HTop Royal Beach

Bardzo ładny, przestronny i wygodny pokój z dużym balkonem

Tak tak tak !! Hotel super na obsługę nie ma co narzekać ,czysto i dobre jedzenie . Jeżeli ktoś by miał problem z językiem to na recepcji jest osoba z Językiem Polskim . Jesteśmy bardzo zadowolone i będziemy polecać ten hotel. Wszędzie blisko ,super miejsce

Hotel jest bardzo ładny, po remoncie. Jedzenie przepyszne, 3 minuty pieszo do najlepszej plaży całego miasta. Ogólnie polecam i oceniam na 8/10

Hotel dosyć fajny, blisko plaży. Może odmalowany ale brakuje większego remontu. Pokoje średniej wielkości, grube, wygodne materace. Codziennie sprzątane, wymieniane ręczniki wg potrzeb. Są animacje, głównie dla dzieci , moze poza dartsami i kartami. Świetne jedzenie. Kto jezdzi to wie że sniadanko to zazwyczaj jajka parowki, jakas wędlina typ nieznany,ser i coś tam jeszcze. Tutaj już sniadanie było wyśmienite. Prawdziwe salami, chorizo, fuet, kiełbaski, pizza z pieca , kilka rodzajów sera, w tym pleśniowe, oliwki zielone i czarne, pomidory świeże lub zapiekane, wielw rodzajów pieczywa,naleśniki.. naprawde każdy znajdzie coś dla siebie. Obiady podobnie, ryby, kaczka, grillowane mieso kurczaka czy wołowina, królik, jagnięcina, krewetki itp. do śniadania podają nawet winko musujące a'la szampan. W hotelu jest zakaz rezerwowania leżaków co się chwali, jednak nie jest respektowany, a goście ze wschodu nie potrafią chyba czytać, więc na niektórych miejscach opalały się ręczniki, a panie z córka i wnuczkami przychodziły po 14tej. Szkoda. Napoje ok, w opcji all inc mamy do wyboru dosyć niskoprocentowe piwo, całkiem smaczne czerwone wino i różne inne alkohole. Whisky z colą wyjątkowo smaczna jak na all inc. Widać że nie najgorszy sort. Sama plaża bardzo blisko, z ratownikiem, piasek gruboziarnisty, ale ktoś pisał ze trzeba brać buty specjalne do wody.. nie na tą plażę.. tu jest spoko. Nie jest to drobniutki piasek nad polskim morzem,ale trochę podobny do bułgarii - może troszkę grubszy. Lezak na plazy 8€. Tyle samo parasol. Jak ktoś chce częściej spędzać czas nad morzem niż przy basenie to można za 10-15 kupić własny mniejszy parasol. Dla osob które nie wykupiły wyżywienia, na przeciwko hotelu jest mały market gdzie kupimy napoje a zaraz obok świetna pizza i taki sobie kebab.

Hotel dosyć duży, po remoncie , czysty, blisko plaży- najwiekszym plusem jest kuchnia, potrawy świeże i bardzo smaczne ( czasami zdarzają się kolejki - nam to nie przeszkadzało). Posiłki urozmaicone, myślę ,że nawet bardzo wymagające podniebienie znajdzie coś dla siebie.

Nazwa  HTop Royal Beach
Miejsce  Hiszpania / Costa Brava / Lloret de Mar
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje, all inclusive
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi

Malownicze plaże i ukryte zatoczki otoczone sosnami

Historyczne miasteczka, takie jak Tossa de Mar z ruinami fortyfikacji

Świetne warunki do uprawiania sportów wodnych, w tym żeglarstwa

Wyświetlono 38 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Kristina

Bardzo ładny, przestronny i wygodny pokój z dużym balkonem

Zalety

Pokój bardzo czysty i bardzo pomocny personel zarówno w kwestii uruchomienia TV jak i prośba o wskazanie drogi

Wady

Przy zamówieniu lunchbox przed wyjazdem na lotnisko rano o 6tej godz., dodawana jest woda którą tak trzeba wyrzucić zamiast np. kubka kawy ciepłej która rano bardzo by się przydała

Zalety

Blisko do plaży , wokół pełno sklepów ,na barze kelnerzy mili i naprawdę do ludzi , na recepcji osoba z J. Polskim (dla potrzebujących ) Obsługą sparawna

Anastazja

Zalety

Przepyszne jedzenie, na śniadanie podają nawet hiszpańskie Prosecco Cava, strefa basenów z jakuzzi tylko dla dorosłych na dachu, wstęp dzieciom zabroniony.

