Z chęcią pojechalibyśmy jeszcze raz. Polecamy.

Hotel bardzo mało. Basen mały i usytuowany w dole, ogrodzony budynkiem a więc zero wiatru, od płytek greje masakrycznie. E restauracji mniej stolików niż pokoi. Siłownia to jakieś nieporozumienie. Na 4 sprzęty tylko jeden działający. Morze szaro-zielone. Przyjechałyśmy o 9:00 a check-in dopiero o 14:00 Wylot o 23:00 a check-out o 12:30 Koczowanie na leżakach. Obsługa bardzo mało rozmawia po angielsku.

Nazwa  Hane Sun Elite (ex Noble Palace Side)
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Colakli
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, aquapark, fitness, darmowe wifi, sporty wodne, tenis

Wyświetlono 102 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Ula

Zalety

Nie jest za duży bardziej ma uboczy przytulnie i miło

Wady

Brak noe zauważyłam nic wartego uwagi

Paulina

Zalety

Bardzo miła obsługa Blisko przystanek oraz apteka i sklep

Wady

Sala na wieczorne kolacje była przeładowana, ciężko było znaleźć miejsce

Robert

Wady

słabe animacje ,i żerowanie na dzieciach -płatny popcorn jakby był ze złota

Zalety

Czysto , duży wybór jedzenia, cudowni ludzie.

3.7
Magdalena

Zalety

Ładne pokoje.

Michał

Pobyt w Hane Sun Elite oceniamy bardzo pozytywnie i w tej cenie zdecydowanie polecamy na wakacje. Wszystkie poniższe komentarze i uwagi podajemy nie tyle jako wady (czasem będą to pewne niedogodności, które nam bardzo nie przeszkadzały) a raczej właśnie jako wskazówki, których się nie znajdzie w opisie wycieczki/hotelu. ORGANIZATOR: JoinUp Bez żadnych zastrzeżeń, aczkolwiek nie korzystaliśmy z infolinii czy pomocy rezydenta, bo nie było takiej potrzeby. Przed lotniskiem w Antalyi oczekiwali przedstawiciele z JoinUp z dokumentami i informacjami dotyczącymi transferu do hotelu, zatem wszystko w najlepszym porządku (mimo że nie jest to najbardziej znane biuro podróży). W ramach wycieczki transport samolotem czarterowym, w cenie bagaż do 20kg dla każdego uczestnika, co dla nas było sporą zaletą. Transfer z lotniska do hotelu i na lotnisko z hotelu wygodnymi busami z klimatyzacją (czas ok. 1h) z pięknymi widokami na góry Taurus za oknami. HOTEL: bardzo zadbany, pokoje estetyczne, w optymalnym standardzie (nie są to pokoje turystyczne, służące wyłącznie do przenocowania), klimatyzacja działała bardzo dobrze, widok wybraliśmy na basen, co ze względu na położenie hotelu w odległości 600 m od plaży, było dobrym wyborem. W pokoju dostępna była lodówka z darmową wodą (uzupełnianą podczas pobytu), czajnik, kawa i herbata oraz sejf (dodatkowo płatny 3,5 euro/dzień). W samym hotelu dostępny kiosk oraz sklepy z "markowymi" ubraniami ;). Windy nieklimatyzowane, co było pewną uciążliwością zważywszy, że temperatura na zewnątrz sięgała wg wskazań do 44'C. Obsługa uprzejma (wnieśli walizki, pomogli z wifi i nie oczekiwali napiwków) jednak pewnym problemem była komunikacja w języku angielskim (słabo, lub w najlepszym wypadku średnio i to w lobby hotelowym). Room service wzywany w wygodny sposób poprzez naciśnięcie przycisku w pokoju (po wizycie niespodzianka w postaci płatków kwiatów na łóżku :). Bardzo czysto w tym w łazienkach i wspólnych toaletach (dostępne nakładki). W okolicy meczet, który można odwiedzić oraz bazary gdzie również można - jeśli kogoś to interesuje zaopatrzyć się w "markowe ubrania". Handlarze, zarówno w hotelu jak i na bazarach dosyć nachalni, ale tego należało się spodziewać. Wi-fi w hotelu bezpłatne i dostępne na terenie całego obiektu, ale dość słabej jakości. Plaża w odległości 600m, ale zgodnie z opisem kursował co 15 minut darmowy bus (niestety dość stary i bez klimatyzacji). Sama plaża prywatna i w cenie bezpłatne ręczniki, leżaki i parasole. Koniecznie należy zabrać obuwie na plaże, bo ta choć piaskowa, drobnoziarnista, ale ekstremalnie gorąca (można się naprawdę poparzyć). Samo morze bardzo słone, ale ciepłe i nawet przy tym upale lepiej jakby było chłodniejsze. Na szczęście przy samej plaży dostępne prysznice z zimną woda, gdzie można się schłodzić i oczyścić stopy i buty z piasku. Przy plaży również dostępne dwa bary, gdzie można dobierać drinki, lody i przekąski. ATRAKCJE: Basen przy hotelu z darmowymi leżakami ( o które nie trzeba walczyć, bo o każdej porze znajdą się wolne miejsca). Woda 140cm zatem idealna dla każdego (szczególnie dla dorosłych i dzieci 10+) można spokojnie popływać i skakać do wody, ale też nie martwić się, że jest za głęboko dla dzieci. Codziennie organizowany aerobik w basenie (nie obowiązkowy) i szczególnie polecamy Panią animatorkę, która potrafiła zaangażować do aktywności wiele osób. Zjeżdżalnie bardzo dynamiczne, dostarczały sporo zabawy, ale minusem było, że były czynne wyłącznie w dwóch okienkach po 2h od 10-12 i od 14-16. Basen co wieczór czyszczony skrupulatnie przez kilka godzin, co też poczytujemy za spory plus. Sauna bezpłatna, ale łaźnia turecka i spa dodatkowo płatne, na które codziennie pracownicy przy wymianie ręczników usilnie namawiali. Na terenie hotelu również dostępny bilard i małe boisko do piłki nożnej. Wieczorami występy na pobliskiej scenie dość monotonne (głównie w klimacie mini disco dla najmłodszych, czy bingo) poza jednym wieczorem, kiedy organizowany był wieczór turecki z pokazem narodowych tańców. WYŻYWIENIE: ilości nie do przejedzenia i wypicia w opcji all inclusive. Wygodne snack bary i pool bary, gdzie w dowolnym momencie można było sobie zamawiać darmowe drinki w tym regionalne piwo. Samo jedzenie bardzo ładnie serwowane, ale dość monotonne poza wybranymi dniami (np. wieczór turecki z bardzo ciekawymi regionalnymi potrawami w tym grillowana, siekana jagnięcina). Soki dość słabej jakości i co nas zaskoczyło również bardzo słaba kawa z ekspresu. Warta polecenia oczywiście herbata turecka serwowana w tradycyjnych tureckich szklankach. INNE: wszędzie ceny podawane w Euro i takie też są oczekiwania sprzedawców, zatem nie warto nawet wymieniać na liry tureckie, które bardzo szybko tracą na wartości. Wśród gości hotelowych trochę Polaków i sporo Rosjan, Niemców i Turków. W tych też językach komunikowała się większość obsługi.

