Urokliwe wioski i miasteczka z białymi domami
Krystalicznie czysta woda idealna do kąpieli i snorkelingu
Antyczne zabytki, takie jak Efez, i ruiny starożytnych miast
W hotelu spędziliśmy bardzo fajne wakacje. Jedzenie dobre, bardzo fajne SPA i masaże.
Fajna lokalizacja, wszystko na miejscu.
Hotel bardzo słaby, nie wiem kto mu daje takie dobre opinie. Pokoje klaustrofobiczne, w łazience grzyb. Hałas z okolicznych dyskotek codziennie od 21 do 3 nad ranem. Jedzenie tragedia - jedno mięso do wyboru, ryż, frytki i trochę warzyw. Jedynie kolację czasem dało się zjeść jak był kebab albo kurczak z grilla. Soki do śniadania są tak słodkie i sztuczne, że nie da się ich wypić, od 10 możliwość wzięcia jeszcze Coli, Sprite, Fanty, ale są rozcieńczane. Basen malutki, zjeżdżalnie włączane tylko 3 razy dziennie na godzinę. Plaża żwirowa , a nie piaszczysta, leżaki o 9 godzinie już praktycznie wszystkie zajęte. Z obsługi tylko jedna osoba (manager) mówi po angielsku. Nie poleciłabym nikomu tego hotelu .
Wygodne leżaki nad basenem .
Jedzenie, hałas, plaża, pokoje, obsługa .
Niestety, ale nie mogę polecić tego hotelu. W łazience brudno, pokoje małe, klimatyzacja działała jak chciała. Każdy ma inny smak, ale wyboru też nie było za dużego. Soki to jakaś podróbka. Cola, Sprite również. Kelnerzy bardzo uprzejmi, potrafią po angielsku podstawowe zdania. Pokoje sprzątane codziennie. Basen mały, ale czysty, plaża piaszczysta również sprzątana co chwilkę. Jeśli chodzi o animacje, to dla dzieci nie było w ogóle, dla dorosłych tylko w jeden wieczór i to przez niecałą godzinkę.
Obsługa na bardzo wysokim poziomie.
Wszystko oprócz obsługi.
Hotel średnio-niższej klasy, na pewno lepiej prezentuje się na zdjęciach niż na żywo. Znajduje się po sąsiedzku z największą dyskoteką w okolicy. W nocy głośno do godz 1:00, nie jest to już nawet wina nieszczelnych okien i drzwi, po prostu trzęsie się budynek od basu. Jak ktoś przyjeżdża tam poimprezować to Ok, ale na pewno hotel nie nadaje się do wypoczynku z rodziną. Głośna muzyka towarzyszy rowniez przy basenie, na plaży i w części zewnętrznej jadalni. Jedzenie dobre, codziennie cos nowego, obsługa miła, menedżer pomocny. Ale jak jedziesz na wakacje z małym dzieckiem - odpuść sobie ten hotel.
Jedzenie
Hałas
Było super wszędzie blisko pogoda rewelacja za taką cenę to nie ma co narzekać. Jedzenie palce lizać no i disco jakie chcesz w zasięgu ręki.
Elegancko, czysto a atmosfera mój syn uwielbiał ten hotel. Obsługa wspaniala