Wady

Dziwne godziny wyżywienia: na śniadanie miałam same 45 minut od 8 do 8:45 co jest bardzo wcześnie. Miałam HB i dostęp do wina na kolację, tylko musiałam za każdym razem prosić o wino obsługę, gdy inni gości mogli nalewać go sobie samodzielnie, a ja nie miałam opaski

Wojtek

Zalety

Blisko plaży, świetne jedzenie,miła obsługa Wyposażenie pokoju (wygodne materace, duży tv, balkon w każdym pokoju, suszarka, mydło, żel do kąpieli, szampon)

Wady

Kolejka do restauracji .Jest Pani która tym zarządza i bez tego byłoby krucho. Trochę mała restauracja w porównaniu do liczby gości.

Zalety

Świetna lokalizacja z dala od zgiełku, kuchnia, miły uśmiechniety personel.

Mariusz

Wszystko bardzo dobrze. Brak lodówki w pokoju i polsko języcznej telewizji w hotelu mimo wielu polaków zamieszkujących w hotelu. Z to były rosyjskie stacje telewizyjne.

Zalety

Obsługa i jeszcze raz obsługa. Najmocniejsza strona hotelu.

Wady

Brak lodówek w pokojach i polskiej telewizji. Za to obecność rosyjkiej telewizji i to wielu stacji.

Mieliśmy pleśń na ścianach w pokoju. Nie włączaliśmy klimatyzacji przez cały wyjazd. Wszyscy się potem krztusili. Hotel bardzo przestarzały. Na śniadaniach nie było nawet bananów tylko jeden max 2 rodzaje owoców.

Zalety

Jedyny plus, że blisko morza i można.

Wady

Można nabawić się chorób przez stan pokoju. Grzyb na ścianach.

Hotel położony niezwykle dogodnie. W pobliżu wiele barów, sklepikow z pamiątkami, niewielki market itp. Do plaży od hotelu jest bardzo blisko. Dotarcie tam, to krótki, przyjemny spacer. O tej porze roku na plaży warunki idealne. Tłumów już nie ma, a jednak odczuwalna jest jeszcze wakacyjna aura. Pogoda wspaniala, plaża czysta, woda idealnie ciepła. Możliwość nabycia umiejetnosci nurkowania pod okiem sympatycznych instruktorów (-rek:) 6 piętrowy budynek hotelu posiada basen zewnętrzny z leżakami i parasolami. Basen usytuowany jest w pobliżu baru, w którym rowniez można było posłuchać muzyki na żywo i potańczyć. Na dachu hotelu również przyjemne miejsce do wypoczynku. Tu można zrelaksować się w jacuzzi i poopalać się spokojnie na leżakach, których jest tu wystarczająca ilość. Jest też mini barek. Niestety w czasie naszego pobytu już nie czynny. Pokoje z balkonami, wyposażone adekwatnie do podstawowych potrzeb. Mankamentem jedynie jest brak choćby mini lodówki w pokoju. Łazienki, takie sobie (nieco podniszczone sanitariaty, piszę tu o pokoju, w którym nam przypadło mieszkać). Ale wszędzie czysto. W łazience na bieżąco zmieniane ręczniki, systematycznie uzupełnianie pojemniki z szamponem, mydłem, płynem do kąpieli. Często zmieniana jest też pościel. Jadalnia dość duża, ale stoliki usytuowane tak, że każdy swobodnie i sprawnie mógł się obsłużyć. Posiłki bardzo smaczne, urozmaicone i różnorodne. Nie bylismy w stanie w ciągu kilku dni pobytu tutaj, spróbować wszystkich dań : sałatek, deserów itp. Mamy nadzieję dokończyć degustację następnym razem :). Istnieje co prawda możliwość korzystania z internetu, ale niestety że względu na słaby sygnał, nie w pokoju, lecz wyłącznie w bliskim sąsiedztwie recepcji. Personel w hotelu, reaguje skutecznie na potrzeby gości. No, ale każdy chyba wolałby się czuć jak gość, a nie petent. Ale........... Dobrze, że na zewnątrz uśmiechalo się do nas slonce . Bo na recepcji, w jadalni tak mało jest uśmiechu personelu. Życzliwy usmiech z pewnością bardziej ocieplliloby klimat tego hotelu. Jeśli chodzi o komunikację z personelem to wyłącznie w języku hiszpańskim lub angielskim. Jednak nie trzeba być specjalnie poliglota, aby porozumieć się w podstawowych sprawach. Osobiście polecam ten hotel.

