Hotel jak najbardziej na plus miła obsługa dobre jedzenie i ciekawe animacje jak najbardziej polecam i za rok tam wracam
Bardzo duzo zieleni i różnych kwiatów wifi darmowe oraz często sprzątanie pokoje
Nie było żadnych wad
Hotel przy samej plazy co myślę, ze jest dużym plusem. Bary dostępne w zasadzie bez przerwy. Obejście wokół hotelu czyste, zadbane. Przechodząc do kwestii przed którymi wato ostrzec. Jedną z bardzo dużych wad w mojej ocenie jes brud. Na ścianie w pokoju który otrzymaliśmy wielka plama, prawdopodobnie po zalaniu, pokryta grzybem. Obrazy na ścianie zapleśniane. Najgorsza jednak była łazienka. Już na dzień dobry pozostałości na lusterku, prawdopodobnie po poprzednich gościach, plamy z pasty do zębów, odbite kółka po kubkach oraz wszechobecny smród z kanalizacji, śmierdziało bez przerwy. Sprzątanie ogarniczalo się do dołożnia wody, papieru toaletowego i poprawienia łóżka, pościel według opisu miała być zmieniana 3 razy w tygodniu. Mojej ocenienie nie zmieniona była ani razu. Podłoga po kilku dniach kleiła się z brudu. W kwestii jedzenia, wybór spory jednak jedzenie bardzo powtarzalne. Obsługa w baze z drinkami w większości miła. Jednak zdarzają się zwłaszcza młodzi barmani, robiący sobie nie śmieszczne żarty z gości. Spory minus to również wszechobecne papierosy. Dym dosłownie wszędzie. Od barów z drinkami, gdzie by coś zamówić najlepiej wstrzymywać powietrze po plaże, gdzie wszyscy palą leżąc na leżaku. Jestem osobą niepalącą i podczas pobytu w ciąży. Brak wydzielonych stref powodował, że nie mogliśmy skorzystać z wieczorków tematycznych. Czy wybraliśmy ten hotel jeszcze raz ? Brak sprzątania pokoi oraz smród papierosów myślę że jest nie do przyjęcia, płacąc za 5 gwiazdkowy hotel. Żałuję że nie zrobiłam zdjęcia tych rewelacji.
Hotel usytuowany przy plaży Możliwość skorzystania z sportów wodnych
Pokój który otrzymaliśmy był brudny. Smród wydobywający się z łazienki. Brak sprzątania ! Powtarzalne posiłki
Piekna, zadbana zieleń i bliskość natury. Koty, kaczki, kury i króliki w ogrodzie robią świetny klimat, szczególnie dla dzieci, które mają okazję z bliska zobaczyć także cytryny i inne owoce na drzewach. Międzynarodowa obsługa stara się, aby gość czuł się jak u siebie i nawet uczy się języka polskiego, mili, pomocni, super kontakt z dziećmi. Cała rodzina jest bardzo zadowolona z pobytu i chętnie kiedyś tu wrócimy.
Miła, pomocna, pracowita obsługa. Zadbana, różnorodna zieleń. Wyśmienita, robiąca wrażenie kuchnia. Dogodne położenie nad kamienistą plażą, co sprzyja przejrzystości wody podczas snorklingu (rybki pływają przy brzegu, nawet miedzy nogami).
Filtry klimatyzacji mogłyby być częściej sprawdzane.
Czytając opinie osób, które wróciły z wakacji w tym hotelu tydzień przed naszym wylotem byliśmy bardzo zaniepokojeni. Jednak już po przyjeździe wszystkie zmartwienia okazały się niepotrzebne, a opinie poprzedników wspominaliśmy ze zdziwieniem. Hotel zrobił na nas bardzo dobre wrażenie. Juz na wejściu dostaliśmy mapę hotelu oraz listę rastauracji z wyróżnieniem godzin ich otwarcia. Zanim dostaliśmy karty do pokoju pokierowano nas na posiłek, abyśmy nie musieli czekać w lobby. Pokoje jak na zdjęciach, dostępna lodówka, telewizor, sejf, sprawna klimatyzacja. Hotel wyróżniała bardzo duża roślinność. Nie rozumiemy jak ktoś mogl narzekać na posiłki. Potrawy faktycznie się powtarzały, jednak jedzenia było tak dużo, że codziennie można było jeść coś innego. Z restauracji a la carte wybraliśmy restauracje turecka - jedzenie również bardzo dobre. W barach były dostępne karty z proponowanymi drinkami w języku polskim oraz w snack barze polskie menu. W hotelu był dostępny również alkohol importowany. Na plaży oraz przy basenach zawsze był widoczny ratownik. Codziennie inne animacje, animatorzy zachęcali codziennie do zabawy. Można było poruszać się autobusem który zatrzymywał się przy hotelu i za 1,5 euro dotrzeć na bazar do Kemer. Obsługa hotelu bardzo przyjazna.
