Wulkan Teide z malowniczymi krajobrazami i trasami trekkingowymi
Plaże z czarnym wulkanicznym piaskiem i lazurowymi wodami
Parki wodne i rozrywki idealne dla rodzin z dziećmi
W sprawie wyjazdu Teneryfa tam gdzie byliśmy w Puerto de la Cruz miasto ładne minusy to plaża czarna ,wiatr oceanu dokuczliwy ,Byliśmy raz i ostatni nie ma to jak morze w Grecji nie umywa się i plaze jedynie komfort hotelu wysoki poziom.Zobaczyliśmy ale na pewno tam nie wrócimy.Mankament animacje i wszystko pod Niemców i Anglików.Pozdrawiamy.
Hotel ładnie położony bliska plaży i centrum cisza mieliśmy dostać pokoje bez balkonów a były z tarasami Dwaj panowie śpiewali nasze disco pola .Minus to AGLICY
blisko centrum i plaży
hotel zdecydowanie dla osob powyżej 50 !!! młodzi niech szukają hotelu gdzie indziej !!! dla osob którzy nie lubia wesołych wakacji tylko cisze i spokoj bez dzieci . ogolnie hotel czysty , jedzenie MEGA supper kalmary itd. ale długo jedzie się z lotniska bo Tui chyba szczędzi na lotnisku które jest przy hotelu ( masakra ) ! no i trzeba przyznać ze polnocna czesc wyspy nie ma ladnej pogody przez wulkan który zatrzymuje chmury .raz deszcz raz slonce . na południu wiecznie slonce :((
najlepszy hotel w miescie !! przepyszne jedzenie !!
animacje dla emertow , wieczorem nudy ,
Cały personel za wyjątkiem Recepcji był bardzo przyjacielski. Okolice basenu były odnowione i całość prezentowała się bardzo godnie. Po pokoju spodziewaliśmy się nieco więcej. Dla mnie wyglądało nieco turystycznie a za mało elegancji z 4*. Z wyżywienia byliśmy bardzo zadowoleni. Ja jako wegetarianka miałam szczególne obawy, które na szczęście zostały rozwiane już podczas pierwszej kolacji.