Zalety

Usytuowanie hotelu Dbałość o czystość Dobra kuchnia możliwość skorzystania z rozrywki na terenie hotelu

Wady

Brak lodowki Brak mozliwosci korzystania z Wi-Fi w pokoju Mało pogodny personel

Sylwia

Pobyt w hotelu oceniam bardzo dobrze. Pokój skromny, ale schludny. Blisko plaży.

Zalety

Bliskość plaży, bardzo dobre jedzenie

Wady

Mało miejsca na basenie

1.3
Sabina

Pobyt - Lipiec 2023

Nie polecam .Hotel wymaga generalnego remontu, w łazience brudna wanna i ubikacja.Jedna stolowka , snak bar .Na basenie max 35 leżaków po godzinie 9 nie ma już wolnych leżaków pozostają stoliki z krzeselkami.Na terenie hotelu obowiązują karty zamiast opasek . W restauracji ogólny halos monotonne jedzenie ,brudne szklanki i talerze ,chcac się napić przykładasz kartę do czytnika który nie zawsze działała ,a jak działa to okazuje się ,że napojow brak , obsługa poproszona o uzupełnienie wskazywała kolejne miejsce..W barze napoje podawane w kubkach plastikowych moco już po przejściach .W snak bar porażka . Położenie hotelu ok 1 km od centrum. Do morza ok 400

Zalety

Brak ,nie polecam.

Wady

Jedzenie i pora posiłków. Brudne naczynia Brak odpowiedniej ilości leżaków na basenie Hałos na stołówce Kubki plastikowe wielokrotnego użytku mocno zużyte Ciągły brak napoi w restauracji Soki i napoje rozcieńczone

Dorota

Pobyt - Lipiec 2023

Hotel skromny i dość staroświecki. Pokoje z niemodnym wyposażeniem ale czyste. Sprzątanie i czyste ręczniki na życzenie nawet codziennie (wystarczy zostawić kartkę na klamce). Pościel klasycznie biała i czysta (narzuty na łóżkach i zasłony staroświeckie, nieładne - w moim przekonaniu zupełnie zbędne) . Klimatyzacja OK. Jedzenie różnorodne i przepyszne, każdy znajdzie coś dla siebie. Personel przemiły i profesjonalny na każdym szczeblu: po recepcjonistów, kelnerów, kucharzy do sprzątaczek włącznie 😀. Super cierpliwi ludzie - jeżeli nie znasz języka hiszpańskiego i słabo idzie Ci po angielsku to dogadasz się na migi 😉 Do najbliższej plaży kilka kroków, zaś do centrum 20 min spacerkiem. Z centralnego dworca autobusowego (ok. 1km) można w godzinę dojechać do Barcelony - bilet normalny w dwie strony trochę ponad 20 Euro/os, więc tanio. Można również wykupić tam całodniową wycieczkę objazdową - 50 Euro/os. Generalnie wakacje udane. Polecam 😀

Zalety

Miły Personel. Dobre jedzenie. Czysto. Blisko do plaży. Klimatyzacja.

Wady

Stare wyposażenie. Niemodne, nieestetyczne narzuty i zasłony.

Pobyt - Czerwiec 2023

Hotel przyjemny, natomiast nie są to 4 gwiazdki. Pokoje skromnie wyposażone, codziennie sprzątane. Jedzenie niby dobre, ale mało urozmaicone więc po tygodniu masz już dosyć ... Ogólnie bardzo udany wyjazd.

