Gural Premier Belek

Hotel godny polecenia.Duża powierzchnia jest gdzie pospacerować.Ciekawe animacje.

Hotel idealny na wakacje z dziećmi. Mnóstwo animacji (codziennie coś innego).

Hotel ma swoje lata ale zieleń ktora nas otacza napewno to rekompensuje. Infrastruktura fajnie jest podzielona i nie jest odczuwalne jak duża ilość gości przebywa w hotelu. Na plaży nie brakuje leżaków oraz miejsca. Dostępność punktów z jedzeniem i napojami wystarczająca. Polecam dla rodzin z dziećmi. Również SPA na dobrym poziomie. Restauracje alacarte byliśmy we włoskiej uważam że ok.

Świetny hotel, zielono, duże pokoje - przynajmniej ten w którym byliśmy zakwaterowani, bardzo dobre animacje dla dorosłych jak i dzieci. Hotel bardzo nastawiony na rodziny z dziećmi. Mega aquapark z dwoma barami, happy land dla dzieci w różnym wieku, dmuchańce....

Hotel wspaniały. Pięknie położony w palmowym parku. Dużo roślinności i malutkich alejek. Urządzony ze smakiem i gustem z niesamowitą staranności o szczegóły. Na terenie obiektu liczne baseny, bary oraz amfiteatr z przeznaczeniem na wieczorne występy i animacje. Położony przy samej plaży, która jest tylko dla gości hotelowych. Obsługa cicha, wtapiająca się w otoczenie ale jednocześnie obecna na każde zapytanie. Obiekt robi wrażenie przestrzennością mimo wielkiego obszaru stwarza intymność oraz możliwość odpoczynku.

Nazwa  Gural Premier Belek
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Belek
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, fitness, darmowe wifi, tenis, rozrywka i życie nocne, parking

Oddzielny basen dla najmłodszych ze zjeżdżalnią oraz aquapark dla nastolatków.

Udogodnienia dla dzieci: 2 brodziki, plac zabaw, miniklub.

Imponującej wielkości kompleks hotelowy z bogatym zapleczem sportowo-rekreacyjnym.

Hotel przy piaszczysto-żwirowej plaży z pięknym widokiem na górę Tahtali.

Wyświetlono 20 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Zalety

Dużo zieleni.

Paulina

Hotel idealny na wakacje z dziećmi. Mnóstwo animacji (codziennie coś innego).

Zalety

Wszędzie blisko, dużo zieleni, bliskość morza, krótki transfer na lotnisko, pokoje wyciszone (mimo pokoju obok aquaparku w pokoju było cicho)

Jerzy M

Zalety

Zalety: -zieleń która nas otacza -atrakcje dla dzieci -aquapark -bardzo czysto i wszędzie zadbane -jakościowe jedzenie - smaczne -napoje i alkochole dobrej jakości -lody ogólnie dostępne -bogaty program artystyczny -dużo miejsc wyznaczonych do relaksu -SPA -brak dużych kolejek -transfer nie jest

Wady

-pokoje nie są wyciszone -problem z leżakami przy aquaparku wynika z braku kultury innych, zajmowanie leżaków będąc na przyklad cały dzień w innym miejscu.

Roman

Zalety

Ok. 15 minut spacerkiem do centrum. Aquapark z wydzieloną dużą strefą dla dzieci. Ogrom jedzenia. Coca-cola w szklanych butelkach, JACK DANIEL'S, redbul itd. Barmani w większości przypadków potrafią robić drinki.

Wady

Dla mojej rodziny 2+2 (5 i 8 lat) duże fale w morzu i dosyć szybko robi się głęboko. Jednak aquapark rekompensuje wszystko.

Magdalena

Zalety

*pokoje gustowne codziennie sprzątane (wanna z hydromasażem oraz z niezbędnymi akcesoriami) *barek w pokoju codziennie uzupełniany *Jedzenie wyśmienity, kolacja robi wrażenie pod względem wyszukanych potraw z całego świata, *Atrakcyjny aquapark strzeżony przez ratowników *Codzienne występy oraz animacje, potem koncerty na żywo *Bary z fantastycznymi barmanami którzy przygotowują wyszukane drinki *Czystość na najwyższym poziomie *Na miejscu również lekarz i punkt medyczny * Magiczny