Zalety

- basen dla dorosłych i dzieci ze zjeżdżalniami - transport na piękną piaszczystą plażę i ciepłe morze - darmowe parasole, leżaki i ręczniki - darmowe wi-fi. - ciekawe animacje w basenie, w tym mecze waterpolo. - dostępne dodatkowe bary przy plaży i scenie.

Wady

niewiele i zdecydowanie do przeżycia: -słaby/średni poziom języka angielskiego obsługi hotelowej, co trochę utrudniało komunikację (Pani z room service, na prośbę o papier toaletowy odpowiedziała "Yes, thank You" i oddalała się, ewidentnie zakłopotana :) koniecznie zatem należy poćwiczyć komunikację pozawerbalną/kalambury. - krótkie czas otwarcia zjeżdżalni na basenie. - trochę za gorąco, ale to nie wina hotelu tylko pory roku i pogody w Turcji.

Bożena

Hotel godny polecenia, obsługa wspaniała, pomocna i cały czas uśmiechnięta. Jedzenia bardzo dużo, do wyboru i do koloru. Basen przy hotelu ok, leżaki również. Na plażę jeździ co 15 minut bezpłatny busik. Na plaży czysto, obsługa dba o teren. Leżaki w porządku, wykonane z innego materiału niż plastik, solidne. Na plaży bezpłatny bar, a określonej godzinie darmowe lody (inne niż w Polsce, ale bardzo dobre). W ramach pobytu można zamówić sobie bezpłatnie danie z ala carte serwowane w hotelu obok. Pobyt uważam za udany

Bardzo ładny hotel, codziennie sprzątane pokoje. Miła obsługa, sympatyczni animatorzy, wieczorem muzyczne atrakcje dla dzieci i dla dorosłych. Smaczne jedzenie. Fajny basen przy hotelu.

Zalety

Smaczne jedzenie, muzyczne atrakcje w amfiteatrze.

Dagmara

Hotel czysty, obsługa przemiła, sprzątanie pokoi codzienne. Jedzenie cudowne, menu różnorodne każdy coś dla siebie znajdzie. Naprawdę polecam!!!

