H10 Rubicon Palace

Pozytywnie , śniadania urozmaicone, udogodnienia ,czysto , pełny dostęp do atrakcji plus możliwość na miejscu wykupienia wycieczek .

Hotel na plus, odległość do cywilizacji na minus. W okolicy nie ma żadnych sklepów poza hotelowymi butikami. Najbliższe sklepy i piaszczysta plaża ok. 30min spaceru, co z 2 małych dzieci było dość uciążliwe. Za to baseny w hotelu rekompensują tę niedogodność, dla dzieci świetne zjeżdżalnie i mają klub dla najmłodszych.

Nie polecam tego hotelu. Lanzarote to piękna wyspa i jak najbardziej zachęcam do jej zwiedzenia! Natomiast hotel Rubicon Palace,,, przerost form nad treścią! Stare pokoje o \\\"papierowych\\\" ścianach i stropach, bardzo! irytująca obsługa, posiłki składające się z resztek z poprzednich dni,,, i wiele innych czynników sprawia że hotel zasługuje co najwyżej na dwie gwiazdki chodź płaci się za cztery. Dobre wrażenie na zdjęciach robi wymyślny pałac i kompleks basenów, które są zbędne i nie adekwatne do jakości usług i pokoi.

świetny hotel, przepyszne jedzenie, super atmosfera, przemili ludzie, wszystko rewelacyjne i dużo zabawy:)))oj działo sie działo:))

Polecam hotel na podróż poślubna, romantyczny wypad dla dwojga. Odradzam rodziną i szukającym rozrywki. Wokół 6 basenów znajduje się bardzo dużo leżaków. My nie mieliśmy problemu z dostaniem wolnego miejsce. Przyznaję że dużo czasu spędziliśmy na plaży. Wyżywienie w hotelu dobre. Z reguły kolacje najlepsze ze wszystkich posiłków. Wbrew powszechnej opinii że nie wolno najadać się na noc. Ja jadłam do oporu, ponieważ było smacznie.

Nazwa  H10 Rubicon Palace
Miejsce  Hiszpania / Lanzarote / Playa Blanca
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje, all inclusive
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, fitness, darmowe wifi, tenis, rozrywka i życie nocne

Unikalne krajobrazy wulkaniczne i Park Narodowy Timanfaya

Piękne plaże z czarnym wulkanicznym piaskiem

Jaskinie Cueva de los Verdes z imponującymi formacjami skalnymi

Wyświetlono 6 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Radek

Pobyt - Styczeń 2022

Zalety

Wszystko czego potrzeba na urlopie znajduje się na miejscu.

Wady

Daleko od głównej plaży

Pobyt - Maj 2012

Iwona

Pobyt - Styczeń 2009

natasza

Pobyt - Luty 2008

Piękny, rozległy i nowoczesny kompleks hotelowy (budynek główny kilkanaście mniejszych budynków). Położenie nad samym morzem, na skraju Playa Blanca. Dla niektórych oddalenie od centrum miejscowości będzie minusem (ok. 40 minut spacerem, do najbliższej plaży ok. 20 min). Ale nie jest tak źle, bo można załapać się na autobus spod hotelu, zamówić taksówkę za kilka euro, a najlepiej wynająć samochód. Jak dla mnie to położenie było na "+" , bo cenię sobie cichą okolicę i spacery przepiękną, nadmorską promenadą. Tą samą drogą można dotrzeć do dzikich plaż Papagayo... widoki warte są 6km spaceru w jedną stronę. Pokoje hotelowe są duże, b. czyste i nowocześnie urządzone. Z balkonu miałam piękny widok na Fuerteventurę. Posiłki bardzo smaczne i urozmaicone. Większość gości (głównie Anglicy, Francuzi i Hiszpanie) korzystała z opcji all inclusive i chyba nie wychodziła poza ośrodek. Zresztą nie ma co się dziwić. Hotel wszystkie atrakcje zapewnia na miejscu: jest kilka basenów, sporo animacji w ciągu dnia, centrum spa, poza tym dookoła dużo zieleni i kwiatów. To dobre miejsce na wypoczynek dla rodzin z dziećmi, sporo ich tu było. Gorąco polecam osobom ceniącym komfort i cichą, spokojną okolicę.

H10 Rubicon Palace