Przyjazna atmosfera, dużo animacji, bardzo dobra muzyka, duży wybór jedzenia, organizacja hotelu, dostępne menu w języku polskim, piękne widoki na plaży
Nieapetyczne przekąski w Street snack - dostępne kanapki, lody i gofry.
Świetny hotel.,🙂 czysto dobre jedzenie, miła obsługa. Codziennie wieczorne występy.
Przekraczając bramę hotelu przenosimy się do botanicznego ogrodu. Bardzo dużo zieleni i rozmaitych roślin które robią imponujące wrażenie. Pracownicy hotelu bardzo dbają o czystość na terenie całego obiektu, oraz są bardzo przyjaźni i kochają dzieci. Pokoje są ładnie, klimatyzowane, w tv 3 kanały w języku polskim. W łazienkach jest troszkę nie doskonałości ale pokoje sprzątane codziennie, zmieniane ręczniki kąpielowe oraz na życzenie pościel. Do dyspozycji gości są 2 baseny w tym jeden z brodzikiem dla dzieci oraz zjeżdżalniami dla starszych. Leżaki są za darmo i w wystarczającej ilości. Bardzo blisko plaża z wejściem do morza oraz leżakami. Plaża kamienista. Codziennie odbywają się różne animacje dla dorosłych jak i dzieci. Na terenie obiektu jest również klub dla dzieci z placem zabaw gdzie można zostawić je pod opieką animatorów. Goscie mogą korzystać z restauracji głównej oraz 2 barów przy basenach. Na terenie obiektu jest darmowe WiFi.
Animacje Czystość na terenie obiektu Jedzenie Blisko lotnisko
Niedoskonałości w łazience
Ocena dla hotelu dobre 4 plus Szkoda że brak polskojęzycznej obsługi Jedzenie SUPER plus owoce Ekipa sprzątająca pokoje ocena 3
Usytuowanie w ogrodzie botanicznym
Czystości pokoi Hałas Brak polskojęzycznej obsługi
Ocena ogólna bardzo dobra, pobyt bardzo udany, jesteśmy zadowoleni i możemy polecić ten hotel znajomym.
Świetna lokalizacja, dostępność morza, basenów, zadrzewienie/ zacienienie/ roślinność, bardzo kompetentny i przyjazny personel.
Bardzo głośna, "prosta" muzyka, głównie dudnienie basów, nawet do godziny 23:00.
Jesteśmy na miejscu i niestety biuro podróży Coral Travel musi zabrać się za weryfikację sytuacji obecnej na miejscu. ULTRA ALL INCLuSIVE jest mocno naciągnięte… oczywiście dostaniemy dostęp do wszystkich atrakcji….. jeżeli jednak ktoś lubi wypić normalny importowany alkohol to go tutaj zastanie między 21:00-09:00 w chill barze przy plaży. Ogólnie przez cały dzień jesteście skazani na lokalne alko z mocno niesmacznymi zamiennikami naszych znanych napojów. Można zapomnieć o napojach typu Cola, Sprite, Fanta itd. Mini bar uzupełniony na początku o dwie puszki z wyżej wymienionych marek. Później donoszą po dwie wody dziennie.. bez komentarza…
Miła i uczynna obsługa…bardzo duży plus tego hotelu..
Brak prawdziwego ultra za które płacimy… pani rezydent powiedziała mi że jest inflacja.. polecam Coralowi napisać na stronie Ultra All - Putinflacja..
Piękny hotel ,polecam dla rodzin z dziećmi . Bardzo ładne pokoje , czysto , miła obsługa, pyszne jedzenie i super drinki . Plaża, basen , spokój czego chcieć więcej.
Wszystko brak minusów
Ogólne wrażenia z pobytu mamy dobre. Otoczenie kompleksu pełne zieleni i zwierząt. Dużo atrakcji i animacji dla dzieciaków. Widoki piękne.
Mnóstwo zielonej przestrzeni, ciepła woda w basenach i w morzu. Bardzo dobrze zorganizowane animacje i atrakcje dla dzieci.
Zdecydowanie standard poniżej 5*. W pokojach przydałby się remont.
Hotel zgodny z ofertą, pokoje dokładnie jak na zdjęciach widać na nich ząb czasu ale absolutnie to w niczym nie przeszkadza , obsługa miła i uczynna! Jedzenia w brud, nie do przejedzenia! Atrakcje, animacje w kółko coś i dla każdego! Polecam z całego serca!
