Przestronny kompleks hotelowy położony wśród zielonego ogrodu o powierzchni 20 tys. m2.
Mini centrum SPA & fitness z salą fitness, sauną, ofertą zabiegów relaksacyjnych i kosmetycznych.
Kompleks basenów z tarasami słonecznymi (w tym 1 sezonowo zadaszony).
Malownicze plaże i ukryte zatoczki otoczone sosnami
Hotel sam w sobie ok. Ściany faktycznie papierowe, wszystko słychać co dzieje się na korytarzu, a jak trafić na hałaśliwych sąsiadów to może być to uciążliwe. Zdecydowanie dla rodzin z dziećmi. Nie polecam dla nikogo innego. Starsznie dużo brytoli z rozwrzeszczanymi bahorami - koszmar. Jedzonko bardzo pyszne. Na kolację bardzo duży wybór różnych mięs i dodatków. Niestety śniadania bardzo monotonne. Cały czas jaja i bekon (pod brytoli). Kilka basenów, ale bardzo mała przestrzeń i jest przez to dość tłoczno. Koszmarny transfer z lotniska do hotelu. prawie 4 godziny, bo kierowaca jakiś dodatkowy kurs zrobił dla swoich ziomeczków (widziałam jak dostał w łape), przez co 30km (ok 40min) jechaliśmy ponad 1,5h żeby ich odstawić. ponad godzinę czekaliśmy az w ogóle autobus ruszy i następne 1,5h jak rozwoził ludzi po hotelach. Lepiej by było wziąć abuobus niż ten transfer z koszmaru. Wykupiliśmy pokój superior, dostaliśmy niby lepszy, bo rodzinny, ale byliśmy otoczeni rodzinami z dziećmi z każdej strony, więc było czasami ciężko
Dobre jedzienie, czyste pokoje, codzienne sprzątanie, bardzo pomocny personel oprócz jednej starej baby na recepcji
Cienkie ściany, bardzo wąski prysznic/wanna, hotel nastawiony na dzieci...
Fantastyczny hotel z pysznym jedzeniem i miłą obsługą.
Baseny na kilku poziomach, mnóstwo zieleni, przepyszne jedzenie, różnorodne animacje
Zbyt malo leżaków przy basenie, zadarzalo się, ze zabraklo i obowiazkowo wybieralismy plaże
Hotel fantastyczny, pokoje czyste, schludne, z dużymi balkonami. Na terenie obiektu mnóstwo zieleni, baseny wielopoziomowe
Przepyszne jedzenie, baseny, zieleń, aimacje
mała ilość leżaków przy basenach w stosunku do ilości gości hotelowych
Stanowczo nie polecam hotelu , bardzo brudno ,panele powycierane , spuchnięte smród drażniący w pokojach , pobieżne sprzątanie pokoi , leżaki przy basenach brudne ,
Obiadokolacje smaczne , obecność mojego pobytu to jesień czyli październik bardzo mało warzyw do wyboru
Głośno na ulicy , cała noc pomimo czasu pobytu mojego głęboko po sezonie , obsługa hotelu mało otwarta ma pomoc gościom
Pierwszy i ostatni raz ! Żałuje 2 tygodnie urlopu w tym hotelu Materace katastroficzne ! Ból pleców , smród z kanalizacji w pokojach !!!bleee!!! Obsluga na jadalni starszy Pan kierownik sali fałszywy i bezczelny ! Wybraliśmy ten hotel ze względu również na Spa, które tutaj miały być aczkolwiek nie ma . Zamknięte usłyszałem !Hotel dla pragnących alkoholu, sexu, narkotyków kobieta o 6 rano trzaskają po drzwiach całkiem naga ! Ciemnoskórzy Panowie którzy ciagle są na haju ! Wstyd ! Strach , stress! Nie polecam rodzinom i osoba chcącym odpocząć !. To tylko w skrócie !
Zaleta hotelu : winda
Brud , smród ! Nabrałem się ze to 4*, jak dla mnie to 2*z suszarka i telefonem w pokoju !!