Zalety

- Hotel blisko plaży - Jedzenie dobre, ale monotonne

Wady

- W czasie posiłków straszy hałas, ze względu na ilość osób przebywających w hotelu

Pobyt - Czerwiec 2023

Hotel OK , nie mam dużych oczekiwań.. jednak rozwiązanie zamiast opasek, a karty podchodząc do barów itd to fatalne rozwiązanie dla mnie.. cały czas trzeba te karty wyjmować i pokazywać.. i pilnować, żeby nie zgubić..

Zalety

Fajna lokalizacja

Wady

karty dla allinclusive, wydaje mi się, że osoby z allinclusive były trochę czasami traktowane jako drugi sort niż te HB, bo HB w barach płaciło dodatkowo :)

Gabi

Pobyt - Wrzesień 2022

bardzo przyjemny pobyt, hotel blisko plaży i w fajnej odległości od centrum. Codzienne sprzątanie pokoi, w okresie wrześniowym liczba gości idelana.

Milena

Pobyt - Sierpień 2022

Hotel ma juz swoje lata, co widać szczególnie po pokojach, łazienkach. Ogromny plus za jedzenie. Bylo pyszne !!! Różne, codziennie jakas nowowsc. Pieknie podane na malych miseczkach np. owoce morza. Każdy na pewno znalazłby cos dla siebie. Nie mogliśmy się doczekać pory posiłków:) obsługa miła. Barmani również. Atmosfera przyjazna. Pościel byla wymieniana codziennie, pokoje byly sprzątane. Każdy pokój ma spory balkon. Blisko do plazy!!

Zalety

Jedzenie Blisko do plaży Mila obsługa

Oliwia

Pobyt - Sierpień 2022

Pokoje jak i cały hotel powinien zostać odświeżony. Wszystko jest bardzo stare. Ale ogólnie pobyt oceniam na plus. Obsługa bardzo miła, dobrze rozumie język angielski. Drinki oraz jedzenie bardzo dobre. Na all inclusive duży wybór jedzenia. Basen mimo wszystko duży, dużo leżaków i parasoli przy basenie. Lokalizacja super -blisko do plaży jak i do centrum Loret de Mar.

Zalety

Dobre jedzenie, miła obsługa, świetna lokalizacja .

Wady

Wystrój .

Artur i Agnieszka

Pobyt - Lipiec 2022

Pobyt w hotelu Top Royal Bleach bardzo udany. Hotel, pokoje, basen, windy czyste. Restauracja duża, przestronna, jedzenie przesmaczne. Basen, kilka jacuzzi na dachu (na 7 piętrze) wszędzie czysto. Barmani uśmiechnięci,bardzo uprzejmi. Obsługa hotelu na najwyższym poziomie. Goście hotelowi spokojni,nie słyszeliśmy żadnych hałasów. Czytając negatywne opinie nie wiemy kto to pisze,w tym hotelu nie znajdziecie żadnych wad.

Zalety

Hotel,pokoje bardzo czyste. Obsługa fantastyczna. Bardzo blisko plaży Fenals (3 minuty). Jedzenie bardzo smaczne.

Wady

Nie znaleźliśmy żadnych wad !!!!

Grzegorz

Pobyt - Lipiec 2022

Hotel bardzo ładny zadbany nie ma się do czego przyczepić rozmaite jedzonko każdy znajdzie coś dla siebie

Zalety

Dobra lokalizacja która pozwala na szybkie dostanie się we wszystki zakątki w Lloret

Wady

Basen zbyt mały jak na taki hotel

Pobyt - Maj 2022

Hotel super pod każdym względem .Jedzenie bardzo dobre ,obsługa super

2.8
Joanna Gontarz

Pobyt - Lipiec 2019

To nie jest hotel na wakacyjny wypoczynek, w żadnym wypadku na pobyt z dzieckiem. Nie polecam. Szkoda pieniedzy! Hotel moloch z jedną, ciasną restauracją. Ciasne lazienki, brudne, nieodnowione. Ratuje go JEDYNIE położenie. Nic więcej.

Zalety

Polozony blisko morza i to jedyna zaleta

Wady

Stary, brzydki hotel, o odrzucajacym zapachu.

HTop Royal Beach