Obsługa,
Pobyt super! Blisko do morza, przepiękne widoki na góry, dobre jedzenie, super animacje i występy wieczorami z muzyką.Polecam!
Blisko do morza.
Bardzo atrakcyjny hotel . Mnóstwo zieleni , hamaki , siłownia , konkursy i zabawy .Obsługa na najwyższym poziomie . Polecam gorąco dla par jak i rodzin z dziećmi .Dwa baseny plaża na wyciągnięcie ręki . Moja ocena 10/10.
Lokalizacja . Hotel wśród zieleni.
Bardzo dobra ocena. Hotel zadbany z pięknym ogrodem. Baseny dla dzieci wystarczające. Leżaki i pokoje sprzątane na bieżąco. Piekny widok z plaży.
Piękna roślinność. Pięknie zadbane ogrody. Można było poczuć się jak na Bali. Rozmieszczenie basenów, restauracji i barów bardzo fajne. Animacje wieczorem rewelacyjne. Każdej nocy inne show i dyskoteka.
Jedzenie nie było jakąś petardą, ale ogólnie ocena na dobry +.
Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w tym hotelu. Wokół dużo zadbanej roślinności. Jedzenie bardzo dobre. Miła obsługa. Warto mieć buty do morza, gdyż plaża kamienista, można także kupić na miejscu.
Hotel bardzo ładnie położony wśród drzew i roślinności. Dużo przeróżnych ptaków żyjących pośród roślin ( perliczki, kury, kaczki, gęsi i oczywiście wszechobecne koty). Szeroki wybór gastronomiczny i barowy. Świetne miejsce na rodzinne wakacje.
Duża roślinność, smaczne jedzenie, lokalne potrawy, dużo atrakcji dla wszystkich, dostęp do morza ( hotelowa plaża wraz z leżakami i parasolami), możliwość skorzystania opcjonalnego ze sportów wodnych. Czyste pokoje, miła obsługa.
Troszkę za bardzo hałasujące ptaki w ciągu nocy i nad ranem :) Niektóre pokoje wymagają lekkiego remontu.
Otoczenie przepiękne, morze, góry, las. Wszystko zadbane i czyste. Różnorodność posiłków.
Codzienne animacje zarówno dla dzieci i rodziców!
Najsłabszym ogniwem była łazienka, ale to indywidualne drobiazgi do naprawy…
Pobyt w hotelu oceniam na bardzo udany, każdego dnia podobał nam się bardziej. Po przyjeździe zostaliśmy zakwaterowani w pokoju standard 2+2 czyli jedno duże łóżko jedno 1 osobowe i dostawkę. Brakowało 1 kompletu pościeli ale po zgłoszeniu została dostarczona bardzo szybciutko. Pierwsze wrażenie było takie sobie, mąż lekko zdegustowany bo hotel jest ogólnie wybudowany w latach 90 ale pokoje odnowione . Było czuć lekką wilgoć niby na początku bo budynki są w cieniu ,co tak naprawdę jest bardzo duża zaletą - okazało się później. hotel składa się z sama nawet nie wiem ilu budynków w których może być po 20 pokoi. Jest tam cudnie, zielono, bardzo dużo starych ogromnych drzew. Atrakcje dla dzieciaków koty, kury, króliki, perliczki to był hit 😀 spacerujące po terenie hotelu. Strefa wydzielona do zabawy dla dzieciaków i masę zajęć. Dwa baseny ,jeden ze zjeżdżalniami. Jedzenie bardzo dobre, myślę że przez tydzień wszystkiego nawet nie spróbowałam. Mój zniesmaczony mąż (na początku) na koniec wyjazdu bardzo mi dziękował że znalazłam takie super miejsce i że co dzień podobało mu się tam coraz bardziej.😊
Zielono, smaczne jedzenie i bardzo urozmaicone. Przy samej plaży. Jeden basen jest dosłownie prawie na plaży 😉 no i te poukrywane knajpeczki - super
Po dłuższym zastanowieniu nie ma wad
Hotel położony w pięknym zadbanym ogrodzie z mnóstwem kwiatów i zieleni przy samym morzu Bungalowy hotelowe swoją świetność mają już za sobą i nie zasługują na 5 * Sprzątanie polegało na wymianie ręczników i opróżnieniu kosza nic więcej.Animacje dla dorosłych bardzo przeciętne Jedzenie typowo tureckie bez wyboru mięsa (baranina pod różnymi postaciami)