Hotel w Turcji, w którym spędziliśmy wakacje, to miejsce na najwyższym poziomie pod każdym względem. Zarówno jedzenie, jak i restauracje były absolutnie doskonałe – każdy posiłek to prawdziwa uczta dla zmysłów. Pokoje były przestronne, nowoczesne i codziennie starannie sprzątane, co zapewniało nam komfortowy wypoczynek. Bary oferowały szeroki wybór drinków, a baseny były rewelacyjne – przy każdym z nich obecnych było kilku ratowników, co dawało nam poczucie bezpieczeństwa, szczególnie przy dzieciach. Hotel oferował atrakcje od rana do wieczora, dzięki czemu każdy mógł znaleźć coś dla siebie. Zarówno osoby szukające spokoju, jak i te spragnione aktywności miały szeroki wybór zajęć. Mimo że hotel był duży, panująca tam atmosfera była kameralna – bez problemu można było znaleźć odosobnione miejsca do relaksu. Podróżowaliśmy z dziećmi w wieku 6 i 11 lat i wszyscy bawiliśmy się świetnie. Największe wrażenie zrobiły na nas wieczorne animacje, które przypominały profesjonalne pokazy na miarę „Mam Talent”. Przyjeżdżały grupy taneczne, które swoją energią i talentem zachwycały każdego. To miejsce zdecydowanie warte polecenia dla rodzin z dziećmi, jak i dla par szukających luksusowego wypoczynku. Na pewno tam wrócimy!

Zalety

Jedzenie, animacje, aquapark, pokoje

Wady

Tłoczno podczas kolacji

Hania

Spory hotel, jest gdzie spacerować. Bardzo dużo atrakcji, bardzo smaczne jedzenie, miła obsługa zarówno w restauracjach jak i recepcji. Dużo atrakcji dla dzieci, ciekawe otoczenie - hotel to wiele „domków” w lesie palmowym robi to bardzo karaibski efekt. Ogólnie było dużo lepiej niż się spodziewaliśmy - myślę, że wrócilibyśmy tam.

Zalety

Smaczne i zróżnicowane jedzenie. Dużo atrakcji dla dzieci. Smaczne drinki. Bardzo fajne animacje dla dzieci i dorosłych. Blisko lotniska. Dużo pięknej zieleni.

Wady

Klimatyzacja śmierdziała pleśnią a nie da się bez niej funkcjonować. Wolna i niezbyt miła obsługa w barach. Wolna obsługa na sali restauracyjnej - długo czeka się na napoje czy czyste nakrycie stołu.

Aga

Hotel idealny dla rodzin z dziećmi. Posiada piękny, zadbany, rozległy ogród palmowy. Jest usytuowany tuż obok plaży. Przemiła obsługa, dobre jedzenie i super animatorzy. Nie daleko od lotniska, blisko do miasteczka city Belek, można dojść pieszo. Ładny aquapark, boisko do gry w piłkę, korty tenisowe, mini golf, gameland i bowling, ping pong i duże baseny. Hotel posiada spa nie tylko dla dorosłych ale również dla dzieci. Duży plus dla animatorów prowadzących animacje dla dzieci w Happyland ( kids club). Dzieci chętnie tam chodziły, mnóstwo gier i zabaw organizowanych dla dzieci w ciagu dnia, Pokoje zabaw dla dzieci dostosowane wiekowo od najmniejszych do +12. Pokoje dla niemowlat , do karmienia i super restauracja dla dzieci w kids club. Hotel przezentuje się w rzeczywistości znacznie lepiej niż na zdjęciach. Pomimo kilku negatywnych opinii o tym hotelu byliśmy bardzo pozytywnie zaskoczeni.

Zalety

Piękny ogród , zielono, blisko do plaży i lotniska, mnóstwo animacji dla dzieci i nie tylko również dla dorosłych, sporty wodne

Dominika

Hotel jest położony w ogrodzie palmowym. Bardzo dobre i urozmaicone posiłki, wspaniałe zjeżdżalnie. Wszystko nam się podobało!

Iwona

Hotel o wysokim standardzie ,bardzo ładne położenie ,dużo zieleni .bardzo miła obsługa .

Zalety

Sałata jest bardzo dużo zieleni .wszędzie bardzo czysto .wszystko mi

Wady

Wszystko mi się podobało .

