Atrakcyjna lokalizacja: 10 km od największego parku rozrywki - Oasis Park, ok. 1500 m do centrum kurortu.
Udogodnienia i atrakcje dla dzieci: baby klub (0 -3 lat), miniklub (4- 8 lat), junior klub (9 - 12), dla młodzieży (od 13 lat i
Ok. 40 min spacerem do najsłynniejszej na Fuerteventurze plaży Sotavento.
Bogata oferta rekreacyjna: 3 baseny dla dorosłych, boisko do siatkówki plażowej i piłki nożnej, siłownia, SPA, pokój gier.
Irytujące jest kwaterowanie znajomych w pokoju z jednym łóżkiem i wspólną kołdrą. Jeżeli są 2 osoby powinny być 2 kołdry. Nawet pary lubią spać pod osobnymi kołdrami. W ofercie nie ma informacji o pobieranej w hotelu kaucji w wysokości 50 euro
Ogród, bardzo sympatyczna,grzeczna obsługa,czysto
Niedopieczone mięso,wręcz surowe niedające się pokroić i zjeść. Jedynie ryby i drób zjadliwe.
Hotel godny polecenia, jak najbardziej zasługuje na 4 gwiazdki. Gośćmi hotelowymi w 95% są Włosi, więc należy liczyć się z towarzyszącym im hałasem i szumem wokół siebie. Najlepsze pokoje z bocznymi widokami na ocean - pokoje dla dwóch osób, sprzątane codziennie. Pokoje rodzinne przestronne, z wyjściem na basen, przez co bardzo hałaśliwe - ze względu na dzienne i wieczorne animacje (jest to opinia zasłyszana od Niemieckich turystów).
Przede wszystkim doskonałe położenie, dostęp do wydzielonej zatoką plaży, doskonałe posiłki, napoje i alkohole dostępne w ciągu dnia wysokiej jakości (szczególnie warto zwrócić uwagę na jakość kawy, która w innych hotelach na wyspach pozostawia wiele do życzenia (pewnie ze względu na obecność Włochów w hotelu)), miła obsługa.
Problem z rezerwacją leżaków przy basenach (praktykowane jak w większości hoteli wcześniejsze \\\\\\\\\\\\\\\"rezerwowanie\\\\\\\\\\\\\\\" leżaków)
ogólne wrażenie dobre, miejsce właściwe do spokojnego wypoczynku, możliwość długich spacerów nadbrzeżem i dojścia m.in. do szerokiej, pięknej playa de sotavento, w pobliżu małe centrum handlowe oraz wypożyczalnie samochodów m.in. avia cars; pokoje duże, czyste choć pościel np. nie jest zmieniana codziennie z uwagi na oszczędność wody na wyspie o czym zresztą hotel informuje; jedzenie dobre i urozmaicone choć w momentach \\\"obłozenia\\\" hotelu w restauracji głównej panuje ścisk, a potrawy czasami są niedogotowane/ niedosmażone lecz to niewielka niedogodność, baseny ładne czyste, sporo leżaków, blisko plaży zlokalizowanej w małej urokliwej zatoczce, niestety (jak dla mnie) za dużo na niej nagich, starych Niemców przechadzających się brzegiem..., , siłownia mizerniutka dwie maszyny, kilka kompletów hantli oraz rowerki, bar w porządku z dobrymi drinkami, mini pole golfowe, mini kort, oraz dwa małe place zabaw dla dzieci; sumując hotel godny polecenia lecz nie jest to z pewnością czwórkowy standard, który robiłby szczególne wrażenie
dobre położenie, uroczy widok na ocean, miła obsługa
słaba siłownia, zbyt mały bar przy znacznym obłożeniu, dość mizerne animacje
Bardzo dobry hotel w spokojnej okolicy. Bezpośredni dostęp do dużej piaszczystej plaży (sporo naturystów). Posiłki bardzo smaczne. Uprzejmi i pomocni pracownicy recepcji (wszyscy mówią po angielsku i niemiecku, jeden pan także po polsku). W odległości 5 min. spacerem małe centrum handlowe, 10 min. do przystanku autobusowego. Nie liczcie na wysoko przepustowe połączenie z internetem, ale w końcu nie po to jedzie się na wakacje, żeby sprawdzać maile. Polecam!
Hotel rewelacja Jedzenie przepyszne Obsługa rewelacyjna Animacje Boskie I w końcu po polsku Animator polak Pogratulować wyboru hotelu na pewno spędzicie tam cudowne wakacje Ja takie miałam :) Polecam z czystym sercem:)
Było naprawdę świetnie i nie rozumiem osób ,które ciągle na coś narzekają.W hotelu panuje porządek, wyżywienie jest urozmaicone ,piękna plaża przy hotelu.Ogólne wrażenie naprawdę dobre.Rezerwując wyjazd czytałam różne opinie i nie popieram tych w których było o złym stanie hotelu, jakieś zdjęcia z popękanymi płytkami itp.Ludzie wyjeżdżamy na wakacje odpocząć , zobaczyć coś interesującego , a nie leżeć w pokoju i na wszystko narzekać! Jeżeli jest coś nie tak to ktoś to musiał zrobić ,a na pewno nie był to personel hotelu !!!
Jak dla mnie hotel o wysokim standarcie. Hotel rozłożony kaskadowo na zboczu, tak, że przy wejściu z ulicy znajdujemy się od razu na 4 poziomie z recepcją. Bezpośrednie zejście na plaże, ale uwaga, leżaki nie należą do hotelu i są płatne (4 EURO). Dla oszczędnych i nie lubiących widoku nagich niemłodych ciał (na plaży mnóstwo Niemców opalających się zupełnie nago) trzy baseny przy hotelu. W okresie, kiedy byliśmy w hotelu (grudzień), zdecydowaną większość gości stanowili Niemcy w słusznym wieku i pod ten rodzaj klientów dostosowane były rozrywki. Spokojne animacje. Wieczorem show. Jedzenie, moim zdaniem, dobre i zróżnicowane. Ryby, owoce morza, stół z potrawami dietetycznymi, dobre ciasta i lody. Ogólnie hotel wart polecenia.
Zgadzam się z panem Robertem â hotel doskonale położony, idealny dla tych, którzy cenią sobie spokój i ciszę (przerywaną tylko czasami przez biesiadujące na dziedzińcu hiszpańskie rodzinyď Jedzenie â smaczne, pokoje miłe i schludne. Polecam wynajęcie samochodu (w mieście taniej niż w hotelu) â warto pojechać choćby do Ajuy (zachodnie wybrzeże) i miejscowości Betancuria. Spędziłam tam piękny grudniowy tydzień â choć może nie tylko dzięki warunkom, jakie oferował hotel - z osobą, z którą byłam, szczęśliwa czułabym się nawet w wigwamieď
Średni hotel turystyczny.Nie należy spodziewać się elegancji(może niektórym odpowiada wchodzenie na kolację w klapkach i podkoszulku,ale nie mnie).Przeważają Włosi i Niemcy i to raczej \"drugiego\" gatunku.Widok z pokojów(radzę wybrać rodzinny) na najwyższych piętrach i plaża bardzo ładne.Wyżywienie bez zachwytu,ale może być.Drink bar wyglądał bardzo smętnie i mało przytulnie.Cena na zimę ok.2800 za 2 tyg. z HB do zaakceptowania.