Tani hotel ale bardzo blisko morza co jest duzym plusem.Jak na taki standart moze być!
3 piętra hotelu ok. Nie dajcie się zakwaterować na parterze - pokoje od nr 100 Tragedia!!! Inne pokoje ok, szczególnie te z bezpośrednim widokiem na morze. Jedzenie średnie, mało urozmaicone. Okolica rewelacyjna, hotel 50 m do morza. Ogólnie może być.
Fantastyczna okolica, piekna pogoda i cudowne morze:) Jedyny mankament to mentalnosc tubylcow;) Na kazdym kroku kazdy nagabuje by wydac u nich pieniadze. Ale poza tym miejsce jest fantastyczne. Polecam kazdemu, kto nie przyklada wielkiej wagi do hotelu i chce sie rozkoszowac sloncem i woda. Hotel czysty i zyczliwy, choc nie najladniejszy, to jednak adekwatny do cen. Mozliwosc nabycia fakultatywnych wycieczek wiec wrazenia murowane;)
NIe polecam tego hotelu, bardzo negatywnie nastawieni właściciele. Byliśmy świadkami kilku scycsji pomiędzy właścicielami a wypoczywającymi w tym hotelu Turkami, sasiednie hotele o wiele lepsze. samo wyposażenie hoteli - tragedia - Fundusz Wczasów Pracowniczych w czystej postaci. Okolica jak najbardziej O.K.
hotel zasługuje na jedną a nie na trzy gwazdki. Jedzenie dobre dla wegetarian. Hotel sprawia wrażenie ośrodka dla ofiar klęsk żywiołowych.
Podobno w tym roku część hotelu podległa remontowi, bo o ile łazienka czysta i niezła to pokoje faktycznie jak Fundusz Wczasów Pracowniczych za wczesnego Gierka. Tylko absolunie obojętne podejście do tematu pozwoliło spokojnie w pokoju funkcjonować. Ale przecież nie po to jedzie się do Turcji żeby siedzieć w pokoju. :-) P.S. Klima działa indywidualnie i całodobowo. To plus.