Trzeba zacząć od tego że 4* w Hiszpanii to polskie 2-3*. Kompleks jest ogromny, złożony z dwóch budynków mieszkalnych oraz salonu salonu gier. Posiada baseny w dwóch miejscach. Ważne jest, aby rezerwując pokój zadbać o miejsce w budynku w którym jest recepcja, bowiem za tą samą cenę standard pomiędzy jednym budynkiem mieszkalnym a drugim różni się naprawdę znacznie. I choć wciąż nie ma co oczekiwać wysokiej jakości, to warto zawalczyć o wymianę pokoju jeśli faktycznie traficie Państwo do budynku bez recepcji. My mieliśmy double bedroom, jednak przy niewielkiej dopłacie (3 euro za dobę za osobę) można było go zamienić na wyższej jakości pokój. Żadne pieniądze, a komfort wakacji podniesie. Nam się to nie udało, bo nie było wolnego pokoju żeby go wymienić za dopłatą, jedynie zmienić budynek, ale polecam już na start zapłacić odrobine więcej i mieszkać w większym komforcie. Hotel posiada 3 restauracje. Można dowolnie wybierać miejsce na śniadania obiady i kolacje, bo menu w nich się różni (tylko na obiady i kolacje). Śniadania są w każdej restauracji takie same, europejskie ale i wyjątkowo monotonne więc po 3 dniach ma się już ich trochę dość. Kolacje za to są różnorodne, smaczne, choć ryba tylko raz na 7 dni naszego pobytu nie była „gumowa”. Mięso pyszne. Czasami pojawiały się pyszne, różnorodne sery, bywały owoce morza, choć przeciętne w smaku. Raz próbowaliśmy pójść na basen, jednak nie zachęciły nas leżaki (były brudnawe i trochę stare) i możliwość palenia na basenie (jesteśmy osobami niepalącymi). Natomiast ludzi na basenie mimo bliskości plaży było „w bród”. Hotel jest zlokalizowany 5-7 minut spacerem od stacji autobusowej z której w 1h 15min łatwo dostać się do Barcelony. Koszt busa w dwie strony dla dwóch osób to ok 44€. Najlepiej bilety kupić w przeddzień ponieważ w dniu wyjazdu stojąc w długiej kolejce do okienka może się okazać że biletów na daną godzinę zabraknie. Do zakupów regionalnych wędlin, serów czy wina polecam supermarket Esclat. Blisko hotelu są dwie plaże, spośród których najbliższa, z drobnymi kamyczkami i chyba też zwyczajnie ładniejsza jest Fenals.
Położenie - bliskość do plaży, do stacji autobusowej, kolacje
Niższa niż wynikało to ze zdjęć w ofercie jakość pokojów, śniadania
baseny, położenie, posiłki, obsługa, dużo przekąsek pomiędzy posiłkami, polecam all inclusive
duuużo głośnej młodzieży
Ogólnie jesteśmy zachwyceni organizacją wycieczki. Pani Rezydent spotkała się z nami następnego dnia po przylocie, wszystko nam objaśniła, krótko, konkretnie i na temat. Hotel czyściutki, przyjemny, pyszne jedzenie, miła obsługa. Miasteczko jest nieduże, ale jest bezpieczne, ma wiele dyskotek, restauracji, barów itd.. Jak dla nas - rewelacja!