Henryk

Pobyt - Październik 2023

Fajny hotel z dużą ilośćią udogodnien, atrakcji. Nie ma się o co przyczepić do jedzenia i jego ilości, napojów itp.; lody, ciastka praktycznie cały czas dostępne w wielu miejscach; dużo atrakcji dla dzieci; dla dorosłych ... markowe alkohole; sympatyczna plażą z wystarczjącą ilością leżaków; jeżeli ktoś lubi plażę piaskową ma taką, jeżeli ktoś woli leżak na trawie też znajdzie coś dla siebie; strefa relaksu oddzielona od reszty z basenem i barkiem do pełnego relaksu;

Zalety

ugodnienia dla dzieci; duże pokoje i ich wyposarzenie; duża ilość atrakcji dla wczasowiczów;

Wady

obsługa - słaba; mimo zapewnienia dużej ilości udogodnień sama obsługa (czynnik ludzik) kiepska;

Monika z rodziną

Hotel na rozległym terenie, czysty, zadbana zieleń, pokoje wygodne, duze i czyste, duży wybór jedzenia i bardzo dobre, duży park wodny. Przepiękne show time wieczorne. 5* zasłużone. Polecam w 100%

Zalety

1. Oryginalne alkohole w barach 2. Wszystkie napoje butelkowane, cola, fanta i inne nie z dystrybutora. 3. Lody duży wybór przez całą dobę. 4. Serwis na wysokim poziomie. 5. Sprzątanie pokoi bez zarzutu, dokładne i dyskretne. 6. Duża liczba zajęć w ciągu dnia. 7. Animatorzy the Best 8. Obsługa kelnerska na kolacjach super, szybka i zwinna, wszystko sprzątane na bieżąco 9. Piękny zielony teren na terenie hotelu

Wady

1. Plaża hotelu nie przyjemna, dużo gorsza niż w hotelach obok, bardzo kamienista, grząstki brzeg morza, spacery są poprostu męczące 2. Walka o leżaki i parasole przy basenie głównym jest ich za mało. 3. Brak muzyki przy basenie po godzinie 12.00 4. Brak baru sałatkowego przy basenie głównym tylko bar z naleśnikami działający dość mało sprawnie. Wszystkie wady to tylko drobnostki nie utrudniające wspaniałego i udanego wypoczynku bo hotel jest naprawdę super

Pobyt - Listopad 2022

Najwspanialszy hotel w jakim kiedykolwiek byłam! Atrakcji dla dzieci tyle, że mój padał już w środku dnia:) przy placach zabaw nawet jest restauracja tylko dla dzieci, toalety wg wzrostu, dla niemiwlaczków pełen wybór mleka, przecierów... i piękne pokoje do snu, jak w trakcie zabaw dziecko się zmęczy! Cudny water park, samochodziki elektryczne, można wymieniać długo. Hotel w cudnym ogrodzie botanicznym, gdzie przechadzają się elefanckie ptaki i żółwie. Jak w bajce!!! Pierwszy hotel do którego chcemy wracać, nie do przebicia! Jedzenie, picie, spa - bajka. Pokój miał ponad 80m, a salon kąpielowy jak z pałacu Dohlmabace! Do tego raras z meblami ogrodowymi i osobistymi leżakami pod palmą na basenie. Obsługa jak rodzina. Bajka, bajka, bajka - wracamy!

Zalety

Wszystko!!! Jak wyżej

Wady

Tylko rosjanie, ale w Turcji są absolutnie wszędzie więc trzeba brać z dobrodziejstwem inwentarza ;-)) szczesliwie inne nacje też są

Damian

Pobyt - Wrzesień 2022

Hotel mega. Ciężko o jakikolwiek słaby punkt. Obsługa na wysokim poziomie. Czysto. Kuchnia to nawet nie ma co się rozpisywać. Pierwszy hotel do ktorego wrócę nie raz.

Zalety

Wszystko .

Wady

Nie ma.

Aga

Pobyt - Sierpień 2022

Polecam!!!! Wlasnie wróciliśmy z 2 dzieci z wakacji spędzonych w tym hotelu. Dzieci 16 mcy I 4,5 roku. Hotel położony na bardzo dużym terenie. Jeśli ktoś woli wszystko mieć na miejscu to hotel niestety odpada. Piekny i zadbany teren. Hotel skierowany jest na wypoczynek rodzinny mega, mega duzy plus hotelu. Dbałość o gości na najwyższym poziomie. Walizki zabierają pracownicy hotelu. Goście są podwozeni do swoich pokoi. Jedzenie bardzo rozmaite i myślę że każdy znajdzie coś dla siebie. Atrakcje dla dzieci mega plus. Codziennie cos innego dzialo sie dla dzieci i było to z dużym rozmachem. Nasza 4 latka byla zachwycona aquaparkiem. Pobyt w tym hotelu uważamy za jeden z najlepszych ! Hotel godny polecenia. 5 gwiazdek jak najbardziej zasłużone.