Zalety

- czystość - mega pyszne jedzenie

Wady

BRAK

Jedzenie smaczne, każdy znajdzie coś dla siebie. Obsługa hotelu bardzo miła. Sam hotel ogólnie też bez zastrzeżeń. Sympatyczni animatorzy.

Wady

Hotel ok, miłe powitanie tzn. Pan z recepcji wniósł nam walizki do lobby, obsługa recepcji słabo zna język angielski, co dla osób spoza Niemiec i Rosji jest problemem, dostaliśmy kiepski pokój na drugim piętrze ze słabym widokiem ale nie o widok przecież chodzi :) klima działała sprawnie, łazienka ok, pokój też, łózka wygodne, lodówka słabo chłodziła a w zasadzie w ogóle, po naszej interwencji pan coś tam pogrzebał ale bez pozytywnych rezultatów, lodówka była uzupełniana jeśli chodzi o wodę gaz. i niegaz. Pokój sprzątany codziennie, fajny bajer z wciśnięciem przycisku obok drzwi oznaczającego wolę posprzątania bądź informującego że właśnie "śpimy" i proszę nie wchodzić. Winda niestety tylko jedna do naszej części hotelu więc głównie chodziliśmy po schodach. W hotelu znajduje się kilka sklepów i lokali usługowych. Restauracja dosyć spora ale mimo to trzeba było zjawiać się przed ustaloną godziną posiłków aby nie szukać stolika i nie stać w kolejce po jedzenie. Wybór dań duży, jednak codziennie było podobnie, jak dla mnie nie jest to wada gdyż jedzenie przez tydzień czasu ulubionych dań nie było problemem. Na obiad były codziennie dwie zupy jednak ja nie spróbowałem ani razu gdyż skupiłem się na drugim daniu :) w menu były ryż, frytki czasami ziemniaki puree (smakowały bardzo mojemu synowi) mięso drobiowe, wołowe i jakieś mielone, różnego rodzaju makarony, jakieś wypieki ogólnie do wyboru do koloru. Na śniadanie były głównie jaja w różnej postaci, dla dzieci płatki, pancake choć akurat te ostatnie nie smakowały dzieciom. Na kolacje również dużo propozycji na ciepło i zimno. Desery dobre i bardzo duży wybór. Reasumując, jedzenie było super, francuskie psy niech nie jeżdżą na all inclusive :) Jeśli chodzi o napoje to też było wszystko :) Basen dość spory lecz niestety trochę za głęboki dla mojego syna (145 cm wzrostu) nie mógł swobodnie stać z ustami nad powierzchnią wody, fajne trzy zjeżdżalnie otwarte od 10-12 oraz od 14-16, leżaków też nie brakowało. Do plaży 10 minut spacerkiem, my głównie jeździliśmy busem który faktycznie kursował co 15 minut. Przy plaży dwa bary, jeden w odległości ok. 100 metrów od plaży gdzie serwowano posiłki od 11:30 do 15:30 oraz lody od 15:00-16:00 i napoje do 17:00 oraz drugi bar przy samej plaży gdzie podawano tylko napoje i lody w podanych wyżej godzinach. Jedzenie w barze bez zastrzeżeń. Plaża na szczęście piaszczysta bo mieliśmy obawy o żwirek jednak piasek był prawie taki sam jak nad Bałtykiem jedynie był trochę ciemniejszy. Konieczne zabranie klapek na plażę aby nie oparzyć stóp. Spory obszar plaży zadaszony, dość sporo leżaków. Wejście do morza w miarę łagodne ale dla mniejszych dzieci będzie trochę za głęboko, woda ciepła choć spodziewałem się jeszcze cieplejszej, po południu faktycznie była "ciepła zupka" :). Codziennie animacje wieczorne na specjalnej scenie oddalonej od hotelu, byliśmy na pokazie cyrkowym, muzyce na żywo, ogólnie spoko. Na koniec pobytu spotkała nas niestety niemiła niespodzianka, przed wyjazdem przypomniało nam się że przecież na podróż przyda nam się jakiś suchy prowiant, kiedy zapytałem o to na recepcji, polecano mi iść do restauracji bezpośrednio przed wyjazdem z hotelu i tam miał być jakiś prowiant. W restauracji pytałem dwóch menedżerów na przynajmniej na takich wyglądali, jeden łamaną angielszczyzną stwierdził że mogę sobie coś wziąć z kuchni a on nic nie wie o żadnym prowiancie. A drugi mówił tylko po niemiecku i przystawiał mi do ust telefon z wujkiem google który tłumaczył hahahahahah. Całe szczęście była pora kolacji i mogliśmy zapakować sobie do plecaka jakieś pizze i inne pieczywo. Gdybyśmy wyjeżdżali godzinę wcześniej musielibyśmy głodować do momentu dojścia do strefy duty free. Brak prowiantu i brak komunikacji obniża naszą ogólną ocenę. Wiem że to nie miejsce na takie info ale biuro join up nie zapewnia opieki rezydenta w hotelu, która według oferty miała być zapewniona, dostaliśmy jedynie numer telefonu do jakiegoś Słowaka czy Czecha do którego mieliśmy dzwonić w razie jakichś problemów. Tak więc, jeśli ktoś wybiera się na wczasy z join up niech nie liczy na pomoc rezydenta a jeśli nie zna rosyjskiego lub niemieckiego to w tym hotelu każda sprawa do załatwienia będzie drogą przez mękę.

