Długie, piaszczyste plaże idealne do relaksu i kąpieli słonecznych
Świetne warunki do surfingu i kitesurfingu dzięki stałym wiatrom
Spokojne miasteczka z białymi domkami i lokalnym rzemiosłem
Hotel nadaje się na podróż poślubną i dla ludzi chcących ciszy i spokoju. Na plaży leżaki i parasole płatne.... Cena 3 tysięcy złotych za tydzień powinna w sobie zawierać tak prozaiczną rzecz! Jedzenie smaczne, różnorodne. Polecam zawsze świeże owoce morza. Szczególnie krewetki po królewsku. Wyśmienite ! Pokoje bez zarzutu, łazienka schludna i czysta a to najważniejsze. Obsługa bardzo uprzejma władająca dobrze językiem angielskim. Proponuje udać się na jedną z okolicznych wysepek zobaczyć niesamowitą roślinność. Czysta plaża.
Marzy mi się powrót w to miejsce. Hotel spełnia swoje wymogi jak na hotel 4 gwiazdkowy. Pokoje jasne, dość duże, klimatyzowane. Łazienki z prysznicami. Urzekła mnie piękna okolica. Wielkie ruchome wydmy ( coś podobnego jak u nas w Łebie ), okoliczne wysepki. Do plaży jest dosłownie 2 minuty. Plaża robi niezwykłe wrażenie. Tym bardziej dla kogoś kto na co dzień nie mieszka nad Bałtykiem. W zasadzie w hotelu nic się nie dzieje, raczej jest to miejsce dla lubiących spokojny wypoczynek nad wodą, lub starszych osób.
Polecam szukającym ciszy i spokoju. Położony 50 metrów od plaży, blisko rezerwatu przyrody. W okolicy jest parę sklepów. Pokoje przestronne , dobrze umeblowane. Codziennie sprzątane, z wymianą ręczników. Łazienka z prysznicem i suszarką do włosów. Co prawda większość form spędzania wolnego jest płatna ale jakże ciekawa i różnorodna. Surfing, wędkarstwo, nurkowanie, sport wodne. Jest w czym wybrać. Ogólnie pobyt upłynął pod znakiem czynnego wypoczynku. Wróciłem zadowolony.