Unikalne krajobrazy wulkaniczne i Park Narodowy Timanfaya
Piękne plaże z czarnym wulkanicznym piaskiem
Jaskinie Cueva de los Verdes z imponującymi formacjami skalnymi
Ogólnie hotel na średnim poziomie.Na pewno nie wygląda tak jak pokazują zdjęcia,więc niektórzy mogą być rozczarowani po przyjeżdzie,jeżeli są nastawieni tylko na pobyt w hotelu. Jeżeli ma być to baza wypadowa do zwiedzania wyspy to naprawdę polecam.
Bliskość piaszczystej plaży,która jest super, bliskość kafejek, promenady .W hotelu zawsze się coś dzieje .Każdy na pewno coś dla siebie znajdzie . Jedzenie jest wspaniałe -codziennie coś innego
Bardzo brzydkie korytarze wyłożone jakąś okropną wykładziną . Na ścianach też jakieś płyty czy coś co to przypomina.Hotel niby po remoncie, ale pokoje za ciekawie nie wyglądają.
Wspaniały przestronnym apartament z aneksem kuchennym. Zdecydowanym plusem jest kuchnia, posiłki wysamplowane, jak w najlepszej restauracji 4*. Zarówno na śniadańie jak i kolację. Minusem jest tu tylko zimny ocean, niezbyt zachęcający do kąpieli. Niemniej na wiosnę można zwiedzić wyspę i mieć miłą bazę wypadową z hotelu.
Witam, w maju 2012r. byłem w tym hotelu i jestem zachwycony , hotel cudowny, bliskie połozenie od morza- wszystkim polecam ten hotel
Hotel rewelacyjny- spędziliśmy z mężem wspaniale wakacje. Blisko blaża- piaszczysta, miasteczko z licznymi pubami sklepami. Jedzenie w hotelu rewelacyjne bardzo bardzo dużo różnych przysmaków do wyboru. Szczerze polecam ten hotel!