Wady

Słaba lub brak komunikacji w języku angielskim

Klaudia

Hotel mały,na uboczu. bardzo dobre jedzenie, czysto. Bardzo miła obsługa. Nie nachalna napiwkowo. Bardzo dużo Polaków i Rosjan. Drinki średnie. Piękna plaża do której co chwilę dojeżdża bus, na piechotę parę minut. Spa cudowne. W stosunku jakość do ceny wypada świetnie.

Hotel wg mnie 3 gwiazdkowy. Pracownicy słabo mówią w języku angielskim, pokój i łazienka bardzo małe, jedzenie smaczne lecz monotonne ( szczególnie śniadania). W hotelu czysto, mało zieleni wokół hotelu.

Zalety

Miła obsługa, czysty basen, bus dowożący na plażę, możliwość zjedzenia obiadu na plaży. Blisko bazar ( po wyjściu z hotelu w lewą stronę i prosto 600 m ). Cena adekwatna do standardów hotelu.

Wady

Monotonne jedzenie, małe pokoje i łazienki, lody i gofry dla dzieci w wyznaczonych godzinach, hotel nie zapewnia oprowiantowania jeśli godziny wyjazdu są zaplanowane wcześnie rano.

Remek

Hotel nieduży, co dla mnie było plusem. Naprawdę czysty i zadbany. Jedzenie bardzo dobre, każdy z naszej grupy znajdywał coś dla siebie.

Zalety

-czysty, -jedzenie, -ładna plaża, -mini disco, -basen ze zjeżdżalniami.

Józek

Pobyt pod każdym względem pozytywnie. Obsłudze zależy na jakości.

Zalety

Czysto, jedzenie, plaża z barami, animacje, obsługa.

Wady

Nie znalazłem

Hotel na uboczu miasteczka, do plaży ok 700m. Odnowiony, bardzo czysty i zadbany. Przed sezonem wypoczynek bardzo udany.

Zalety

Kameralny, zadbany, czysty. Jedzenie urozmaicone. Bardzo ładna szeroka piaszczysta plaża.

Wady

Drinki w barach z alkoholem miejscowym słabym jakościowo.

Błażej

Pobyt oceniam dobrze i przyjemnie, pokój czysty, ładny, sam obiekt także utrzymany w dobrym stanie, w nowoczesnym stylu, dużo zieleni i miejsca do odpoczynku na terenie hotelu, dla ludzi, którzy nie lubią spędzać dużo czasu przy basenie, wystarczy wejść po schodach na kolejny poziom hotelu, aby wypoczywać w spokoju z dala od niego. Autobus dowozi na plaże i z powrotem co około 10 minut, jest klimatyzowany.

Zalety

Czystość na wysokim poziomie Miła i pomocna obsługa Ciekawa oferta rekreacyjna każdego dnia Pyszne desery Otwarto specjalnie dla nas restauracje na śniadanie o 3 rano przed wymeldowaniem

Wady

Mała różnorodność jeśli chodzi o posiłki

Artur

Bardzo ładny hotel, nowoczesny. Animacje codziennie na basenie, a wieczorami na scenie. Dużo leżaków wokół basenu nie było problemu z miejscem. Jedzenie bardzo dobre, każdy coś dla siebie znajdzie brak kolejek.

Zalety

Jedzenie bardzo dobre, każdy coś dla siebie znajdzie brak kolejek. Pokoje czyste. Obsługa miła

Wady

Wady strome zejście ścieżka betonową do plaży śliska posadzka

Grzegorz

Hotel jak najbardziej spełnił nasze oczekiwania,miła obsługa,dobre jedzenie,szybki transport na plażę.Ciekawe wieczorne animacje i zabawy.

Najlepszy hotel w jakim byłam. Obsługa super, czystość super, jedzenie przepyszne, super atmosfera, genialne atrakcje

Zalety

Czystość, jedzenie, personel, pokoje, animacje, atmosfera

Wady

Hane Sun Elite (ex Noble Palace Side)