Malownicze zatoczki z turkusową wodą i białymi plażami
Tętniąca życiem stolica Palma de Mallorca z gotycką katedrą
Góry Tramuntana z trasami idealnymi na piesze wędrówki
Hotel pomimo remontu nie ma dobrych warunków do wypoczynku. Otrzymalysmy pokój przy ruchliwej ulicy. Nie mixna było zamknąć okien, ponieważ bardzo głośna klimatyzacja nie pozwalała spać. Ponadto w budynku było sporo nastolatków z Niemiec nie głośnych, krzyczących, trzaskających drzwiami. Zgłosiliśmy problem rezydentowi, który jednak nie pomógł nam w żaden sposób. Byliśmy zmuszeni dopłacić 120 euro za pokój z widokiem na park i basen, w którym także było b. dużo młodych Niemców przeszkadzających w nocy. Tak więc, nie polecam tego hotelu.
Dobre posiłki. Miła obsługa. Bardzo zaangażowany i pomocny menadżer hotelu.
Ubóstwo wyposażenia. Hotel zasługuje na 2 gwiazdki. Brak lodówki, czajnika, szklanek i jakichkolwiek naczyń. Hotel że względu na ogrom nastolatkiw z Niemiec nadaję się na internat.
codziennie takie same śniadanie, przez co nie chciało się na nie chodzić, klima w pokoju działała tylko w dzień przyjazdu, później przez resztę dni była wyłączona, na recepcji stwierdzili ze się sama wyłącza i włącza kiedy trzeba.. personel w porządku, pokoje czyste, codziennie sprzątane i wymieniane ręczniki
W pokojach niby sprzątanie codziennie, ale tylko powierzchownie, ręczniki wymieniane co jakieś 5 dni, pościel nie zmieniana 2 tygodnie, mrówki w szafkach... Udogodnieniem jest aneks kuchenny w każdym pokoju. Blisko do miasta, do plaży też niedaleko, polecam plażę Son Moll, która jest trochę dalej ale warto się przejść. Basen cały czas w cieniu, więc nic specjalnego. Za to jedzenie super- bardzo dobre i można jeść do woli.