Rejon słynący z pięknych, szerokich, piaszczystych plaż.
Dla szukających rozrywek - wiele ciekawych możliwości spędzania wolnego czasu.
Bogata infrastruktura: dużo restauracji, sklepów, barów.
Dobre możliwości komunikacyjne do innych miejscowości i okolicznych zabytków.
Ocena hotelu bardzo dobra. Ocena pokoju bardzo dobra. Miło, czysto, przestrzenie, pachnie, wygodnie.
Położenie - końcówka deptaka, plaży. Blisko plaży. Bardzo dobre jedzenie, urozmaicone, pięknie podane, białe obrusy. Artystyczne występy wieczorami. Basen ze zjeżdżalniami dla dzieci.
Nie mam się do czego przyczepić tak bym zażartowała.
Polecam wszystko było super . Napewno na następny rok wrócimy
Jedzenie , obsługa , czystość
Jedzenie, drinki obsługa wszystko na najwyższym poziomie. Blisko do plaży, leżaki, materace bezpłatne. Super pobyt.
Blisko plaża Dobre jedzenie Czystość
Jacuzzi tylko dla gości vip
Było super! Poza wysokim sezonem ale pogoda nadal wspaniała. Brak tłumów co nam odpowiadało. Czysto krokodyle z ręczników dla dzieci jak na zdjęciach z neta. Obsługa bardzo pomocna i sympatyczna. Morze lazurowe czyste i ciepłe. Basen wewnętrzny i sauny celująco(nie wszystkie otwarte i 16+ a szkoda bo syn chciał iść). Basen Infiniti piękne widoki ale już woda zimna natomiast bar otwarty :). Jedzenie urozmaicone ciepłe i pyszne. Alkohole bez ograniczeń mąż brał whisky i dostawał oryginalne. Żałuję jedynie, że do Bułgarii wybrałam się pierwszy raz i na tak krótko - 5dni :) Ledwie odwiedziliśmy wszystkie atrakcje. Jak jest w sezonie wysokim nie wiem. Polecam!