Blisko do morza, dosłownie 5 minut spacerkiem Codziennie czyste ręczniki, sprzątanie pokoi Pyszne jedzenie, każdy nawet największy niejadek może znaleźć coś dla siebie, Miła obsługa
Byliśmy w lipcu 2018r. Ogolne wrażenie bardzo dobre, pokoje czyste, codziennie sprzątane, ściany cieńkie, duzo słychać (ale to jak w większości hoteli). Jedzenie bardzo dobre, urozmaicane, codziennie przekąski przy basenie. Baseny zjeżdżalnie super, nasz syn nigdy się nie nudził. Tylko leżaki trzeba było rezerwować wcześnie rano, bo potem już nie było wolnych miejsc. Bardzo duży kompleks. Do plaży skrótem blisko. Dużo polaków i wycieczek młodzieżowych. Po godzinie 24.00 nie było problemów z hałasem. Miasteczko bardzo ladne, wzgórza widokowe również. W nocy dużo dyskotek, także jak ktoś chce poimprezować- znajdzie coś dla siebie. Mogę z czystym sumieniem polecić rodzinom z dziećmi, super wakacje. Pojechałabym tam jeszcze raz :)
Dobre posiłki, dostępność basenów, blisko plaży, codzienne animacje, czyste pokoje
czasami kolejka do restauracji, cieńkie ściany, dużo młodzieży
Hotel posiada 4* lecz jeśli chodzi o standard pokoi to nie powinien tyle mieć. Pokoje są małe wymagające w pewnych kwestiach remontu (obdrapane drzwi, zepsuty prysznic itp). Pokój jest codziennie sprzątany. W hotelu jest przewaga rodzin z dziećmi wiec wszystkie leżaki oraz miejsce nad basenem jest zajęte od samego rana. Od godziny 9 nie ma wolnego leżaka ani miejsca nad basenem. Posiłki są dość dobre i urozmaicone. Dużym minusem jest obsługa w barach hotelowych ponieważ odnosi się wrażenie że pracują za kare i robią łaskę że nas obsługują. Bardzo blisko z hotelu jest na obie plaże (główną i boczną) oraz do miasta (5min). Miasto typowo imprezowe, klubów jest tam bardzooo dużo.
Duża przesteń, blisko do miasta i plaży
niemiła obsługa hotelowa
Guitart składa się z czterech budynków.Jest bardzo dużo przestrzeni.Pięć basenów,kort do tenisa.Wieczorem animacje,raczej dla dzieci.Jedzenie przyzwoite, miła obsługa..W barach cola,sprite,fanta ,woda,shake\\\'i,kawa,piwo,drinki,chipsy,orzeszki.Hotel zapewnia relaks dorosłym jak i dziecią.Do wyboru dwie plaże.Dojście spacerem ok.10 min.W pobliżu sklepiki (ok.200 m.).Miejscowość z pewnością dla osób które lubią nocne życie.Dyskoteka godna polecenia to Tropic lub Hollywood (w tej bawią się osoby powyżej 25 lat).Wszędzie mnóstwo młodzieży.Miejscowość bardzo bezpieczna.
Położenie .Dużo przestrzeni.
............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Hotel podobał sie nam bardzo,wszystko było w porządku,czysto posiłki dobre,centrum i morze bardzo blisko.
Utrapieniem byli młodzi obcokrajowcy,nikt nad nimi nie panował barman nie dawał rady- a szkoda.Hotel to nie kolonie i cisza nocna nie zaczyna się o godzinie 22 ej.Wieczorem przy górnym barze nie dało się posiedzieć. Zdominowany był przez podpitych i bardzo głosnych młodych ludzi ,dziwiło nas gdzie jest ich opiekun.Jeżeli hotel nad tym nie zapanuję to straci gości - bo ja tam nie pojadę , a wielka szkoda.Jeszcze odnośnie przechowalni bagaży - to jakaś pomyłka.Rezerwacja w hotelu była na pokój 2 osoby z osobnymi łóżkami (byłam z 16 letnim chłopcem) ,a dostaliśmy p.z jednym łóżkiem i drzwiami do pokoju za ścianą(bez trudu można do niego było wejść.) Pokój wymienili ale gdyby recepcja dokładnie czytała zgłoszenia ja nie musiałabym tracić nerwy.
Wyjazd udany, polecam hotel. Standard hotelu odpowiedni do ceny.
Dobre jedzenie, forma bufetu i duża różnorodność, blisko plaży, w okolicy bary, sklepy z pamiątkami. Baseny przy hotelu zadbane. Klimat typowo turystycznej miejscowości. Piękne wybrzeże gdzie można spacerować. Pokoje sprzątane codziennie, ręczniki także wymieniane każdego dnia.
Pokoje trochę zaniedbane przydałby się remont hotelu ale ogólnie nie było tak źle. Mało w pokoju przebywaliśmy więc nie był to duży minus.
