Malownicze szlaki turystyczne przez Góry Stołowe i Bystrzyckie
Liczne uzdrowiska oferujące zdrowotne kąpiele i zabiegi
Jaskinia Niedźwiedzia – największa jaskinia w Sudetach
Nie polecam. Na szczęście nie musiałam tam przebywać zbyt długo , tylko dwa noclegi. Łazienka okropna , brudna, brak podstawowego wyposażenia, jakim jest choć by mydło. Jeden ręcznik na osobę. Brak ręczniczka do wyjścia z kabiny prysznicowej - niebezpiecznie ślisko. Ręczniki nie zdążały wyschnąć. Koleżanka została zakwaterowana w pokoju, w którym z łazienki nie wyniesiono śmieci po poprzednich gościach , niebywałe ! Hotel dobry na wypoczynek na jedną, dwie noce bez konieczności absorbowania personelu swoją osobą - korzystajcie na własną odpowiedzialność.
Blisko centrum
Brak parkingu, łazienki proszące się o sprzątanie i o pełne wyposażenie zgodnie z ofertą , personel mało przyjazny.
Pobyt 14.07.2018-22.07.2018. W pokoju Czysto. Hotel w cichej okolicy lecz wszędzie blisko. Obsługa miła i przyjazna dla gości. Smaczne i obfite posiłki. Jedynym mankamentem może być brak parkingu z prawdziwego zdarzenia, choć można parkować wokół hotelu.
Położenie, cena,obsługa,posiłki.
brak parkingu
Z roku na rok coraz gorzej, przydal by sie remont.
Czasy PRL
Brak remontu
obsluga bardzo mila,ale warunki bardzo niskie, ogolnie nie polecam
niski komfort