Zalety

- dbałość personelu o gości; - czystość hotelu; -różnorodne atrakcje dla dzieci; -aquapark dla dzieci; -hotelowe jedzenie; - hotel stawia na rodziny z dziecmi;

Wady

Hotel nie ma żadnych wad ale niestety morze nie było zbyt czyste a woda krystaliczna.

5.7

Pobyt - Lipiec 2022

Niestety hotel nie spełnił oczekiwań . Cena lipiec prawie 6 tys. osoba i ni jak się ma do tego co oferują. Mega dużo Rosiji czy jak tam ich zwą .

Zalety

Bogaty program animacji. Oryginalne produkty coca- cola, lody magnum i alkohole typu daniels czy balantains .Czyste pokoje , łazienka bdb wyposażona , jedzenie szeroki wybór .

Wady

Na sam początek pokój nie przygotowany o 16. W restauracji szukasz miejsca gdzie usiąść. Potem na kelnera, aż coś do picia przyniesie . W ogóle obsługa w restauracjach porażka . W barach wygląda to lepiej, chociaż w barze na plaży chłopaczek nie miły jakby za karę tam był ( być może ). Na plaży brak stolików . Ogólnie rzecz biorąc przereklamowany hotel . Bywałam w wielu hotelach i powiem szczerze wszędzie mogę jechać kolejny raz, ale tu nie wrócę . Cena nie adekwatna do jakości świadczonych usług .

Dariusz

Zweryfikowana opinia pracownika

Pobyt - Wrzesień 2015

Doskonały na rodzinne wakacje, ma do zaoferowania wszystko co jest potrzebne do udanego wypoczynku.

Zalety

Doskonały na rodzinne wakacje

Agata

Pobyt - Maj 2015

Hotel polecany na rodzinny wypoczynek z aquaparkiem, ale również dla par jak i osób szukających spokojnego wypoczynku. Położony na rozległym, zielonym terenie , ale ze wszystkich miejsc dogodny dostęp do restauracji (w osobnym budynku) jak i barów i aquaparku. Bardzo dobre jedzenie, duży wybór - różne rodzaje i dania różnych kuchni.

Zalety

położenie bezpośrednio przy plaży, bardzo dobre bogate posiłki, miła, pomocna obsługa, przestronne pokoje, duży aquapark, fajna dyskoteka, ala carte w cenie (np. kebab o 2 w nocy)

Basia

Pobyt - Wrzesień 2013

to już moje piąte wakacje w Turcji, tym razem padło na Gurala - i . . . POLECA. Najpierw niewielkie minusy, ładne pokoje, czyste ale wyposażenie mogłoby być nowsze, łazienka ok tylko plastikowa kabina prysznicowa trochę szpeciła. A teraz PLUSY - świetne wieczorne animacje, bardzo dobre i urozmaicone jedzenie, szkoda że nie mają restauracji a'la karta, ale w głównej restauracji serwowano obok potraw tureckich kuchnię całego świata, min wyśmienite shusi. Świetny aqua-park z mnóstwem atrakcji dla dzieci, za to bardzo słaby plac zabaw przy basenach - i to ISTOTNY MINUS, bo wieczorem mojej córce trochę się nudziło. Bardzo profesjonalne animacje wieczorem.

AW

Pobyt - Czerwiec 2013

świetny aquapark i dla dzieci i dla dorosłych,wspaniale wkomponowany w otaczającą zieleń, można tam spędzić cały dzień, cudownie zacieniona część barowa z wszelkimi napojami i lodami od rana do wieczora i obiadem 12.30-14.00; plaża z drugiej strony, zawsze ciepła woda w morzu,dla ceniących spokój silent pool, oprócz tego jeszcze baseny i brodziki między restauracja główną a plażą;nigdy nie brakowało miejsca ani przy basenach, ani nad morzem jedzenie rewelacyjne, cały teren pięknie utrzymany.Polecam

Gural Premier Belek