Bardzo dobre jedzenie. Standard mógłby być wyższy. Za Wifi trzeba zapłacić 20 ?. Pokoje nie są tak ładne jak na zdjęciach - brakowało lepszej łazienki - z kabiną prysznicową. Brakuje również lodówki sejfu oraz suszarki. Leżaki na basenie również płatne 1 ?. Po za tym obsługa hotelu bardzo miła. Okolica nie należy do najcichszej, wszędzie pełno barów, klubów i głośnych ludzi ;) Nam to pasowało ponieważ jechaliśmy po to, aby się pobawić. Polecam ludziom, którzy chcą się dobrze najeść i zabawić.
blisko do morza baseny obsługa jedzenie
pokoje mogły by być ładniejsze jak na standard 3* płatne wifi
Nie polecam tego hotelu to jakiś koszmar meldują gdzie chca razem z obozami nie można sie wyspać szaleją do 4 nad ranem masakra dla rodzin z dzieckiem nie odpowiedni pod żadnym pozorem na wet te piec basenow nic nie dalo ponieważ czabylo kolo 9 rano zajmować sobie miejsce bo po śniadaniu nie bylo juz miejsca windy wiecznie zespsute musieliśmy caly pobyt wchodzić na 4 piętro pokoje masakryczne telewizor jak pudelko wanna obskurna pani rezydend nie pomocna w żadnej sytuacji bo wiecznie zajenta lub prowadzi samochód przekonaliśmy się na własnej skórze nigdy więcej tego hotelu nie polecam
Nie ma żadnych zalet
Glosno pokoje beznadziejne
Hotel ogromny,głośny,pokoje stare,meble poniszczone,łazienka z lat 50-tych,brak lodówki w pokoju,Panie sprzątające nie zauważały kłębów włosów na podłodze.
położenie
brud
Hotel położony blisko morza orz pobliskich dyskotek. Bardzo dobra kuchnia. Piękne widoki z hotelu. Przemiła obsługa restauracji Habana. Wadami tego hotelu jest brak darmowego wifi ( dodatkowo płatny) oraz brak animacji w okresie przed sezonem.
Hotel położony blisko morza. Bardzo dobra kuchnia. Przemiła obsługa restauracji Habana.
Brak animacji w okresie przed sezonem.
Pobyt ogólnie baqrdzo udany. Pokoje pozostawiały sporo do życzenia, ale w hiszpanii taki jest standard. Jedzenie dużo, różne, ale nie do końca trafiały w nasze gusta. Dużo atrakcji i animacji, może nawet za dużo, bo byliśmy z dzieckiem i dyskoteka do 11 w nocy nie pozwalała małemu spać. Miejscowość bardzo ładna, polecam wybrać się na rejs statkiem do Tossy de Mar, prawdziwie hiszpańskie miasteczko, bardzo urocze. Lorret to typowo turystyczna miejscowość dużo wielkich ośrodków, cały czas coś się dzieje. Minusem jest plaża bo żwirkowa, więc byliżśy z dzieckiem raz bo nie dało rady wózkiem jechać. Dużo tras i ścieżek spacerowych, tak że nawet jak pogoda nie dopisuje to nie można się nudzić.
- miła obsługa - dużo się dzieje - animacje dla dzieci - dużo rodzin z dziećmi
- pokoje mają niewysoki standard jak na 4* to mało - trochę za głośno - jedzenie nie pod gusta Polaków
Wyjazd z biurem podróży Atur do Lorett De Mar w Hiszpanii okazał się rewelacją.Hotel Gitart położony w pięknej okolicy.Niedaleko od morza.Hotel czysty,jedzenie fantastyczne i urozmaicone.pokoje codziennie sprzątane.Miła obsługa.Po prostu chce się tam wracać na więcej czasu.Zwiedzanie Barcelony i Stadionu Camp Nou niezapomniane przeżycie.Rezydentka P.Małgosia bardzo miła osoba zaplanowała nasz czas w hiszpanii rewelacyjnie
położony w pięknej okolicy.wyśmienite posiłki
Brak animacji w hotelu,
Bylismy na koniec kwietni, polożenie hotelu super, sam hotel bardzo czysty, obsługa i jedzenie super! brak animacji w hotelu to chyba jego jedyna wada.
super obsługa, pyszne jedzenie, super położenie hotelu, bardzo zadbany i czysty hotel
brak animacji, które są w programie wyjazdu,